بابا بهزاد براچی مارو مسخره می کنی ..... حالا ما یه گروه تشکیل دادیم همش ملت به ما تیکه میندازن... نکینین....ممنون رفیق
بابا شما جزو گروه کاکتوسی گرد و خاک میکنی مارو چه به این کارا![]()
کارتم در ضمن خیلی قشنگه .................
بابا بهزاد براچی مارو مسخره می کنی ..... حالا ما یه گروه تشکیل دادیم همش ملت به ما تیکه میندازن... نکینین....ممنون رفیق
بابا شما جزو گروه کاکتوسی گرد و خاک میکنی مارو چه به این کارا![]()
کارتم در ضمن خیلی قشنگه .................
بسيار عالي .
من كه هيچ عيبي نمي بينم..............
بي صبرانه منتظر ادامشم.........
بهزاد حررررررررف نداره ..... حرفه ای تمام عیار ..... ببینم با رندرش چه میکنی ....
خوبه ادامه بده ولی سعی کن که خیلی صاف درش بیاری تا حس مدرن بودنشو حفظ کنه..
به به بسی عالی و زیبا شده ...
خوب داری میری جلو ...
فقط بعد از اینکه مدلینگ تموم شد در مرحله ویرایش سعی کن لبه ها نرم بشه ... تا مدلت طبعی تر به نظر بیاد ...
•♥•
استاد بهزاد یه سوال دارم ازت ؟
تو که هم با مایا و هم با مکس کار میکنی ! به نظرت کدومش واسه مدلینگ بهتره ؟
با اجازه
دوست عزیز اطلاعات من کمتر از اون چیزیه که بتونم راهنمایی کنم شما رو ولی حالا چیزایی رو که میدونم میگم شاید به دردت بخوره.
در مورد اینکه مایا و مکس کدومشون قوی ترند تا دلت بخواد نظر ها متفاوته ولی تا جایی که ما کار کردیم و میدونیم هیچ کدوم از اینا قوی تر از اون یکی نیست و هر دو در یک سطح هستند. در مورد مدلینگ هم همین موضوع صدق میکنه یعنی با هر دوتاش میشه کارایی دقیقا مشابه انجام داد ولی اگه بخوایم خیلی دقیق به موضوع نگاه کنیم باید بگم که مثلا واسه ساخت یه ماشین سیستم پلی در هر دو نرم افزار مشابه هست ولی تو مکس چونکه میشه از یه پلان استفاده کرد و اونو گسترش داد(روش معمول ساخت ماشین در مکس) و تو مایا روش معمول اینه که قطعه های مختلف رو باید مثلا از یه باکس و ... (روش معمول ساخت ماشین تو مایا) خوب پس به نظر میاد که مکس یکم انعطافش بیشتر باشه. در کل هر کس باید با اون برنامه ای که بیشتر باهاش کار کرده و دستش روون شده کار کنه .
ولی خودمونیما عجب سوال سختی پرسیدی!!!!!!!![]()
آفرین آقا بهزادی ... گل کاشتی ....
بهزاد چی کار می کنی بابا ما که تو کفیم ... زود دیگه ...
ای ول بهزاد عجب چیزی شده آفرین
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)