علی جان درست میگن
احتمالا به خاطر تحریم اقتصادی و بحث های سیاسی هست که زبان فارسی افزوده میشه ولی زبان هایی چون پرتغالی![]()
علی جان درست میگن
احتمالا به خاطر تحریم اقتصادی و بحث های سیاسی هست که زبان فارسی افزوده میشه ولی زبان هایی چون پرتغالی![]()
راستی یادم رفت بگم :
882
votes
Include Russian language in new N-Gage games.
867
votes
please add persian language to your program
ولی همین هم جای شکرش باقی هست
این آخرین اخبارش بود که همین الان نگاه کردم![]()
متاسفانه روسی ها به صورت واقعا شک بر انگیزی از ما جلو زدن . حتما Started رو هم می بینید
نامردیه![]()
![]()
عزيزم ديگه ربطي به آرا نداره...متاسفانه روسی ها به صورت واقعا شک بر انگیزی از ما جلو زدن . حتما Started رو هم می بینید
نامردیه![]()
![]()
اونا دارند تصميمشونو ميگيرن...واسه همين زدن under review ...
ای بابا چقد آمار روسی ها رفت بالا
البته من که میگم اینا بخوان کاری بکنن لازم نیست که رای بدیم خودشون انجام میدن همچنین تعداد متقاضیان روسی خیلی بالاتر بوده البته اگر توی همه سایت ها و انجمن ها هم این کار رو میکردیم احتمالا آمارمون خیلی بیشتر میشد
می دونم .
الان قضیه بیخ پیدا کرده روسا تا دیدن ما ارای بالا تری داریم حتما بین سایت های خودشون تبلیغات کردن تا رو مارو کم کنن و ما نباید از اونا کمتر باشیم باید حالشون بگیریم بیوفتیم جلو حرف من اینه
اونا هنوز ایرانیه جماعت نشناختن .
تیم انگیج هم اگه بخواد اضافه می کنه نخواد هم نمی کنه. همه ی بچه ها سعی خودشون کردن حالا مسلما همش دسته خودشونه![]()
من که اون اول گفتم شاید فقط خوابشو ببینیم ...
بابا بيخيال...اگه نكنن هم دليلش فقط ميتونه سياسي باشه...ما كه تمام سعيمون رو كرديم..
درسته و البته خیلی هم نیاز نیست ولی کلاس داره
یعنی خیلی از کشور ها نداره ولی ایران داره واین نشون میده که ایرانیان هم N-Gage بازی میکنند و مثلا کشور های دیگه ای نباشه
چرا میزنی ؟ ؛ خوب منم برا سیاسی بودنش گفتم دیگهبابا بيخيال...اگه نكنن هم دليلش فقط ميتونه سياسي باشه...ما كه تمام سعيمون رو كرديم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)