والا 5610 نور دوربین رو خودش اتوماتیک تنظیم میکنه من همی چیز رو اتوماتیک گذاشتم عزیز پس دیگه بهنونه ممنوع اگه بخوام فلش خاموش کنم نور زیاد کنم و....... که نامردی میشه یعنی شرایط یکسان نیست و تقلب شده
والا 5610 نور دوربین رو خودش اتوماتیک تنظیم میکنه من همی چیز رو اتوماتیک گذاشتم عزیز پس دیگه بهنونه ممنوع اگه بخوام فلش خاموش کنم نور زیاد کنم و....... که نامردی میشه یعنی شرایط یکسان نیست و تقلب شده
Last edited by Punisher_2008; 02-09-2008 at 22:24.
عکس های پست 41 خیلی خیلی عجیب هستن
گرفتن چنین عکس هایی اونم با K800 بعید به نظر میاد
این مشکل فلش زنون هست که در جایی که نور باشه بد میگیره ولی در تاریکی مطلق حرف نداره در ضمن حرف آقا حسام اصلا قابل قبول نیست اگه قرار باشه فلش خواموش کنم حالتشو عوض کنم نور هم زیاد کنم که دیکه شرایط یک سان نیمشه و نامردی نظر دوستان چیه؟ این نامردی نیست
بايد از حد اكثر توان گوشي استفاده كرد.بيشتر تنظيمات كا800 دستي هست چون يك دوربين حرفه اي هست ولي 5610 بيشتر اتومات هست و تنظيم آنچناني نداره.
خب اين مشكل5610 هست به من چه كه 5610 تنظيماتش كمه؟
اگر راست ميگيد بياين در يك محيط با شرايط مساوي از حد اكثر توان گوشي براي عكاسي استفاده كنيد اونوقت عكس ها را مقايسه كنيد.
در جايي كه نور هست اصلا چه دليلي داره فلش روشن باشه؟
بد ميگم؟
عرض كردم كه اگر بلد باشيد چطوري عكس بگيريد از اين بهتر هم ميشه.در عكاسي با كا800 نبايد به تنظيمات اتوماتيك اكتفا كرد.اون عكس ها واقعا با كا800 گرفته شدن.
عكس گرفتن با دوربين حرفه اي كار هر كسي نيست .
چطوره عکسا رو سیاه و سفید بگیریم و بعد مقایسه کنیم؟ اینطوری شرایط کاملاً یکسانه. موافقید؟؟
آخه این چه حرفیه؟ وقتی میگن دوربین بهتره به خاطر همین امکاناته وگرنه اگه باشه که کا800 بگیری و باهاش مثل دوربین بقیه گوشیها رفتار کنی که دیگه فرقی با 5610 نداره!!!! بخاطر همین چیزاست که دوربین 5610 در برابر کا800 حرفی واسه گفتن نداره!!!
ایشون گفتند که فلش رو خاموش کنید بعد نور رو زیاد کنید بعد حالشم عوض کنید این عادلانه هست؟ شما قبول دارید من تا جایی که میتونم تنظیمات 5610 رو بالا ببرم و تنظیمات k800 رو تا جایی که میشه پایین بیارم؟ باشه من امروز ظهر همون کاری که اقا حسام کردن رو انجام میدم بازم واستون میزارم ولی دارید بهونه میارید
با تشکر
شما باید نهایت استفاده از امکانات دوربینا رو بکنی. دیگه "عادلانه است" حرف غیرمنطقیه.
البته آقا حسام توی عکاسی خبره هست و در اینکه عکس بهتر در میاد من نظری نمیدم.
بله ابن حرف شما کاملا درسته بس میشه این رو جزو ایرادات k800 حساب کرد که از هر 100 نفر که با k800 عکس میګیرند شاید 10 نفر وارد باشند و بقیه عکسها به درد نمیخوره درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)