یادم نمییاد توی 08 من مشکل داشته باشمولی فکر کنم از شرکت معتبری نخریدی
![]()
راستی مطمعنی که فقط همون شرکت مشکل داره
یادم نمییاد توی 08 من مشکل داشته باشمولی فکر کنم از شرکت معتبری نخریدی
![]()
راستی مطمعنی که فقط همون شرکت مشکل داره
از مدیریت محترم یا حالا هر کی که این تاپیک رو انتقال داد بسیار متشکرم.
کسی تونسته وارد بازی 3 بعدی بشه؟
سلام...
1 ماهی بود منتظرFIFA MANAGER 09 بودم تا اینکه اومده...حالا که اومده...وقتی بازی می کنی بعد از یک سال هر نتیجه ای بگیری اخراج می شه...حتی اگه اول بازی گزینه With Saking رو هم No انتخاب کنی....با چند تا تیم هم امتحان کردم....کسی به این مشکل بر نخورده؟
اره من وارد شدم فک کنم نسخه اصلی بازی یه مشکلی دار اگه این پچ رسمی خود سایت بازی رو دانلود کنید فک کنم ردیف بشه
لینک پچ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تونستم وارد بازی سه بعدی بشم بدون مشکل...ولی همونطور که گفتم مشکل من اخراج شدن هستش...
این بازی خیلی به رم حساسه و رم باید بالا باشه هر چی بیشتر بهتر من 08 رو با رم 512 امحان کردم هر روز 20 ثانیه طول میکشید تا رد بشه بعد با رم 1 gig امحتان کردم رسید به 4 تا 5 ثانیه ... البته من هنوز 09 رو نگرفتم فردا می گیرم ولی رمتون حداقل 1 باشه زیاد به کارت گرافیک توجه نکنین..... دوستانی که رمشون کم هستش اصلا طرف این بازی نرن که حوصله شون سر میره .......
من رمم 2 گیگه. بازم میگم، مشکل اگه کمبود کیفیت سخت افزار باشه، بازی هر بلایی سرش بیاد، اینطوری به شکل کاملا مشکل دار نمی پره بیرون. این مشکلات همیشه تو کپی کردن ها ایجاد میشه
بابا این چه حرفیه من مشخصات کامپیوتر اینه دارم رو بالا ترین گرافیک بازی می کنم اونم بی هیچ مشکلی خداییش فقط به مشخصات قطعات نگاه کن
Cpu:2.4 celeron
Ram: 512 sd
Graphic:5200 geforce
عجب پس که تایید می شه این topic ما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)