تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 128

نام تاپيک: در sql میشه برای db خودم user و pass بذارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

مرسي از همكاريتون

كارم درست شد الان database رو داخل ssms ، ا Attach مي كنم Login مي سازم و كانكشن هايم رو با اين user,pass تنظيم مي كنم.حالا چند تا سوال دارم:

1-موقع attach كردن database در SSMS حتما بايد database را در يكي از درايو ها قرار دهم برام امكان ندارد از mydocument
    attach كنم چون دوست دارم database داخل پرو‍‍ژه باشد نه جاي ديگر،
    2-من نمي دونم حالا اگر از برنامم setup بگيرم و جاي ديگه نصب كنم چطور ميشه كه همه client ها database رو از server ببينند
    مثلا من اگر 2 تا text box بذارم و user,pass رو از ورودي بگيرم بازم هيچ سودي نداره چون كانكشن هاي clientها هم با همين user,pass كار مي كنم راحت بگم نمي دونم ip سرور يا نام سرور رو كجاي كانكشنم قرار دهم ،اگر Data Source=Servername\SQLExpress قرار دهم جواب ميده مي خواستم ببينم اين كافيه كه تنها نام Server را از ورودي بگيرم يا نه يا اين هم نياز نيست ،مي خوام را هنماييم كنيد چگونه در installsheild از database و بر نامه setup بگيرم و چگونه مي شود كه همه clientهااز database سرور استفاده كنند و هر client بايد چه چيزي را به عنوان ورودي وارد كند
    3 -ssms براي برنامه هاي socket هم استفاده مي شود؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    1)
    مهم آن است که مسیر برای دستری sqlserver آزاد باشد.
    MyDocument و Desktop و... از نقاط خاص و سفارشی مخصوص هر کاربر و اکانت ویندوز است و اگر دقت کرده باشید از اکانات های دیگر و غیر admin ویندوز اصلاً نمیتوانید وارد این پوشه های یک کاربر دیگر شوید...
    ویندوز همین ممانعت ها را در قبال اکانت شما و اکانت sqlserver انجام میدهد.
    راه حل هایی دارد ولی کاربر اکانت admin ویندوز خودش باید شخصاً (بدون کد نویسی!) تنظیمات و پزینه و اختیارات مورد نیاز را اعتا کند که ان هم نوعی ضعف امنیتی محسوب میشود...
    از این مسیرهای خصوصی استفاده نکنید، مشکلی پیش نمی آید.
    البته میتوانید از سیستم غیر attach نسخه express هم استفاده کنید ولی برای یک برنامه بزرگ چندان جالب توجه نیست و قابلیت شبکه هم ندارد.

2)
    اگر بخواهیم حداقل را در نظر بگیریم، شما میتوانید user و password را در برنامه فیکس کنید و همواره ثابت باشد و فقط هم خودتان و برنامه از آن مطلع باشید و فقط یک گزینه در پنجره options برنامه تان مستقر کنید تا نام یا ip سرور را بگیرد.
    بخش DataSource داخل ConnectionString را بسته به شرایط میتوانید از موارد زیر بگذارید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر خواستید میتوانید بقیه پارامترهای ConnectionString را هم دینامیک کنید و کاربر بتواند آنها را هم وارد کند... این دیگر به تصمیم و نظر شما بستگی دارد.
    در آخر سری هم به لینک زیر بزنید:
    forum.p30world.com/showthread.php?p=2730692#post2730692

البته باید توجه داشته باشید که اگر قصد استفاده از نسخه express را در شبکه داشته باشید باید تنظیمات زیر را هم انجام دهید.
    forum.p30world.com/showthread.php?t=256769
    (به جای Database Engine باید روی SQL Express تنظیمات را ست کنید.)

در مورد installsheild متاسفانه اطلاعاتم کامل نیست.
    (از زمان هخامنشیان میخواستم installsheild را یاد بگیرم، آخر هم نه وقت شد و نه نیاز !)

