بعد از اینکه بازی تاخیر خورد تاریخ انتشاری واسه PC مشخص نکردن و الانم معلوم نیست کی میاد!کسی از تاریخ عرضه این بازی رو PC خبر نداره؟
آخه دیر ترین تاریخ همین 30June بود.
ولی هنوز خبری ازش نیست..
بعد از اینکه بازی تاخیر خورد تاریخ انتشاری واسه PC مشخص نکردن و الانم معلوم نیست کی میاد!کسی از تاریخ عرضه این بازی رو PC خبر نداره؟
آخه دیر ترین تاریخ همین 30June بود.
ولی هنوز خبری ازش نیست..
نه نوید جان
کنسول رو تازه امروز دادم واسه میثم واسه up کردن و تنظیم لنز و این مسایل
بعدش که باید یک سری بازی سفارش بدم که اینم یکیشه![]()
خیای بازیه قشنگیه فقط من یه بار گم شدم تو مسیر مسابقه دیدم از نفر اول یوهو شدم نفر 8ام ! : دی
ولی دیگه دستم اومده ! این Legend هم خیلی سخته ! به سختی میشه رسید به نفر اول ...
به سلامتی نسخه pc این بازی امروز در سایت های مختلف برای دانلود قرار داده شد و احتمالا از فردا ، پس فردا هم مغازه ها میارن .
تایید میشه ولی هنوز گروه معتبری کرکش نکرده و فعلا به صورت clone dvd منتشر شده که مشکلات مخصوص خودش رو داره mount کردن iso و ......
سلام
دوستان این دوربینش را نمیشه تنظیم کرد؟ خیلی جلوئه !
بازي خفيه خداييش
Last edited by hobgoblin; 07-07-2009 at 12:59.
اقا من رزولیییشن بازی رو زیاد میکنم ولی بای بازی کمی شطرنجیه چیکار کنم و آیا میشه دوربین بازی رو تغییر بدیم اینجوری اصلا حال نمی ده
دوستان من میخواستم بازیو بگیرم.به نظرتون بازی چطوره؟شما چه نمره ای بهش میدید.رانندگی آسونه؟با تشکر
من بازی را امروز گرفتم و حدوده نیم ساعت هم بازی کردم . خیلی عالی کار کردن هم از نظر گرافیکی راضی کننده هست هم رانندگی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)