سلام من 1ماهی میشه این گوشی رو گرفتم ولی یه مشکلی داره.تو موزیک پلیرش همه آهنگارو پیدا نمیکنه!حدود 500-600 تا آهنگ دارم ولی فقط 70 تاشو پیدا میکنه!یه مشکل کوچیک دیگه ای هم داره.زنگ آلارم رو نمیشه تغییر داد! به نظرتون مشکل از چیه؟!
سلام من 1ماهی میشه این گوشی رو گرفتم ولی یه مشکلی داره.تو موزیک پلیرش همه آهنگارو پیدا نمیکنه!حدود 500-600 تا آهنگ دارم ولی فقط 70 تاشو پیدا میکنه!یه مشکل کوچیک دیگه ای هم داره.زنگ آلارم رو نمیشه تغییر داد! به نظرتون مشکل از چیه؟!
فیرم ور جدید گوشیتون
E71 ورژن 300.21.12 با ساپورت کامل از زبان فارسی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست جوابه مارو بده؟!
من اینو با باکس فلش هم کردم ولی فرقی نکرد!
لطفا راهنمایی کنین.ممنون
مشکلم حل شد.ممنون از راهنماییتون!!!
واسه نصب برنامه تو این گوشی با مشکل مواجه نشدید تا حالا ؟
چون LCDیش غیر عادی هست برنامه ها همشون روش نصب میشن یا باید برنامه مخصوص این گوشی واسش پیدا کرد ؟
نه اکثر نرم افزارهای سیمبین سری 60 نصب میشن روش. من که تا حالا مشکلی نداشتم! نه با PC Siute راحت میشه نصب کرد.از خوده گوشی هم میشه نصبید.
نرم افزار و بازی سیمبیان راحت نصب می شن اما بازی های جاوا باید حتمادر سایز 320x240 باشند
دوستان بعد از 10 سال استفاده از سونی اریکسون به نوکیا پیوستم
اولاً که واسم سخته با این منوهای جدید کار کنم ولی دارم راه میوفتم... فقط یه سئوال که خیلی گشتم ولی پیدا نکردم... میخوام موقع اتصال یو اس بی گوشیم شارژ نشه، باید چیکار کنم؟؟؟
گوشی E75
راستی کلوپ E75 پیدا نکردم اینجا مطرح کردم... شرمنده.
سلام، من می خوام ث 71 بخرم ولی با این تفاسیر از شما ها داره کم کم نظرم عوض می شه.چکار کنم بلاخره گوشی خوبیه یا نه؟
بستگی داره خودت چه انتظاری از گوشی داری؟
من که 9ماهه دارمش خیلیم راضیم ازش
ولی الان مدل جدیدش اومده E72
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)