تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 55 از 55

نام تاپيک: خرید کیس مخصوص بازی

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    قیمت ها حدودی هستند دوست من ولی با اختلاف 5 تومن (حداکثر حداکثر 10 تومن )در نظر بگیرید نه بیشتر!محمد رضا عزیز (Micro system) چند روز پیش گفت که قیمت 4850 با برند HIS هم شده حدود 230 تومن!(نمی دونم منظورش کف بود یا یوزر!؟)کجا قیمت کردی!؟که بهت قیمت بالا داده باشن!؟رضا و ایران رفتی؟قیمتها باید همین باشن گرون فروشی بعضی!از فروشنده ها به من ربطی نداره!به قول یکی از دوستان باید یه روز وقت بزاری چشم بازار رو دربیاری!

الان قیمت یوزر HIS 4850 ICQ4 حدود 265000 تومان هست. ولی خب با توجه به اینکه خنکه میرزه!

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

من مثال زدم ! بالاخره وقتی میشه که بازی 4 گیگ بخواد ، اونم خیلی زود ! بله تا سال دیگه قورت میده و هضم میکنه ! 4850رو سال دیگه ازت نمیخرن ، تازه بخرن یه چیزی هم باید بدی !!! سال دیگه علم اونقدر پیشرفت میکنه که کسی به 4870x2 نگاه هم نمیکنه ، چه برسه 4850 . البته این به این معنی نیست که 4850 کاراییش رو به طور کامل از دست میده ، معنیش اینه که ارزش خرید نداره.
    ای بابا یعنی پولمو دارم میریزم دور ؟ ... مسعود ته دلمو خالی نکن دیگه

بهتر نیست یه مادربورد با قابلیت کراس بگیرم ... مثلا اگه 1 سال خواستم ارتقا بدم مجبور نشم با ضرر بفروشم این کارت ... برم یه کارت جدید بگیرم با این 4850 کراس کنم .... هان ن ن ن این بهتر نیست ؟

P5Q-e چطوره بگیرم ؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ای بابا یعنی پولمو دارم میریزم دور ؟ ... مسعود ته دلمو خالی نکن دیگه

بهتر نیست یه مادربورد با قابلیت کراس بگیرم ... مثلا اگه 1 سال خواستم ارتقا بدم مجبور نشم با ضرر بفروشم این کارت ... برم یه کارت جدید بگیرم با این 4850 کراس کنم .... هان ن ن ن این بهتر نیست ؟

P5Q-e چطوره بگیرم ؟
    بله مادربرد P5Q-e انتخاب بسیار عالیه . سه تا اسلات گرافیک داره .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الان قیمت یوزر HIS 4850 ICQ4 حدود 265000 تومان هست. ولی خب با توجه به اینکه خنکه میرزه!
    سلام

خوبید؟ فکر کردم یوزرش اینقدر کشیده پایین!!این رمهای G.Skill خوب فروش میره!؟Sapphire چنده!؟تهران هستی یا مشهد!؟آره فقط برای خنک کننده اش میگم چیز دیگه ای نداره!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام یک سیستم جدید بگیرم با بهترین قطعاتی که الان هست
    اگه میشه راهنمای کنید....میخوام اگه بازی روش نصب کردم (نه) نگه و روی اخرین تنظیمات گرافیکی هم جواب بده و کم نیاره
    ممنون میشم

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •