خوب این الان چه فرقی با اپل آیفن داره از نظر قیمت![]()
خوب این الان چه فرقی با اپل آیفن داره از نظر قیمت![]()
اگه زودترم اومد تعجب نکن چون شنیدم مایکروتل میخواد وارد کنهاوایل پاییزو با قیمتی حدود 700 تومن
هنوز مایکروتل قیمتشو اعلام نکرده ولی اگه ارزونتر نباشه گرونتر نیسخوب این الان چه فرقی با اپل آیفن داره از نظر قیمت
اگرم باشه اولشه بعد یکی دو هفته میاد پایین
راستی تو اینجا چیکار میکنی برو اونو پس بده دیگه![]()
از نظر قیمت فرق زیادی ندارن ولی از نظر امکانات به نظر من omnia.
omnia قیمت اولیش نزدیک 700 البته فکر کنم 8gb این قیمت باشه...16gb یه 50__60 تومنی گرون تر .
apple هم نزدیک 700__750
خب محمد جان همین الان از در اومدم تو خدا رو شکر بدون خون ریزی تموم شد
یارو بچه خوبی بود گفت شاگردم بوده بهش گفته بودم ان 96 اومد واسمون به مشتری می دی 760 تومن
اون فکر کرده بود این چینی هارو باید بده 760 تومن پولمو پس داد کارتونو فاکتورو همه چی رو بهش دادم اومدم
بیرون.
ولی بچه ها من اونجا یه اپل دیدم گفت اگه خواستی فردا بیا بهت بدمش .
خیلی تمیز و خشگل بود گفت 690 تومن بنظرتون بردارم یا نه ؟؟؟؟؟؟!!!!!![]()
ایفون دردسر زیاد داره
من که توصیه نمی کنم بخری
یا دیاموند بخر یا وایسا ای900 بیاد
بهراد اف 480 کجاش سیمبینه ؟؟؟
سیمبین فقط 9.3
الانم بهترین گوشی سیمبین تو بازار ان 78 هستش
واقعا پیشرفت عالی داشته تو این نسخه سیمبین
(9.3)
چه از لحاظ سرعت چه مالتی تسکینک !!
میشه در مورد مشکلاتش توضیح بدین
من رفتم تو کارش شاید خریدم
والا چی بگم که گفتنی یه کم دو کم نیس راجب آیفون....میشه در مورد مشکلاتش توضیح بدین
من رفتم تو کارش شاید خریدم
معایبش در یک کلام میشه به بلوتوث و دوربین و فیلم و عکس اشاره کرد اما برای خیلیا اینا مهم نیس
همه موضوعم اینا نیس ، به نظر خود من مشکل اصلی (در حقیقت همون مزیت اصلی هم هس) سیستم عاملشه
همه زیبایی و در عین حال همه دردسرش همین سیستم عامل مک هس
این گوشی اساسا برای کشوری مث ایران مناسب نیس
به عنوان مثال اپل فرضو بر این گذاشته که کاربر این گوشی به شبکه وای فای دسترسی داره چیزی که تو ایران هنوز به طور وسیع
حداقل جا نیفتاده
از نظر نرم افزاریم که برای ما که با میندوز بزرگ شدیم و اسم مک دو سه سالیه به گوشمون خورده خوب غریبس دیگه
حالا بگذریم از این که هیچ گارانتی پشت محصولی که میخرید ندارید و اگه یه بلایی سرش اومد اونهمه پولی که بالاش دادید دود میشه
حالا اینا مختصری از معایب بود
مزایا هم که میدونید یکی دو تا نیس ، اینقد زیباس که دل آدمو میبره و واقعا زیباییش دلفریبه و عقل آدمو از کار میندازه
وای خسته شدم اینقد تایپ کردم
بحثش مفصله اگه فقط من بگم میشه یکجانبه که فایده نداره دوستان دیگه هم نظر بدن نتیجه بهتر میشه
به ذره سرچم بکنید بد نیس
به موبایلستانم یه سری بزنید که چه بهتر
نمی دونم والا ولی آیفون چشم رو گرفته
خوب الان که گوشی ندارم چی بخرم ؟؟؟؟؟؟
الان omnia جان امده ولی نه زیاد .....اگه تهران هستی برو بگیرش من هم میگیرم ولی تایم دقیق معلوم نیست
آهان.
شما آیفون رو میگی؟
من منظورم معایب F480 بود
فکر کردم در مورد F480 صحجبت کردین (صفحه قبل)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)