با فرمت mp3 ضبط کن
اگه حجم زیاد شده به دلیل اینه که روی کیفیت بالا ضبط کردی
تنظیمات کیفیت رو روی 128 بزار
با فرمت mp3 ضبط کن
اگه حجم زیاد شده به دلیل اینه که روی کیفیت بالا ضبط کردی
تنظیمات کیفیت رو روی 128 بزار
Last edited by saeed-constantine; 20-07-2009 at 09:22.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک دانلودشه
باید فایل هاشو توی فولدره برنامه کپی کنی
Last edited by saeed-constantine; 20-07-2009 at 09:23.
سلام ورِن 7 چرا وقتی مثلا روی فایل avi دابل کلیک می کنم نرم افزار باز میشه ولی فایل اجرا نمیشه؟ولی وقتی نرم افزار را باز می کنم و فایل را اجرا می کنم پس از اون اجرا می شه چه کار کنم plus
شاید این مشکل در ورژنی باشه که داری به سایت زیر بیا و آخرین ورژن پلاس رو دانلود کن تا مشکلی نداشته باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پروژه من ساخت ربات اتشنشانه شما نمی دونین از کجا باید پایان نامه اش رو پیدا کرد
پایان نامه ربات هتشنشان میخواستم.کسی هست به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بادرود
من قبلا ورژن ساده <جت> رو داشتم و خوب کار میکرد تا اینکه برای برگرداندن چند فایل rm خواستم از ورژن 7 پلاس
استفاده کنم که تاوسط راه نصب میرفت و نصب نمیشد , ورژن قبلی را خواستم بردارم نشد پاکش کردم بزور,
ولی باز هم ورژن 7 نصب نمیشه و حالاحتی میخوام از ورژن 7 پرتابل استفاده کنم ولی کارت صدا رو نمیشناسه واصلا در باکس انتخاب ورودی صدا(سمت چپ بالا در پنجره ضبط) هیچی نیست در حالیکه قبلا پنج گزینه اونجا بود مثل ; line in,wav,microphone وغیره,
کسی میدونه علت چیه و راه حل چست؟
سپاس
سلام تازگیا جت ایدیو من صدای فیلمهارو پخش نمیکنه لطفا کمکم کنید
عکسی که در jet audio lyric viewer هست و در ابتدای هر ترک آهنگ که پخش میشه رو چطور میشه سیو کرد؟
Last edited by Golbarg01; 04-12-2009 at 07:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)