تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: عملكرد كدام بازيگر(ها) در "روز حسرت" حرفه اي تر هست

راي دهنده
87. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • فرامرز قريبيان ( پدر )

48 55.17%
  • افسانه بايگان ( مادر )

8 9.20%
  • پوريا پورسرخ ( مسعود )

11 12.64%
  • مهراوه شريفي نيا ( فريده )

37 42.53%
  • ليندا كياني ( معصومه )

7 8.05%
  • رحيم نوروزي ( دوست مسعود )

16 18.39%
Multiple Choice Poll.
صفحه 6 از 28 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 279

نام تاپيک: سریال روز حسرت

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سيروس مقدم، فصل برزخ «روز حسرت» را در درياچه قم به تصوير كشيد

«سيروس مقدم» صحنه‌هاي مربوط به «برزخ» در سريال «روز حسرت» را كنار درياچه نمك قم به تصوير كشيد.

مهران رسام كه تهيه كنندگي مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» را برعهده دارد با بيان اين مطلب گفت: تصاوير بخش‌هايي از اين سريال مربوط به عالم برزخ است كه طي روزهاي گذشته كنار درياچه نمك قم (حوض سلطان) تصويربرداري شد و گروه دوباره به تهران بازگشتند.

وي درباره قسمت‌هاي آماده شده اين سريال براي پخش نيز گفت: خوشبختانه قسمت‌هاي آماده براي پخش به اندازه كافي هست و نگراني براي ادامه كار نداريم.

رسام درباره سفر گروه سازنده «روز حسرت» به برخي استان‌ها كه پيش از اين اعلام كرده بود نيز گفت: ما تابع قصه هستيم و هرجا كه قصه بطلبد، به آنجاسفر خواهيم كرد. بايد ببينيم قصه ما را به كجا مي‌كشاند وگرنه ما هرجا كه قصه طلب كند، آمادگي داريم كه برويم، آن هم با تمام مشكلاتي كه امكان دارد با آنها مواجه شويم.

سريال «روز حسرت» در شب‌هاي ماه مبارك رمضان ساعت 22:10 از شبكه اول سيما پخش مي‌شود و بازيگراني چون فرامرز قريبيان، افسانه بايگان، مهرآوه شريفي‌نيا، پوريا پورسرخ، ليندا كياني، رحيم نوروزي و فرحناز منافي ظاهر در آن ايفاي نقش كرده‌اند.

«روز حسرت» داستان خانم وكيلي را به تصوير مي‌كشد كه به همراه خانواده خود زندگي آرامي را سپري مي‌كند تا اينكه يك شب خواب عجيبي مي‌بيند و ...

2. 2 کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

اون خواب كه قرار بود افسانه بايگان ببينه تازه امشب ديد! ولي خداوكيلي باحال مرد!
    نه خودمونیم
    یکمی به فیلمای امسال امیدوار شدم
    تازه داره قشنگ میشه

ولی میگم اون خوابی که میگفتن مگه در مورد برزخ نبود ؟
    این که ربطی به برزخ نداشت

آخر فروم باز bewitch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولی میگم اون خوابی که میگفتن مگه در مورد برزخ نبود ؟
    این که ربطی به برزخ نداشت
    اين كه اون خوابه نبود ....... ميتونه مقدمه اي باشه بر اينكه بفهميم افسانه بايگان چه خوابهاي واقعي ميبينه .......... ولي از حق نگذريم پوريا پور سرخ اين قسمتشو قشنگ بازي كرده بود .... ليندا كياني هم از اولش خوب بازي كرده بود ...... آدم نميتونه باور كنه معصومه به اين مهربوني و مظلومي، همون دختر پروره تو ساعت شني هستش ..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

وای اون تیکه اش که معصومه گفت "من مُردم،به خاطر همین بدنم سرده!"
    من مو به تنم داشت سیخ میشد

قشنگ درست کرده بودن!

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

وای اون تیکه اش که معصومه گفت "من مُردم،به خاطر همین بدنم سرده!"
    من مو به تنم داشت سیخ میشد

قشنگ درست کرده بودن!
    آره !

یه نموره ترسناک میزد

یادم باشه امشب تخمه بگیرم و چراغارو خاموش کنم بعد سریال رو ببینم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

آره !

یه نموره ترسناک میزد

یادم باشه امشب تخمه بگیرم و چراغارو خاموش کنم بعد سریال رو ببینم
    تو نترسیدی؟

من هم نترسیدم،فقط یه جووووووووری شدم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض «اسماعيل خلج» روحاني «روز حسرت» شد

تهيه كننده مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» از پيوستن «اسماعيل خلج» در نقش روحاني به جمع بازيگران اين مجموعه خبر داد.

