البته من با حرفهاي amir_p30 در مورد لينوكس ايران تا حدودي موافقم ولي نظرم راجع به لينوكس يه چيزه ديگس !!!
ايران در مورد لينوكسش خيلي اشتباه كرده و بدون برنامه ريزي كار كرده ! اگه اين پول رو صرف يادگيري مردم مي كرد الان خيلي بهتر نتيجه گرفته بود !
البته من با حرفهاي amir_p30 در مورد لينوكس ايران تا حدودي موافقم ولي نظرم راجع به لينوكس يه چيزه ديگس !!!
ايران در مورد لينوكسش خيلي اشتباه كرده و بدون برنامه ريزي كار كرده ! اگه اين پول رو صرف يادگيري مردم مي كرد الان خيلي بهتر نتيجه گرفته بود !
سلام.
نخير عزيزان شما اشتباه ميكنيد.
يه موضوعي كه شما خيلي روش پا فشاري كرديد آموزش به مردم هست؛ كه در جواب بايد بگم روزي كه ما خواستيم ويندوز ياد بگيريم هم برامون سخت بود لينوكس هم همينه بچه هاي ديگه هم همينو گفتن كه شما (طرفداران ويندوز) بحث رو به مساپل حرفه اي لينوكس كشيديد. اگر بخواهيم از حيث مساپل آماتوري صحبت كنيم لينوكس هم با يه خط فرمان ياد گرفتن و يه مودم نصب كردن و يه مدت گشت و گذار تو محيط سيستم عامل حل ميشه (ولي خوب فكر كنم كه از اين لحاظ ويندوز 1 كمي آسون تر باشه) ولي در كل چه عيبي داره؛ اگر لينوكس سخته و به علم بيشتري احتياج داره مردم بايد حتما اونو ياد بگيرن (هر چقدم كه هزينه داشته باشه ارزششو داره) البته با اومدن توزيع هاي مختلف لينوكس مثل مندريك ديگه اون همه هم سخت نيست.
اگرم از نظر كارهاي حرفه اي بخوايم به مسپله نگاه كنيم ديگه احتياجي به صحبت بيشتر نداريم چون همه ميدونن كه شركتهاي بزرگ براي سرور هاشون از آپاچي استفاده ميكنن كيه كه از IIS استفاده كنه (حالا اين يه مثال كوچيك بود خودتون تا آخرش بريد) به حرف شما لينوكس چون سخت تره پس مطمينا پيشرفته تر و حرفه اي تره :idea:
لينوكس خيلي توپه اونم براي كساني كه به خوبي بلدند باهاش كار كنند.شكي نيست دليل استفاده بيشتر از ويندوز راحتتر بودن استفاده از ان است و واسه خيلي كارا باز به ويندوز نياز منديم.من 6 ماهه لينوكس دارم هر روز كه مي گذره مي بينم كه بيشتر هيچي نمي دونم.واقعا كار باهاش سخته.
سلام.
دوستان و عزيزاني كه ادعاي لينوكس بازي داريد.
آيا شما انجمن لينوكس پي30 ورلد رو ديديد؟
خيلي سوت و كور هستش. بابا هركي مياد فقط توي قسمت نرم افزارها كار ميكنه كه اونم معمولا نرم افزارهاي ويندوزه.
يك كم به اين انجمن رونق بديد.
ممنون و متشكر.
اقا ممدی
لینوکس خیلی خوبه ولی چون برای اونهایی که ویندوز رو یاد گرفتن اونهم غیر اصولی خفه کننده هست طرفداری نداره :mrgreen:
البته ببخشید ها با اساتید محترم نیستم![]()
سلام.
چاكر داش nbs خودم.
لينوكس شايد مشكل باشه ولي وقتي عاميانه بشه براي همه سهل و آسان ميشه و همه مجبور به يادگيري اون هستند
من امروز لينوكس فارسي رو نصب كردم . عجب چيزي يه ( SUSE 9.2 )
كار كردن باهاش مثل آب خوردن ( البته من فارسي رو نصب نكردم )
به هر حال خيلي از ويندوز بهتره البته نسخه جديدش يعني 9.3 هم اومده . به هر حال من كه مي گم دوستان براي يكبار هم كه شده لينوكس رو نصب كنن چون با نصب اون واقعا نظرشون خيلي عوض مي شه و همينطور طرز فكرشون
مهندس آرش
وقتیکه لینوکس مثل ویندوز رواج یافت اون وقت بهت میگم چند تا ویروس تو روز براش میزنن
اره بابا
لینوکس مثل ویندوز نیست که نصف بیشتر جهان ار اون استفاده کنن
خیلی درصدیکمی هستند که از لینوکس استفتده میکنن
آره بابایی
WOW 8)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)