نظر منم همین بود.ولی با نداشتن wi fi و gps نظر من عوض شد
من که همون kc910 رو میگیرم...چون بی نهایت به wi fi و gps احتیاج دارم...
نظر منم همین بود.ولی با نداشتن wi fi و gps نظر من عوض شد
من که همون kc910 رو میگیرم...چون بی نهایت به wi fi و gps احتیاج دارم...
دوستان ، Eldar توی رزولوشنهای این گوشی نوشته Wide با رزلوشنهای 3264х1960 و 400x240 پیکسل !
منتظور از Wide چی هستش ؟ یعنی وسیع عکسهارو نشون میده ؟
ممنون
ولی نه برای کسی که به wi fi و gps نیازی نداره و من نیازی به اینها ندارم
ضمنا تو ایران سامسونگ خیلی جاافتاده تر نسب به ال جی هست اگه گوشی ال جی دستت باشه بگی 800تومن ---- همه بهت میخندن و ضمنا موقع فروختن اذیت میشی ولی سامسونگ وضعیتش بهتره
ایران آره.ولی اینجا ...![]()
خوب مثل اینکه معرفی رسمی هم شد از طرف جی اس ام آرنا . نفهمیدن سیستم عامل داره یا نه :
The Samsung M8800, be it Bresson or Pixon, is the second 8 megapixel handset by Samsung, following the Symbian-powered Samsung i8510 INNOV8. The Samsung M8800 however is not a smartphone and has no keyboard but a 3.2-inch touchscreen display. The Samsung M8800 has the same TouchWiz interface as the Samsung Omnia and Samsung F480 Tocco, however this time they've added a Weather and Google widgets.
Quad-band GSM, tri-band HSDPA
107.9x54.6x14.9mm, 110 g
3.2-inch touch screen display (240 x 400 pixels)
8 megapixel camera, auto focus, face recognition with smile detection and blink detection, WDR (wide dynamic range), ASR (advanced shake reduction), GPS geotagging, ISO 1600, WVGA (720x480 pixels) and VGA (640 x 480 pixels) @30fps video recording
Built-in GPS receiver
Accelerometer
DivX playback
FM radio with RDS
microSD card slotکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bluetooth
Landscape virtual QWERTY keyboard
Handwriting recognition
ShoZu integration - direct image and video upload
Office document viewer
Last edited by mahyarSAMSUNG; 26-09-2008 at 01:59.
گوشی خوبیه
ولی کاش سیمبین بود و فلاش زنون داشت !!
از سامسونگ تعجب میکنم چرا این مدل وای فای ساپورت نیست !؟؟؟
خب ریویو کامل این گوشی رو Eldar روی سایت گذاشت.
توی پک گوشی :
خب طبق گفته Eldar از به بعد کمرافون های سامسونگ از سال 2009 به بعد تحت نام Pixon معرفی میشن که میشه گفت M8800 اولین گوشی از خانواده PIXON هستش .
- باتری 1000 میلی آمپر با 5 ساعت تاک تایم و 260 ساعت آماده به کار .
- هدفون 3.5 میلیمتری + آداپتور تبدیل
- شارژر
- کابل USB
- 1 گیگ مموری کارت
- دفترچه
- گوشی
اندازه گوشی 107.9х54.6х13.8 میلیمتر هستش که با دوربین ضخامتش به 15 میلیمتر افزایش پیدا میکنه .
وزن گوشی 124 گرم هستش که بیشتر بخش گوشی از فلز ساخته شده .
مقایسه با iPhone :
مقایسه با INNOV8 :
مقایسه با C905 :
مقایسه با N85 :
جنس بدنه گوشی از فلز ضد خش ساخته شده .
رنگهای گوشی : مشکی ، نقره ائی ، قرمز
پشتیبانی جاواش راحتتر شده و بدون نیاز به کد میشه جاوا رو نصب کرد حتی تو مموری کارت ، ولی محدودیت جاوا داره و جاواهای بیشتر 1 مگابایت رو اجرا نمیکنه . که شاید در نسخه اصلی بیشتر بشه .
ریویو کامل و دقیق Eldar Murtazin با Translate :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
بسیار عالی...............راستی علی بهتره امضا رو عوض کنی ...................دی
من که کلی دارم با سامسنگ حال می کنم .........البته جدیدا............چون داره بازار رو ...........میره.....دی
ای بابا
چه گندی زد سامسونگ باز !!
وای فای نداره !! بیچاره سامان چه نخشه ها کشیده بود =))
Wvga که دبلیو مخفف واید هست
یعنی عریض !!
عکسهای واید هم یعنی اینکه طولشون بیشتر از طول عکسهای معمولی هست !!
به نظر من اگه Wi-Fi و GPS میذاشت روی این گوشی گند میزد نه الان !
با وجود Omnia و INNOV8 که خیلی وقت نیست وارد بازار شدن ، اگه این گوشی امکانات بالاتری از این 2 تا داشت مطمئنا فروش اون 2 گوشی میومد پایین .
این گوشی نمونه تکمیل شده F480 هستش که توی کره به اسم Haptic 2 عرضه شده ( بدون دوربین 8 ) ولی نسخه جهانیش دوربین 8 داره .
به نظر من این گوشی به درد کسانی میخوره که امکانات Mulitimedia واسشون مهمه . مثل دوربین ، صدا ، زیبائی ، راختی کار .
در ضمن 3G با HSPDA هم چیز کمی نیست که بشه ازش گذشت !
مخلصیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)