مهران رسام با بيان اين مطلب گفت: بنابر توافقات صورت گرفته «اسماعيل خلج» در نقش يك روحاني به جمع بازيگران اين سريال پيوست.

وي در ادامه گفت: كار تصويربرداري سريال همچنان ادامه دارد و استقبال كم نظير مخاطبان از اين سريال موجب دلگرمي ما در ادامه كار شده است.

بنابر اين گزارش، سريال «روز حسرت» در شب‌هاي ماه مبارك رمضان ساعت 22:10 از شبكه اول سيما پخش مي‌شود و بازيگراني چون فرامرز قريبيان، افسانه بايگان، مهرآوه شريفي‌نيا، پوريا پورسرخ، ليندا كياني، رحيم نوروزي و... در آن ايفاي نقش كرده‌اند.

«روز حسرت» داستان خانم وكيلي را به تصوير مي‌كشد كه به همراه خانواده خود زندگي آرامي را سپري مي‌كند تا اينكه يك شب خواب عجيبي مي‌بيند و ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض كياني: نقش «معصومه» در «روز حسرت» بازي متفاوتي مي‌طلبيد

بازيگر سريال «روز حسرت» گفت: آرامش موجود در نقش «معصومه» در اين سريال، بازي متفاوتي مي‌طلبيد كه با كمك «مهتاب نصيرپور» و «سيروس مقدم» براي ايفاي صحيح اين نقش دشوار سعي كردم.
    «ليندا كياني» بازيگر نقش «معصومه» در سريال تلويزيوني «روز حسرت» درباره نقش خاص خود دراين كار، گفت: واقعيت اين است كه قبل از پذيرفتن پيشنهاد بازي در اين نقش، درمورد آن با آقاي مقدم خيلي صحبت كردم و اين شانس را هم داشتم كه خانم «مهتاب نصيرپور» بازيگردان اين سريال بودند كه به كمك اين دو و همينطور آقاي «افشين سنگ‌چاپ» توانستم اين نقش متفاوت را ايفا كنم و اين سه در كنار بقيه گروه، به ويژه بازيگران باتجربه كار، به من خيلي كمك كردند.

كياني درمورد نقش خود گفت: اين نقش نسبت به كار قبلم متفاوت بود. درحقيقت، من در سريال «ساعت شني» نقشي كاملا متفاوت را بازي كردم و ايفاگر نقش يك دختر فراري بودم و دراينجا نقش يك نقش دختري آرام و ساكت را كه بستري شده و قادر به حركت نيست، بازي مي‌كنم كه برقراري اين نقش با تماشاگر، نوعي ديگر از بازي را مي‌طلبيد كه اميدوارم توانسته باشم از عهده‌ ايفاي اين نقش همانطور كه آقاي مقدم مي‌خواست، برآيم.

«كياني» درباره استقبال مردم از اين سريال گفت: اين سريال را همه مخاطبان دوست دارند و آن را پذيرفته‌اند كه اين را از نظرهاي رودررو از مردم دريافته‌ام.

وي درباره فعاليت‌هاي ديگر خود گفت: اين روزها همچنان مشغول بازي در بخش‌هاي ديگري از سريال «روز حسرت» هستم. يك كار نود دقيقه‌اي با نام موقت «چشمان اسماعيل» را هم بازي كرده‌ام كه «كاظم راست‌گفتار» آن را ساخته و تا يك ماه ديگر به نمايش درمي‌آيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

اون پسره كه تو شركت دختر رئيس بود خيلي مشكوك مي زنه! ولي بازيگرايي مثل قريبيان و بايگان دارن اين سريال رو مي چرخونن . نقش پورسرخ كمرنگ تره. ولي بازم يكي تو فيلماي ايراني مرد! بحث داغ ما مردنه انگار! ولي داره قشنگ مي شه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

سیروس مقدم پاچه خوار نظام!!!توی قسمت دیشب یه دفعه صدای برنامه ی زن امروز صدای امریکا رو شنیدم!!گفتم شاید صدای امریکا حلال شده تو ایران!که دیدم اومدن اون زن مواد فروش رو در حال دیدن برنامه ی صدای امریکا نشون میدن!!این چی رو میرسونه!!متاسفم برای امثال سیروس مقدم و فیلمهای درپیت و هدف دارش!!!همون دورسا کوچولوی فیلم بزنگاه می ارزه به تموم این فیلمهای سیروس پاچه خوار!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •