ئعزیز دله من رو این سایتای خارجی نمیشه نظر داد
همین c902 که هنوز درست تو بازار نیست اگه عکساشو نگاه کنید فکر می کنید یه 60 mega pixeli اینرو گرفته ولی من چیزی که تو واقعیت دیدم خیلی فرق داشت بد نبود ولی اونجور هم نبود که تو عکسای سایت بود.
N82
G810
ئعزیز دله من رو این سایتای خارجی نمیشه نظر داد
همین c902 که هنوز درست تو بازار نیست اگه عکساشو نگاه کنید فکر می کنید یه 60 mega pixeli اینرو گرفته ولی من چیزی که تو واقعیت دیدم خیلی فرق داشت بد نبود ولی اونجور هم نبود که تو عکسای سایت بود.
احتیاجی به قبول کردن یا نکردن این نیست که G810 بهترین عکس رو میگیره یا نه. بهترین گوشی دوربین دار اروپا شد و تمام.
مقایسه تو یک تاپیک که فوقش 50 نفر بیان رای بدن هم نمیتونه ملاک کلی باشه. نه که مردم عادی مثلا عکسهای N73 رو به K800 ترجیح میدن ولی نظر اونها اصلا مهم نیست!
آقا بحث نکنید . N82 بهترین کمرا فون هست .
اصلا G810 عددی نیست که بخواهید با N82 مقایسش کنید .
تا حالا هیچ عکسی از G810 ندیدم که از N82 بهتر باشه .
پس خودتون رو خسته نکنید فقط N82![]()
آقا شما دیگه آخر تعصب هستید.
حتی این اجازه رو هم نمیدید که بحث بشه.
اگه می بینید g810 بهترین گوشیه 2008 شده دلیلش اینه که ان 82 ساله ساختش ماله 2007 هست.
من؟! کدوم بحث؟ نخیر وقتی تعصب دوستان رو میبینم منم کرمم میگیره!![]()
نه دوست من نگو تعصب دوستان بگو حقیقت گفتن دوستان چون یه چیز طبیعیه که 82 الان بهترینه ....
این جی 810 رو یه بار حتما باید مقایسه ای بکنیم....
به قول دوستمون اگه بهترینه 2008 هست دلیل نمیشه بهتر از بهترینه 2007 هم باشه.....
هیچم دوست ندارم کسی به دلیل سنم به من توهین کنه یا دست کمم بگیره چون کسی که توهین میکنه معلوم نیست خودش کی باشه وچه شکلی باشه پس کاری به سن بنده نداشته باش و این جور چیزا هم هیچ ربطی به سن و سال نداره وبه خود ادم ربط داره.....
افتخارم میکنم 15 سال بیشتر ندارم.....ولی قد.......
تا اونجائی که من اطلاع دارم این گوشی 4 باند نداره ! و 850 به احتمال زیاد Gsm آمریکا هستتش !عکساشم رو دیدیم عموم هم تو امریکا 10.20 تا عکس واسم فرستاده با این گوشی.....
به هر حال نمیدونم عموی شما چتوری گوشی که در آمریکا عرضه نشده و نمیشه رو خریداری کرده !
البته شاید من اشتباه میکنم .
مخلصیم .
سلام به همه دوستان عزیز
... مثل اینکه این حسابی بحث روی دوربین ها متمرکز شده !!!... خب ... تا اونجایی که من تحقیق کردم ... امکانات دوربین G810 از N82 بیشتر هست ولی خب فلش N82 قوی تره ( نمیگم فلش سامسونگ بده ها
)
حالا اینکه کیفیت کدوم بهتره ....
در مورد کیفیت عکس هم .... بنده صاحب نظر نیستم ... و بهتره چند نفر که واقعا میدونند برای بررسی کیفیت عکس چه معیارهایی در نظر گرفته میشه ... بیاند نظر بدند... چون فکر نکنم کیفیت عکس فقط به چیزی باشه که ما میبینیم !!!
یکی از دوستان در مورد سرعت کانکت برای Gps صحبت کردند .... لطفا در این زمینه هم این دو گوشی را مقایسه کنید![]()
به نظر من سرعت وصل شدن به ماهواره برای جی پی اس بستگی به ماهواره ها و وجود داشتن ساختمانهای بلند و درخت و شرایط جوی و .... هستش که حداکثر 5 دقیقه حداقل هم 20 ثانیه برای اتصال زمان میبره .
Last edited by mahyarSAMSUNG; 19-09-2008 at 01:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)