تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 61

نام تاپيک: ::::::انجمن متفرقه::::::

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

واقعا آدم اینقدر فعال باشه و بعد بهش چی بگن !!! حرف جالبی نبود اصلا ... مدیران کم کار نیستند ... یه عده از کاربران خیلی روشون زیاده !
    من همه ی مدیران رو نگفتم |:

چون اكثرا قوانين رو نه ميخونن نه بهش اهميت ميدن
    با این حرف هم خیلی موافقم .

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن

داره خودمونی میشه ostad reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

به نظر من مجازات و بن کردن تاثیر میگزاره ولی راه حل اساسی نیست.اگه کاربری به خودش اجازه جسارت بده مطمئنا" بعد از اینکه بن شد دوباره این اجازه رو به خودش میده که با نام کاربری دیگری وارد بشه وبه اهدافش برسه.آخه چند نفر رو میشه بن کرد یا چند بار؟من میگم دلسوزاش وارد شن وشروع کنن به فعالیت.<مثلا" من امروز یک تایپیک ایجاد میکنم به عنوان پژوهشکده.> اگر خطایی دیدن، چند نفر بهش تذکر بدن.چند نفر از خودمون تا حالا تذکر دادیم؟؟؟.اگه کسی ببینه چند نفر باهاش مخالفند خوب کم میاره.اون وقت اگه جواب نداد با اطلاع رسانی افراد به مدیران مجازات میشه.
    Last edited by ostad reza; 07-08-2008 at 09:28.

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

به نظر من مجازات و بن کردن تاثیر میگزاره ولی راه حل اساسی نیست.اگه کاربری به خودش اجازه جسارت بده مطمئنا" بعد از اینکه بن شد دوباره این اجازه رو به خودش میده که با نام کاربری دیگری وارد بشه وبه اهدافش برسه.آخه چند نفر رو میشه بن کرد یا چند بار؟من میگم دلسوزاش وارد شن وشروع کنن به فعالیت.<مثلا" من امروز یک تایپیک ایجاد میکنم به عنوان پژوهشکده.> اگر خطایی دیدن، چند نفر بهش تذکر بدن.چند نفر از خودمون تا حالا تذکر دادیم؟؟؟.اگه کسی ببینه چند نفر باهاش مخالفند خوب کم میاره.اون وقت اگه جواب نداد با اطلاع رسانی افراد به مدیران مجازات میشه.
    منم با نظرتون موافقم ومیگم تا زمانیکه فکری به حال متفرقه کنیم بسته باشد نظر شما چی هست دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

منم با نظرتون موافقم ومیگم تا زمانیکه فکری به حال متفرقه کنیم بسته باشد نظر شما چی هست دوست عزیز
    بابا فکر نمیخاد.اتم که نمیخواهیم بشکافیم.من که از همین الآن دست به کار میشم.تا باشه از این امر به معروفا.تازه صوابم داره

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

بابا فکر نمیخاد.اتم که نمیخواهیم بشکافیم.من که از همین الآن دست به کار میشم.تا باشه از این امر به معروفا.تازه صوابم داره
    تنهایی که نمیتونی منم کمکت میکنم این کار از کشف اتم هم سخت تر هست دوست عزیز میدونیکه چی میگم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن
    جدی میگی ؟ البته اینطور میگفتی بهتر بود :

تعداد کمی کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن

جالبه که به بیش از 70 درصد کاربرا وقتی صد بار تذکر بدی باز هم هر جوری که میلشون میکشه رفتار میکنند ...

اخطار بدی ؟ ناراحت میشن و بهشون بر میخوره !

پستشون رو پاک کنی ؟ توهین میکنند به مدیران و همکارا و اعتراض میکنند و بدتر رفتار میکنند

بن شون کنی ؟ بقیه میشن طرفدارشون

اینجا قوانین خیلی آزاده به نظرم و باید سخت گیری ها رو چند برابر کرد ... حیف این فروم نیست وقتی کسی داره بحث تخصصی یا جالبی ادامه میده یه عده کاربر بیان مسخره کنند و تیکه بندازند یا بحث رو منحرف کنند ؟ به نظرتون با این کاربرای باشعور به قول شما باید چی کارشون کرد ؟ حتما ازشون خواهش کرد !!!

مسخره هست ها ... و جای تاسف داره !

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جدی میگی ؟ البته اینطور میگفتی بهتر بود :

تعداد کمی کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن

جالبه که به بیش از 70 درصد کاربرا وقتی صد بار تذکر بدی باز هم هر جوری که میلشون میکشه رفتار میکنند ...

اخطار بدی ؟ ناراحت میشن و بهشون بر میخوره !

پستشون رو پاک کنی ؟ توهین میکنند به مدیران و همکارا و اعتراض میکنند و بدتر رفتار میکنند

بن شون کنی ؟ بقیه میشن طرفدارشون

اینجا قوانین خیلی آزاده به نظرم و باید سخت گیری ها رو چند برابر کرد ... حیف این فروم نیست وقتی کسی داره بحث تخصصی یا جالبی ادامه میده یه عده کاربر بیان مسخره کنند و تیکه بندازند یا بحث رو منحرف کنند ؟ به نظرتون با این کاربرای باشعور به قول شما باید چی کارشون کرد ؟ حتما ازشون خواهش کرد !!!

مسخره هست ها ... و جای تاسف داره !
    بابا خودتو ناراحت نکن.تذکر داده شده اما تعداد تذکر دهنده ها کم بوده.اگر یک دفعه 10 نفر به یکی گیر بدن خو خوب میشه.در ضمن ما در حد توان وظیغه مونو انجام میدیم

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

تنها راهش یا بستنشه یا افزایشه فعالیت های مدیریت ها و همکارها و همینطور برخورده شدیدتر با کاربرانه خاطی!

البته گفتنی نیست ولی از وقتی من رفتم همچین شد متفرقه ها!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

بالاخره تکلیف روشن شد دیگه هرکس مسئول است که به افراد متخلف تذکر بده .....................درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •