چقدر راحت با بستن تاپیک مشاوره خرید، مدیران تونستن بحث خرید لپ تاپ رو تعطیل کنن.
کاش...
چقدر راحت با بستن تاپیک مشاوره خرید، مدیران تونستن بحث خرید لپ تاپ رو تعطیل کنن.
کاش...
تایید
پیش به سوی 1070
ممنون از همهنگا کن دو روز ما نبودیم چطوری بحث به نفع 1070 تموم شده!من با خوندن این بحث ها به این نتیجه رسیدم که 1070 خیلی بهتره. از نظر سی پی یو که تابلوئه. از نظر گرافیک هم که هم رم بالایی داره و هم چیپست بالا. پس پیش به سوی 1070 برای سومین بار (شکلک خنده)
باشه تسلیم! اگه خریدی و چن روز باهاش کار کردی و مشکلی از لحاظ گرما و باتری نداشتی و در عمل اذیتت نکرد بگو ما هم بریم 1070 بخریم!!!![]()
دسته اخر
میره یه 100$ بیشتر میده یه باتری 12 سل میگیر خلاص و دیگه 1530 باید سکوت کنه ........
خوب حالا کدوم رنگ 1530 قشنگتره.............. من پرسیدم گفتن این قرمزی که تو سایت هست نیست قرمز جیگری ..........حالا کدوم بهتره........بچه های که رنگاشو دیدن نظر بدن؟؟؟؟؟؟؟
سلام به اعضای این تاپیک.
متاسفانه من این تاپیک دیر دیدم والا میونستم زودتر کمک کنم من خودم دل1530 دارم .1 اینکه بعضی ها میگن که این لپتاپ صدا داره باید بگم که این صدا نویز فن هستش و توی 2 کتابچه ای به همراه داره اشاره شده که کاملا طبیعی هست در مورد کارت گرافیکش هم باید بگم که 8600ددر3 و من این لپ تاپ واسه بازی خریدم و بازی های مختلفی ریختم Assassin's creed.با بالا ترین دیتیلز که واقعا خوب اجرا کردو فکر نمیکنم که از این بازی با گرافیکتر باشه البته need for speed prostreet ریختم که اونم واقعا ازش راضی بودم حتی در این بازی شما علاوه بر گذاشتن روی بالاترین رزولیشن 1280×800 وبالاترین دیتیلز شما میتونی antialiasing رو هم فعال کنین .تازه اخیرا متوجه شدم که این لپتاپ سیم کارت هم میخوره و اصلا هدف من از اومدن به تاپیک لپ تاپ به همین علت بود که دیدم تو این تاپیک خیلی بحث بالا گرفته گفتم که در حد خودم کمکی کرده باشم?
بچه ها این دومدل کدومو بگیرم؟
1-msi u100
2-acer aspire one
کدوم مدل کیفیت و دوام بهتری داره؟
واي واي واي دارم ديوونه ميشم.
آقا من نمي دونم اين پست رو كجا بايد بزارم.
چرا يكي مشخصات كامل نميزاره؟ يكي ميگه باس سي پي يو 1066 و 6 مگ كش،يه كي ميگه 6 مگ با باس 800.
يكي ميگه هارد 250،يكي ميگه 500.
يكي ميگه 2تا درگاه يو اس بي،يكي ميگه 3تا.
يكي ميگه صفحه ال سي دي،يكي ميگه ال اي دي.
يكي ميگه دوربين 2 مگاپيكسل،يكي ميگه 1.3.
آخر مني كه تازه ميخوام يه لب تاپ بگيرم گيجو ماتو مبهوت،عين منگلا دارم تواين سايت و اون سايت ميگردم.
خواهشم از شما علماي با تجربه اينه كه به يه نظريه درست و كامل برسيد بعد منو راهنمايي كنيد.
باز هم پوزش.
لطفا منو كامل و دقيق راهنمايي كنيد.حلا يا با ايميل يا پيامك يا پست يا .... انتخاب با خودتون.
با تشكر
چرا تاپیک قدیمی رو بالا میارید ؟
پست شما اصلا مربوط به این تاپیک نمیشه
بسته شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)