تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 116

نام تاپيک: [ آموزش ] : نصب جدیدترین درایورهای NVIDIA بر روی لپ تاپ - نسخه 186.18 اا

داره خودمونی میشه payam_x62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها من يه غلطي کردم خودم ترسيدم در مورد همين نسب cuda driver اين نسب نميشد منم گير داده بودم که نسبش کنم اخرش رفتم تو قسمت ADAPTOR GRAPHIC از اونجا توي قسمت درايور اين ورزن درايور ديسيبل کردم بد ريستارت که کردم ديدم که وارد ويندوز شد اما تصوير بالا نيومد در اخر مجبور شدم که چند بار از روي خود پاور خاموش روشن کنم و نهايتا سيف مد زدم بعده يه ساعت عمليات تصوير اومد ...به نظر شما ممکن که آسیب بزنه به سخت افزار؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    بچه ها من يه غلطي کردم خودم ترسيدم در مورد همين نسب cuda driver اين نسب نميشد منم گير داده بودم که نسبش کنم اخرش رفتم تو قسمت ADAPTOR GRAPHIC از اونجا توي قسمت درايور اين ورزن درايور ديسيبل کردم بد ريستارت که کردم ديدم که وارد ويندوز شد اما تصوير بالا نيومد در اخر مجبور شدم که چند بار از روي خود پاور خاموش روشن کنم و نهايتا سيف مد زدم بعده يه ساعت عمليات تصوير اومد ...به نظر شما ممکن که آسیب بزنه به سخت افزار؟
    معمولا نصب اشتباه درایور (یا درایور اشتباه) یا تنظیمات اشتباه آسیب به قطعات نمی زنه و نهایتا باعث ناپایداری سیستم عامل میشن.

به نظر من کل درایورهای سیستمتون رو Uninstall کنید، با یک نرم افزار مثل Driver Sweeper کلیه پسمانده های درایورهای قبلی رو هم از سیستم عامل حذف کنید و دوباره درایور جدید رو نصب کنید.

داره خودمونی میشه payam_x62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم!

توی CD درایورهای که دارم یه CD هستش که به اسم reinstallation DVD windows vista home premium 32-bit میخواستم ببینم این همون windows vista orginal هست یعنی مثلا اگه من بخوام

notebook خودم و Fdisk کنم و بعد دوباره win بریزم میتونم از همین CD استفاده کنم اگه نمیتونم! کجا میتونم win vista اورجینال بریزم ? در خصوص Recoveryها هم توضیح بدید چون یه درایو من

اختصاص داره به Recovery و اگه بخوام fdisk کنم این ریکاوری ها و لازم دارم یا این ریکاوری ها توی CD درایورهای لپ تاپم هست چون میخوام وقتی دوباره windows جدید ریختم عین وقتی که لپ تاپ و

تازه خریدم باشه؟ اگه میشه کامل توضیح بدید .
    Last edited by payam_x62; 10-06-2009 at 15:56.

داره خودمونی میشه Mds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض برای من هم نصب شد

بالاخره مشکل حل شد....
    laptop من VAIO FZ290N5 با گرافيک Geforce 8400M GT هستش. مفصل توضيح ميدم تا اگه ساير دوستان هم مشکل منو پيدا کردن راحت حلش کنن.
    من اول درايور 185.85 برای
    desktop رو دانلود کردم و فايل nv_disp.inf رو جايگزين کردم ، ولی توی setup ميگفت که does not change system setting و نصب نميشد . منم محتویات فولدر C:Nvidia رو delete کردم.

بعد درايور 185.85 مخصوص
    notebook رو دانلود کردم. گرافيک من توی ليست گرافيک هايی که اين درايور برای اونا نوشته شده وجود داره ولی Nvidia گفته که روی VAIO نصب نميشه و من هم امتحان کردم، نشد،

به آدرس زير رفتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فايل
    nvac.inf جدید را جايگزين کردم و بعد نصب شد....

