من همه ی مدیران رو نگفتم |:واقعا آدم اینقدر فعال باشه و بعد بهش چی بگن !!! حرف جالبی نبود اصلا ... مدیران کم کار نیستند ... یه عده از کاربران خیلی روشون زیاده !
با این حرف هم خیلی موافقم .چون اكثرا قوانين رو نه ميخونن نه بهش اهميت ميدن
من همه ی مدیران رو نگفتم |:واقعا آدم اینقدر فعال باشه و بعد بهش چی بگن !!! حرف جالبی نبود اصلا ... مدیران کم کار نیستند ... یه عده از کاربران خیلی روشون زیاده !
با این حرف هم خیلی موافقم .چون اكثرا قوانين رو نه ميخونن نه بهش اهميت ميدن
کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن![]()
به نظر من مجازات و بن کردن تاثیر میگزاره ولی راه حل اساسی نیست.اگه کاربری به خودش اجازه جسارت بده مطمئنا" بعد از اینکه بن شد دوباره این اجازه رو به خودش میده که با نام کاربری دیگری وارد بشه وبه اهدافش برسه.آخه چند نفر رو میشه بن کرد یا چند بار؟من میگم دلسوزاش وارد شن وشروع کنن به فعالیت.<مثلا" من امروز یک تایپیک ایجاد میکنم به عنوان پژوهشکده.> اگر خطایی دیدن، چند نفر بهش تذکر بدن.چند نفر از خودمون تا حالا تذکر دادیم؟؟؟.اگه کسی ببینه چند نفر باهاش مخالفند خوب کم میاره.اون وقت اگه جواب نداد با اطلاع رسانی افراد به مدیران مجازات میشه.
Last edited by ostad reza; 07-08-2008 at 09:28.
منم با نظرتون موافقم ومیگم تا زمانیکه فکری به حال متفرقه کنیم بسته باشد نظر شما چی هست دوست عزیز
بابا فکر نمیخاد.اتم که نمیخواهیم بشکافیم.من که از همین الآن دست به کار میشم.تا باشه از این امر به معروفا.تازه صوابم داره
تنهایی که نمیتونی منم کمکت میکنم این کار از کشف اتم هم سخت تر هست دوست عزیز میدونیکه چی میگم
جدی میگی ؟ البته اینطور میگفتی بهتر بود :
تعداد کمی کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن
جالبه که به بیش از 70 درصد کاربرا وقتی صد بار تذکر بدی باز هم هر جوری که میلشون میکشه رفتار میکنند ...
اخطار بدی ؟ ناراحت میشن و بهشون بر میخوره !
پستشون رو پاک کنی ؟ توهین میکنند به مدیران و همکارا و اعتراض میکنند و بدتر رفتار میکنند
بن شون کنی ؟ بقیه میشن طرفدارشون
اینجا قوانین خیلی آزاده به نظرم و باید سخت گیری ها رو چند برابر کرد ... حیف این فروم نیست وقتی کسی داره بحث تخصصی یا جالبی ادامه میده یه عده کاربر بیان مسخره کنند و تیکه بندازند یا بحث رو منحرف کنند ؟ به نظرتون با این کاربرای باشعور به قول شما باید چی کارشون کرد ؟ حتما ازشون خواهش کرد !!!
مسخره هست ها ...و جای تاسف داره !
بابا خودتو ناراحت نکن.تذکر داده شده اما تعداد تذکر دهنده ها کم بوده.اگر یک دفعه 10 نفر به یکی گیر بدن خو خوب میشه.در ضمن ما در حد توان وظیغه مونو انجام میدیم
تنها راهش یا بستنشه یا افزایشه فعالیت های مدیریت ها و همکارها و همینطور برخورده شدیدتر با کاربرانه خاطی!
البته گفتنی نیست ولی از وقتی من رفتم همچین شد متفرقه ها!
بالاخره تکلیف روشن شد دیگه هرکس مسئول است که به افراد متخلف تذکر بده .....................درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)