به نظرم خیلی قیمت خوبی داره
جلد و صحافی این ماه عالی بود .ولی ماه پیش خودم مجبور شدم چند بار صحافی کنم.
در مورد چند ماه قبل اگه الان اسکنر دم دستم بود میتونستم ولی حیف فعلا دسترسی ندارم
به نظرم خیلی قیمت خوبی داره
جلد و صحافی این ماه عالی بود .ولی ماه پیش خودم مجبور شدم چند بار صحافی کنم.
در مورد چند ماه قبل اگه الان اسکنر دم دستم بود میتونستم ولی حیف فعلا دسترسی ندارم
ولی سایز مجل استادارد نیست و الان همه مجله ها در اندازه تقریبا a4 چاپ میشن و نمیدونم چرا مجله ماشین تو این زمینه تغییر نمی کنه
خب این ماه ی مقاله چرت و پرت داشت و اونم در رابطه با تویوتا fj بود اصلا من نمیدونم این ماشین هدف اصلیش off road هستش و بیشتر تو این زمینه تاکید شده از طراحیش بگیر تا سایر مسائل بعد تو آزمایش میان در رابطه با هندلینگ و شتاب و این جور مسائل بحث می کنن که واقعا مسخرست
قسمت کدوم دست دوم هم بد نیست و خوبه ولی به نظرم قیمت هایی که توش هست با واقعیت تفاوت داره
آزمایش مورسیه لگو 640 هم که اصلا آزمایش نیست و فقط این ماشین معرفی کرده و چند تا عکس انداخته و الان هم که دیگه همه در رابطه با مورسیه لگو اطلاعات کافی دارن و این مطلب به نظرم اصلا جالب نبود
در مورد قسمت ماشینای دست دوم من که قیمتاشون رو با بازار یک دیدم .
مثلا سیلو رو دقیقا هومن قیمتی که گفته بودن تو بازار پیدا کردم.
در مورد 205 همکه این ماه گفتن اطلاعات خوبی دادن .
آزمایش لامبورگینی هم بیشتر شبیه اینه که رفتن بورلی هیلز و اونجا رو توصیف میکنن.
من که از آزمایش fj چیزی نفهمیدم مثل اینکه صاحب ماشین فقط میخواست بگه من این ماشین رو دارم و نذاشته هیچ کاری باهاش بکنن و حتی ببرنش بیرون شهر .و کاستی بعدی هم یه تاریخچه وکمی عکس ااز مدلهای قبلی لندکروزر fj بودش که به نظرم بهتره یه پیشنهادی بدیم در این مورد چون ماشینی هستش که توی 8 سال جنگ و بعد اون توی کشور ما خدمات زیادی انجام داده و حتی یه زمانی خودرو سازان فتح تو ایران تولیدش میکرد .
اصلا بهتره خودمون باهم یه کلوب واسه ماشینایی مثل لندکروز و لندرور و جیپ و اوواز های روسی بزنیم که ماشینهای بودن که اول با هدف نظامی تولید شدن بعد نمونه های غیر نظامی هم بهشون اضافه شده.
آره فکر خوبی هسش و اگه اصلا برای suv ها تاپیک مجزا بزنیم بهتره
خب رسیدیم به مقایسه سورن و پرشیا که این تاپیک به خاطر اون زده شد
حالا که توافقی بوده اشکالی نداره.
ولی قرار بود:
امروز ساعت 24 قسمت اول رو ول کنیم و بریم سر قسمت بعدی.
ولی خوب دیگه رفتیم![]()
خب داریم میریم دیگه قسمت اول خیلی وقته تموم شده .برین جلو
سورن و پارس رو هم که قبلا بحث کردیم در موردش.
فکر کنم بهتره برسیم به نقد فنی تویوتا کرولا.این مطلب در واقع ادامه مطلب مقایسه از نظر طراحی هستش.
مطلب تویوتا کرولا بیشتر جنبه معرفی و همون نقد داره تا آزمایش و تقریبا تمام مطالب در رابطه با این ماشین بیان می کنه
خب بعدش مطلبی در رابطه با موتورهای دورانی نوشته که مطلب جالبی هستش و کلا مطالب کیوان بنی هاشمی مطالب خیلی خوب و علمی هستش و واقعا ارزش خوندن داره
قسمت نوآوری های جهان اتومبیل خیلی خبرهاش قدیمی هستش و تقریبا همه خبراش برای 2 ماهه قبله
لینک سایت مجله ماشین و سایر مجلات ماشین رو اینجا قرار میدین؟ممنون
مجلهی ماشین
http://machinemag.com
فروم وابسته به مجلهی ماشین هم وجود داشت که متأسفانه مدتیست که غیر فعال شده است:
http://www.machinemag.com/forum
ضمناً در مسیر زیر نیز میتوانید برخی شمارههای مجلهی ماشین را دانلود کنید:
http://www.-----------/vbulletin/showthread.php?p=359179
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)