agha bazi man oftade to buuuuug.onjaee ke bayad az dar khorshidi rad sho bayad tabdil shi be jan(be vasile tonel zaman)ama baraman tonele kar nemikone .plzzzzzzzzzzzz help me
agha bazi man oftade to buuuuug.onjaee ke bayad az dar khorshidi rad sho bayad tabdil shi be jan(be vasile tonel zaman)ama baraman tonele kar nemikone .plzzzzzzzzzzzz help me
من متاسفانه اصلا شمشيرهام قوي نميشه....تورو خدا بيشتر راهنمائي كنيد....من بدجوري گير كردمنوشته شده توسط M E H D I
سلام
من در مرحله اي كه يك مارك خورشيد روي درب است و مغازه ها بسته اند گير كردم و تايم فولدر هم كار نميكند لطفا كمكم كنيد
Last edited by kia749; 02-09-2006 at 21:17.
نوشته شده توسط Sarge
شما باید اون دستبند را که در قسمت آیتم خود دارید به کار ببرید.بعد میتونید شمشیرتون رو قوی کنید
البته من همه ابزارم ماکسند يعني حداكثر قرت رو دارند منتها خودم گير كردم در ها رو چطوري باز كنم .
تايم فولدر كار نميكنه چطوري كارش بندازم(جلوش كه اينتر ميزنم چيزي نمياد)نوشته شده توسط M E H D I
![]()
ضمنا همه ابزارم هم حداكثر قدرت رو دارند.![]()
لطفا كمك كنيد
Last edited by kia749; 02-09-2006 at 22:39.
اونجاي بازي يه خورده مشكل داره. از همه جهات امتحان كنين از يه جا كار ميكنه. اين هم مشكل خود بازي هست.نوشته شده توسط kia749
بازم سلام وخسته نباشيدنوشته شده توسط M E H D I
![]()
حل شد.
ماه وستاره و چشم حيوان رو رد كردم:
الان چرخ دنده رو از كجا بيارم؟![]()
ممنون
من بازي را به پايان رساندم حالا يه قسمت باز شده كه با اون مرده كه يه نيزه بلند داره بايد برم اين قسمت چيه؟ ادامه بازيه؟نوشته شده توسط kia749
![]()
از كمك شما متشكرم
نه، اين يه Minigame هست.نوشته شده توسط kia749
از كمك هاي شما در طي اين بازي بسيار ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)