ایول هم استانی داش هادی میبینم که همکار انجمن شدی مارم تحویل بگیر یه کم ( بابا باوژدان دار ) دست مارم بگیر.
ایول هم استانی داش هادی میبینم که همکار انجمن شدی مارم تحویل بگیر یه کم ( بابا باوژدان دار ) دست مارم بگیر.
تبریک هادی جون ........................
هادی جان تبریك![]()
اشاا... همیشه و همه جا موفق باشی![]()
![]()
![]()
هادی جون تبریک میگم![]()
با سلام و از این سخن ها ...
میبینیم که کسی در این مکان مدرج شده ... او کسیت ؟؟؟ در عجبم او هادی خودمان است ... خوشمان امد ... باز هم هادیست ... باز یه گوگول مگول دیگر است ...
حالا همه باهم : من یه گوگول مگولم ( هی ) تو یه گوگول مگولی ( هی ) ما گوگول مگول هستیم ( گولی گولی گولی گول ... هو هو )
خب حالا گذشته از این حرف ها ... میانه شما با سپم چیست ؟؟؟ ما باید سیاست های شما را بشناسیم ×!
باز هم تکرار ولی ایندفعه تکرار بهتره ... تبریک !با سلام و از این سخن ها ...
میبینیم که کسی در این مکان مدرج شده ... او کسیت ؟؟؟ در عجبم او هادی خودمان است ... خوشمان امد ... باز هم هادیست ... باز یه گوگول مگول دیگر است ...
حالا همه باهم : من یه گوگول مگولم ( هی ) تو یه گوگول مگولی ( هی ) ما گوگول مگول هستیم ( گولی گولی گولی گول ... هو هو )
خب حالا گذشته از این حرف ها ... میانه شما با سپم چیست ؟؟؟ ما باید سیاست های شما را بشناسیم ×!
ممنونم از تمامه دوستان![]()
و اما میانه ی من با این اسپم >>>>>>>>>>>>>میانه شما با سپم چیست ؟؟؟ ما باید سیاست های شما را بشناسیم ×!![]()
هادی عزیز تبریک
امیدوارم که موفق باشی
Congratulations
فكر ميشدم قبلا تبريك گفتم
اون ياهو و ... بوده
تبريك ميگم هادي جان اميددارم موفق بشي روزافزون در تمام لول زندگي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)