3)
    متوجه نشدم !!!
    SSMS برنامه مدریت SqlServer است و حتی اگر مجوز داشته باشید میتوانید روی سرورهای آن سوی کره زمین هم ویرایش انجام دهید ولی برنامه های socket ؟؟؟؟
    مثلاً SSMS با یک برنامه چت همکاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام و متشكر

من يه مشكلي كه دارم اينه كه برنامه رو از درايو G به داخل ssms
    attach مي كنم ولي برنامه اجازه بهم نمي ده كه فايل هاي database رو از پوشه برنامه حذف كنم .برنامه هنوز database رو از همون جايي كه ساخته شده مي خونه

گذشته بر اين من مي خوام يه datagrid بذارم و به جدول bind كنم تا اطلاعات اون جدول رو بهم نشون بده ولي اون جور كه مي خوام database رو پيدا نمي كنم كه به ويژگي datasource و data member اختصاص دهم حتي با اون كدي كه گفته بوديد database رو attach كردم بازم مشكلم حل نشد اگه ممكنه اينو برام امتحان كنيد و تنظيمات database هم برام بنويسيد

اگه امكان داره شيوه setup گرفتن خودتون هم برام بنويسيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام و متشكر

attach مي كنم ولي برنامه اجازه بهم نمي ده كه فايل هاي database رو از پوشه برنامه حذف كنم .برنامه هنوز database رو از همون جايي كه ساخته شده مي خونه

گذشته بر اين من مي خوام يه datagrid بذارم و به جدول bind كنم تا اطلاعات اون جدول رو بهم نشون بده ولي اون جور كه مي خوام database رو پيدا نمي كنم كه به ويژگي datasource و data member اختصاص دهم حتي با اون كدي كه گفته بوديد database رو attach كردم بازم مشكلم حل نشد اگه ممكنه اينو برام امتحان كنيد و تنظيمات datagrid هم برام بنويسيدچون تو 2008 چيزايي كه مي خوام پيدا نمي كنم

اگه امكان داره شيوه setup گرفتن خودتون هم برام بنويسيد[/quote]
    Last edited by azad5162; 09-10-2008 at 15:20.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یک کم متوجه نشدم ولی باید اول database را detach کنید و بعد جابه جا کنید و بعد مجدداً attach کنید.

گذشته بر اين من مي خوام يه datagrid بذارم و به جدول bind كنم تا اطلاعات اون جدول رو بهم نشون بده ولي اون جور كه مي خوام database رو پيدا نمي كنم كه به ويژگي datasource و data member اختصاص دهم حتي با اون كدي كه گفته بوديد database رو attach كردم بازم مشكلم حل نشد اگه ممكنه اينو برام امتحان كنيد و تنظيمات datagrid هم برام بنويسيدچون تو 2008 چيزايي كه مي خوام پيدا نمي كنم
    من درست متوجه نشدم مشکلتان کجا است
    احساس میکنم شما اطلاعات کمی در مورد ADO.NET و مفاهیمی مثل Connection و Command و DataAdapter و DataSet و... دارید.
    اگر اینطور استف پیشنهاد میکنم یک pdf یا کتابی در خصوص ADO.Net تهیه و مطالعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه امكان داره شيوه setup گرفتن خودتون هم برام بنويسيد
    اگر بتوانید همان Installshield را یاد بگیرد بهتر است ولی من چندان نیاز نداشتم.
    بهرحال روش من ا میتوانید در زیر مطالعه کنید:
    forum.p30world.com/showthread.php?p=1282316#post1282316
    forum.p30world.com/showthread.php?p=1321023#post1321023

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    می دونی مشکل کجاست؟
    من می خوام یه جوری datagrid رو bind کنم که فعال باشه و خود به خود update بشه

مثلا من یه دکمه تو صفحه دارم که تو همون جدول که به dg وصل است insert می کنه می خوام همزمان که insert شد داخل dg نشون بده

اینو برام توضیح بدین؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    شما میتوانید insert را جدا انجام دهید و بعد جداگانه به DataTable هم اضافه کنید و یا اینکه مجدداً DataTable را به وسیله DataAdapter پر کنید.

یک مثالی چند روز پیش برای یکی از دوستان و اعضای همین سایت اصلاح کردم که دقیقاً همین مطلب را شامل میشده.
    اگر نمونه کد ساده چند خطی را پیدا کنم و البته با اجازه این دوست عزیز در این تاپیک خواهم گذاشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    اینکه دوباره dataAdaptor را پر کنم باعث میشه اطلاعت جدول به طور کامل یه بار دیگه به dg اضافه بشه نه فقط همون سطر ولی...

اینکه میگین جداگانه insert کن و جداگانه به dataTable اضافه کن منظورتان را نفهمیدم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    این نمونه ساده و آموزشی را که در اصل متعلق به یکی از اعضای همین سایت است و من فقط کمی را اصلاحش کردم و چون ارزش خاصی ندارد، گمانم آپلودش ایراد نداشته باشد....
    rapidshare.com/files/153057465/test.zip

داره خودمونی میشه rz_assar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

جدي اگه كار كنه ممنونت ميشم
    راستي جناب آقاي H2 لطفا اين sign وحشتناكو بردار آدم حالش گرفته ميشه

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •