دیکشنری PMD حوبه.خودش لیست لغات را میاره.نوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیکشنری PMD حوبه.خودش لیست لغات را میاره.نوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گوشی من 7310 نوکیا هست
اصلاً نمی دونم جاوا روش نصب می شه یا نه !
در ضمن نمی دونم بیشتر از یک mb روش نصب می شه یا نه !
آیا منم از این دیکشنری ها استفاده کنم یا میتونم دیکشنری حجیم تری رو نصب کنم ؟
سلام jasminجان
این لینک دیکشنری ای که بهم دادی رو من دانلود کردم
و از حالت فشرده(زیپ)خارجش کردم
ولی من الان توش موندم که در قسمت مموری موبایل یا حافظه خود موبایل بریزمش
در ضمن این موبایل من(نوکیا6500)بایدچه نرم افزاری روش نصب باشه تا این دیکشنری رو ساپورت کنه؟
باتشکر
بای
آقا دستت درد نکنه من 3110 دارم دیکشنری pmd رو می ریختم میگفت فایل خرابه ولی این دکشنری قوی هستش و چون حجمش رو تقسیم کردی باز میکنه. واقعا دستت درد نکنه در ضمن نگفتی فایلهای بزرگ رو چه جوری تقسیم میکنی ؟ با چه برنامه ای؟
سلامmahsa joon
این لینک دیکشنری ای که بهم دادی رو من دانلود کردم
و از حالت فشرده(زیپ)خارجش کردم
ولی من الان توش موندم که در قسمت مموری موبایل یا حافظه خود موبایل بریزمش
در ضمن این موبایل من(نوکیا6500)بایدچه نرم افزاری روش نصب باشه تا این دیکشنری رو ساپورت کنه؟
باتشکر
بای
این تو عملکرد دیکشنری تاثیر خاصی نداره فقط باید ببینی کدومش فضای خالی مورد نیازت رو دارهولی من الان توش موندم که در قسمت مموری موبایل یا حافظه خود موبایل بریزمش
اگر شما از حالت فشرده خارجش کرده باشی و اونو بریزی تو گوشیت دیگه نیاز به نصب و یا برنامه خاصی برای خوندنش نداریدر ضمن این موبایل من(نوکیا6500)بایدچه نرم افزاری روش نصب باشه تا این دیکشنری رو ساپورت کنه؟
من فایل دانلودشده روازحالت فشرده خارج کردم _و اون رو در مموری موبایلم قرار دادم ولی اینجا یه سوال برام پیش میاد .وقتی که فایل رو از حالت فشرده خارج کردم ، دیدم که فایل دیکشنری شامل 3 تا پوشه هست و درون هر پوشه آیکون های مختلف هست. حالا من در کدام قسمت باید برم تا فایل رو اجرا کنم.دقیقا کدوم پوشه و کدوم آیکون رو انتخاب کنم؟
با تشکر
data store کجاست؟
sdownloadn:سلام به همگی من یه گوشی 3110 کلاسیک دارم ولی نقشه تهران بیش از یک مگ نصب نمیشه
اگه میتونید نقشه تهران رو به صورت قطعات کمتر از یک مگ تبدیل کنید
شاهکار کردید
خیلیییییییییییییییییییییی ییی ممنونمممممممممممممممممممم![]()
punisher عزيز واقعاً ممنون..... از روشت براي 5610 استفاده كردم! مفيد بود! زنده باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)