فايل
    nvac.inf را برای xp 32-64 و برای vista-7 32-64 اينجا قرار دادم:
    کد:
    آقا ممنون ، برای من هم کار کرد. نوت بوک من Vaio AR-890U هست.
    فقط یه چیز :
    من ورژن 185.85 رو نصب کردم. اگر بخواهیم ورژن بالاتر رو نصب کنیم باید فابل nvac.inf رو تغییرات دیگری بدیم ؟
    میشه بگید چطور باید این فایل رو تغییر بدیم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان لب تاب من که از دو چیپ گرافیکی استفاده می کنه پ گرافیکی استفاده می کنه چکار کنم ؟ (Intel X4500HD و 9300M GS)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا ممنون ، برای من هم کار کرد. نوت بوک من Vaio AR-890U هست.
    فقط یه چیز :
    من ورژن 185.85 رو نصب کردم. اگر بخواهیم ورژن بالاتر رو نصب کنیم باید فابل nvac.inf رو تغییرات دیگری بدیم ؟
    میشه بگید چطور باید این فایل رو تغییر بدیم ؟
    ,والا اگه فایل اصلی رو با این یکی مقایسه کنی میبینی که خیلی چیزارو بهش اضافه کردن منم خودم دقیقا نمیدونم ... برای ورژن های بالاتر فعلا با همین نصب میشه ... مثلا درایور 186.03 برای notebook روی سایت Nvidia گذاشته شده ... نسخه بتای 190 هم اومده .... همه اینا با همون nvac.inf قبلی نصب میشن ....

هر وقت که احتیاج به فایل جدید بود اینجا میذارمشون ......

7. این کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Mds

داره خودمونی میشه Mds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

,والا اگه فایل اصلی رو با این یکی مقایسه کنی میبینی که خیلی چیزارو بهش اضافه کردن منم خودم دقیقا نمیدونم ... برای ورژن های بالاتر فعلا با همین نصب میشه ... مثلا درایور 186.03 برای notebook روی سایت Nvidia گذاشته شده ... نسخه بتای 190 هم اومده .... همه اینا با همون nvac.inf قبلی نصب میشن ....

هر وقت که احتیاج به فایل جدید بود اینجا میذارمشون ......
    ممنون از پاسختون.
    من ورژن 186.03 رو با همین فایل nvac.ini که شما زحمت شو کشیدید نصب کردم ، نصب شد اما Nvidia Control Panel دیگه کار نمی کرد. wrong version error میداد که خوب منطقی هم هست !!!
    اگر ممکنه ورژن جدیدش رو بزارید یا بگید از کجا بگیریم.
    ممنون از شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه من فایل تصحیح شده ورژن 186.03 مخصوص notebook رو پیدا نکردم

این فایل تصحیح شده ورژن 186.03 برای desktop برای vista/7 32-64:

کد:
    البته الان nvidia ورژن 186.18 رو برای desktop روی سایتش گذاشته...
    اینم فایل تصحیح شده ورژن 186.18 برای desktop برای vista/7 32-64 و XP 32-64:

کد:
    فقط کافیه که ورژن 186.18 Desktop رو از سایت nvidia بگیری و بعد طبق دستورالعملی که دوست عزیز ، جناب stream در پست اول گذاشتن عمل کنی ، (باید فایل nv_disp که اینجا گذاشتم رو جایگزین کنی...)

10. 3 کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

جواب نداد کسی یعنی راهی نداره؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه من فایل تصحیح شده ورژن 186.03 مخصوص notebook رو پیدا نکردم

این فایل تصحیح شده ورژن 186.03 برای desktop برای vista/7 32-64:

کد:
    البته الان nvidia ورژن 186.18 رو برای desktop روی سایتش گذاشته...
    اینم فایل تصحیح شده ورژن 186.18 برای desktop برای vista/7 32-64 و XP 32-64:

کد:
    فقط کافیه که ورژن 186.18 Desktop رو از سایت nvidia بگیری و بعد طبق دستورالعملی که دوست عزیز ، جناب stream در پست اول گذاشتن عمل کنی ، (باید فایل nv_disp که اینجا گذاشتم رو جایگزین کنی...)
    ممنون.
    پست اول برای نسخه 186.18 آپدیت شد.

دوستان لب تاب من که از دو چیپ گرافیکی استفاده می کنه پ گرافیکی استفاده می کنه چکار کنم ؟ (Intel X4500HD و 9300M GS)
    جواب نداد کسی یعنی راهی نداره؟
    دوست عزیز لپ تاپ شما تا حدی خاص هست و این روش ها روش جواب نمی ده.
    باید آخرین نسخه درایور کارتهای گرافیک لپ تاپ تون رو از سایت سازنده لپ تاپ (احتمالا سونی) دریافت کنید.

13. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •