تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 17 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 169

نام تاپيک: مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین 3.2 گوشیهای نوکیا 5610 و سونی اریکسون K800

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

والا 5610 نور دوربین رو خودش اتوماتیک تنظیم میکنه من همی چیز رو اتوماتیک گذاشتم عزیز پس دیگه بهنونه ممنوع اگه بخوام فلش خاموش کنم نور زیاد کنم و....... که نامردی میشه یعنی شرایط یکسان نیست و تقلب شده
    Last edited by Punisher_2008; 02-09-2008 at 22:24.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

عکس های پست 41 خیلی خیلی عجیب هستن
    گرفتن چنین عکس هایی اونم با K800 بعید به نظر میاد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این مشکل فلش زنون هست که در جایی که نور باشه بد میگیره ولی در تاریکی مطلق حرف نداره در ضمن حرف آقا حسام اصلا قابل قبول نیست اگه قرار باشه فلش خواموش کنم حالتشو عوض کنم نور هم زیاد کنم که دیکه شرایط یک سان نیمشه و نامردی نظر دوستان چیه؟ این نامردی نیست

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مشکل فلش زنون هست که در جایی که نور باشه بد میگیره ولی در تاریکی مطلق حرف نداره در ضمن حرف آقا حسام اصلا قابل قبول نیست اگه قرار باشه فلش خواموش کنم حالتشو عوض کنم نور هم زیاد کنم که دیکه شرایط یک سان نیمشه و نامردی نظر دوستان چیه؟ این نامردی نیست
    بايد از حد اكثر توان گوشي استفاده كرد.بيشتر تنظيمات كا800 دستي هست چون يك دوربين حرفه اي هست ولي 5610 بيشتر اتومات هست و تنظيم آنچناني نداره.
    خب اين مشكل5610 هست به من چه كه 5610 تنظيماتش كمه؟
    اگر راست ميگيد بياين در يك محيط با شرايط مساوي از حد اكثر توان گوشي براي عكاسي استفاده كنيد اونوقت عكس ها را مقايسه كنيد.
    در جايي كه نور هست اصلا چه دليلي داره فلش روشن باشه؟
    بد ميگم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عکس های پست 41 خیلی خیلی عجیب هستن
    گرفتن چنین عکس هایی اونم با K800 بعید به نظر میاد
    عرض كردم كه اگر بلد باشيد چطوري عكس بگيريد از اين بهتر هم ميشه.در عكاسي با كا800 نبايد به تنظيمات اتوماتيك اكتفا كرد.اون عكس ها واقعا با كا800 گرفته شدن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله بله من همه چیز رو دارم یکسان مقایسه میکنم نه چیز هایی که k810 من فلاش روی اتوماتیک گذاشتم اگه بهخوام خواموش کنم نور زیاد کنم و......... پس معلومه که باید خودشو بالا بکشه با هزار دنگو فنگ
    عكس گرفتن با دوربين حرفه اي كار هر كسي نيست .

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چطوره عکسا رو سیاه و سفید بگیریم و بعد مقایسه کنیم؟ اینطوری شرایط کاملاً یکسانه. موافقید؟؟
    آخه این چه حرفیه؟ وقتی میگن دوربین بهتره به خاطر همین امکاناته وگرنه اگه باشه که کا800 بگیری و باهاش مثل دوربین بقیه گوشیها رفتار کنی که دیگه فرقی با 5610 نداره!!!! بخاطر همین چیزاست که دوربین 5610 در برابر کا800 حرفی واسه گفتن نداره!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ایشون گفتند که فلش رو خاموش کنید بعد نور رو زیاد کنید بعد حالشم عوض کنید این عادلانه هست؟ شما قبول دارید من تا جایی که میتونم تنظیمات 5610 رو بالا ببرم و تنظیمات k800 رو تا جایی که میشه پایین بیارم؟ باشه من امروز ظهر همون کاری که اقا حسام کردن رو انجام میدم بازم واستون میزارم ولی دارید بهونه میارید

با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ایشون گفتند که فلش رو خاموش کنید بعد نور رو زیاد کنید بعد حالشم عوض کنید این عادلانه هست؟ شما قبول دارید من تا جایی که میتونم تنظیمات 5610 رو بالا ببرم و تنظیمات k800 رو تا جایی که میشه پایین بیارم؟ باشه من امروز ظهر همون کاری که اقا حسام کردن رو انجام میدم بازم واستون میزارم ولی دارید بهونه میارید

با تشکر
    شما باید نهایت استفاده از امکانات دوربینا رو بکنی. دیگه "عادلانه است" حرف غیرمنطقیه.
    البته آقا حسام توی عکاسی خبره هست و در اینکه عکس بهتر در میاد من نظری نمیدم.

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عكس گرفتن با دوربين حرفه اي كار هر كسي نيست .
    بله ابن حرف شما کاملا درسته بس میشه این رو جزو ایرادات k800 حساب کرد که از هر 100 نفر که با k800 عکس میګیرند شاید 10 نفر وارد باشند و بقیه عکسها به درد نمیخوره درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •