سلام
بله شما کاملا درست می فرمائید این مشکل نرم افزاری هست .
هر طور شما صلاح میدونید .
موفق باشید .
![]()
سلام
بله شما کاملا درست می فرمائید این مشکل نرم افزاری هست .
هر طور شما صلاح میدونید .
موفق باشید .
![]()
دوستان خوب اگه می دونید تو انجمن دیگه ای بهتره ، خوب پس انتقال بدید
دوباره از دوستان تشکر میکنم
بازم میگم روش های که دوستان می گند درست هست من هم تست کردم جواب داد(روی درایو دیگه ) ولی روی این درایو که اول از همه و قبل از کرک قفل گذاشتم باز نمیشه
اين برنامه با ويژوال بيسيك نوشته شده . خوب براي نوشتن همچين برنامه اي برنامه نويس مياد از خود قابليت هاي ويندوز براي محافظت از درايو استفاده مي كنه .(وگرنه اگر بخواد با وبژوال بيسيك يه برنامه قدرتمند بنويسه در سطح فوق حرفه اي بايد تسلط كامل داشته باشه به اين زبان و وقت زيادي بايد صرف كنه) همانطوري كه شما توضيح دادين در مورد پرميشن هاااا . اين نكته كاملا واضح است كه برنامه نويس از چه روش يا متدي استفاده كرده است.
پروتكت سريع درايو هم مدعي اين ادعا هست.
برنامه ای که قراره از فایلهای مهم یه نفر نگهداری کنه پولي هست و به اين سادگي كرك نمي شه !!!
و به اين سادگي گير نمي ياد . اين برنامه براي يوزر هاي معمولي مناسب هست
معمولا برنامه هاي قدرتمند براي جلوگيري از دسترسي به اطلاعات افراد ميان يه درايو مجازي درست مي كنن و كل اطلاعات درايو مورد نظر شما را به يك فايل تبديل مي كنن و در اون درايو مجازي(كه خيلي كم حجم است )نگه داري مي كنن. و بعد پسورد پروتكت مي كنن . (من چند تا كه ديدم اينطوري بوده)
هيچ يك از روش هاي گفته شده در بالا براي اين برنامه كار نخواهد كرد
بهترين روش و بي دردسر ترين روش همين هستطبق گفته lvl@ster من از یه توزیع لینوکس که بصورت live cd هست استفاه کردم و با هاش سیستم رو بالا آوردم،
با هماهنگي انجام شده "به بحث هاي نرم افزاري و سيستم عامل" منتقل شد
بارها اين مشكل برام پيش اومده اين روش هيچ جاي ريسكي نداره
بحثه بسیار درازی هست
ای بابا !!
این دوستمون به خاطر ترسی که داره ، نمی تونه درایو بپوکونه
متاسفانه من با راپیدشیر مشکل دارم و نمی تونم فایل برنامه رو دانلود کنم ! وگرنه خودم بهشون می گفتم که ...
دوستان من با VB خیلی کار کردم ! اونم در زمینه ی امنیت که دیگه پوکوندمش ... اختراعات و ابتکارات ...
می دونم که اگه قفل به وسیله ی برنامه بخواد کنترل بشه ، باید چیکار کرد !! از عکسایی که دوستمون گذاشتن ، اصلا فهمیدم که چطوره !!
اصلا اون پیغام Access deny که می ده ، داد می زنه که درایو از کجا و چطوری قفله
اقای mahdi7610 می شه بگید چه مشکلی برای درایو پیش می یاد !؟
هر جور ، هر طور ، هر روش که درایو قفل بشه ، قابله باز شدنه !
نمی خوام بیشتر از این وراجی کنم !
با تغییر permissions به راحتی می تونین درایوتون رو برگردونین !!
فقط نترسین و چیزی که برخی از بروبچ بهتون پیشنهاد کردن رو انجام بدین ! البته ابتکار رو هم چاشنی داشته باش عزیزم
دوست عزیز این اتفاقات اینقدر برای من افتاده که اگه براتون صحبت کنم ، گریه تون می گیره![]()
[QUOTE=FiaCkeR;2895954]
اصلا اون پیغام Access deny که می ده ، داد می زنه که درایو از کجا و چطوری قفله
دوست عزيز ميشه جمله بالايي رو بيشتر توضيح بدهين يعني چطوري ميشه
خب ، permissions یعنی چی !؟
اصلا چیکار می کنه !؟
سطح دسترسی کاربران رو به درایو تعیین می کنه !
حالا اون برنامه اومده و سطح دسترسی رو تغییر داده تا کاربر نتونه محتوای درایو رو رویت کنه.
البته من اشتباه نوشتم ! درستش "Access is denied" هست . یعنی این پیغام رو می ده
این نرم افزاره خیلی بچه گانه قفل میذاره برای همین سازنده از سایتش برداشته
منتقل شد به پست بعدی!!
Last edited by *Batman*; 04-09-2008 at 17:55. دليل: ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)