من نه
يكي از دوستانم انجام داده
گفت خود بانك بهتون فايلي مي ده
بعد شما بايد به سيستم فر.شگاهت متصل كني
من نه
يكي از دوستانم انجام داده
گفت خود بانك بهتون فايلي مي ده
بعد شما بايد به سيستم فر.شگاهت متصل كني
من با بانک تماس گرفتم اونا فقط یه سری کد Sample واسه دانلود گذاشتن که هیچ کدوم هم ربطی به فروشگاه Cs CArt یا Prestashop ندارن....
در کل فکر می کنم تقریباً تمام پرداخت های اینترنتی شبیه هم هستن ... فکر کنم مثلاً ماژول پرداخت Paypal رو بشه جوری تغییر داد که بشه برای بانک سامان استفاده کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اطلاعات فنی مربوط به پرداخت اینترنتی بانک سامان هست
اما نمی دونم چه جوری از این اطلاعات استفاده کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر صورت بايد از يك برنامه نويس كمك بگيريد
کسی فروشگاه فارسی که بشه سفارشات رو از طریق ایمیل دریافت کرد سراغ نداره؟
سلام،
من oscommerce نصب کردم ولی اسم دسته بندی های فارسی همش علامت سئوال میاد. کسی میدونه چرا؟ واسه فروشگاه فارسی سیستم بهتری هست که open source هم باشه؟ آیا تاپیک اختصاصی واسه این موضوع هست؟
ممنون از راهنماییتون
مسعود
بله این تقریباً تاپیک اختصاصی هستش البته چند تا تاپیک دیگه هم راجع به فروشگاه ساز های رایگان فارسی می تونی پیدا کنی.....
در ضمن فارسی شده oscommerce رو می تونی از این سایت بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه ساز فارسی جوملا هم هست
به اون لینک رفتم ولی بعد از دانلود فایلشون دیدم مشکل داره.
رفتم سراغ اوریژینالش تا حالا خیلی از مشکلاتش حل شده اولا که oscommerce متن یونیکد رو مثل مثلا اکسس نگه نمیداره و تو فرمت رقمی مثل این : "&# 1711 ;& #1585; ف ;" نگه میداره. این هم برای کسی که میخواد مستقیم روی دیتابیس کار کنه مشکل سازه ولی خوب راه حل هم داره.
جوملا رو هم دارم بررسی میکنم. خیلی برنامه حالبی به نظر میاد.
میخوام از همه دوستان تشکر کنم
![]()
Last edited by DARRE; 06-12-2008 at 02:22.
سلامدوست عزیز می شه یه خورده بیشتر توضیح بدی .... شما تا حالا اینکارو کردی؟
من انجام دادم
کاره آسونیه
فایل هاش برای اینکار تو خوده اینترنت هستش اگر بگردی پیدا میکنی
==
سلام دوست عزیز... حالا که شما انجام دادی میشه برای ما هم توضیح بدی...![]()
کسی هست که با FaMarket کار کرده باشه من لینک دانلود این سیتم رو پیدا کردم... روی لوکال هم نصب کردم ... سیستم جالبیه اما نمی دونم اگه روی سایتم نصب کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟ D:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)