برای آقایون این مهم نیست که آواتور عکس خودشون باشه یا نه ولی فکر نمی کن هیچ خانومی موافق باشه عکسه خودشو بذاره!
برای آقایون این مهم نیست که آواتور عکس خودشون باشه یا نه ولی فکر نمی کن هیچ خانومی موافق باشه عکسه خودشو بذاره!
خانمها که کلا نمیزارن.دوست عزیز اینجا اونجوری هم که فکر میکنی زیاد دوستانه نیست.آدمای اونجوری هم توش پیدا میشه.مثلا یه خانم به طور مثال عکسشو بزاره،میدونی چه مزاحمتهایی یه سری براش توی همین نت درست میکنن؟
با عکس مدیرای سایت یه سری بی جنبه یه کارایی کرده بودن که آدم خجالت میکشید.
محیط اونجوری هم که فکر میکنید نیست.
تاپیکایی زده شده توی انجمن متفرقه و کسایی که مایل بودن عکسشونو گذاشتن.پس یه پیشنهاد بدین که اعضا تو انجمنها عکس یکدیگر رو ببینند
خوب ما ایرانی هستیم و بر خلاف خارج به شخصیت افراد اهمیت میدیم.ایرانی ها نماد اخلاق در تمام دنیا هستند
خارج رو ول کن اینجا ایرانه![]()
مشکل اینجاست که ما فکر می کنیم محیطهای مجازی با محیطهای واقعی فرق دارن.مگه تو خیابون یا هر جای دیگری نمیشه سو، استفاده کرد؟آیا تا به حال دیدید که یک نفر تو خیابون ماسک بزنه یا گونی بکشه رو صورتش
دوست عزیز این حرفها همش ادعاست. ایرانی ها نماد اخلاق هستن ؟ بهتره یه نگاهی به دورو ورت و جامعه ای که توش زندگی میکنی بندازی.
در مورد عکس هم به نظر من آواتور کاملا اختیاریه حتما نباید عکس شخصی گذاشت. کلا فسلفه ش این نیست که آدم عکس خودش رو بزاره. در ضمن فکر نمیکنم قیافه آدمها چندان اهمیتی تو به قول شما بحث و تبادل نظر داشته باشه. اینکه مثلا من بدونم فلان کاربر قیافه ش چجوریه چه فایده ای داره ؟ کلا ضررش بیشتره...
مادر ترزا برندۀ جایزۀ صلح نوبل میگه اگه روزی من به همایشی با محتوای مبارزه با تروریست دعوت بشم هرگز شرکت نخواهم کرد.اما در همایش گسترش صلح حتما" شرکت خواهم کرد.مسلما" افزایش ورزش از مبارزه با مواد مخدر بهتره.اینم همین حکم رو داره .بهتره بجای ترس از سو، استفاده کمک کنیم تا یک فرهنگ جا بیفته.بعد از یه مدت عادی میشه.
چشمای ما عادت کردن فقط نکات منفی رو ببینن.من به این فکر میکن اگه این کار از این سایت شروع بشه و بعد به سایت های بیشتری سرایت کنه دیگه جایی برای سو، استفاده باقی نمیمونه
خوب من باهاش مخالفم ... توی دنیای واقعی آدم واقعیه و توی دنیای مجازی هم مجازیه ... در کل خوشم نمیاد آواتارم عکس خودم باشه ... و به نظرم زیاد هم جالب نیست چون محیط خشک و رسمی میشه و تنوع کم میشه ...
یکی از مشکلاتش رو میگم : من عکسم رو میذارم و همین طور اسمم رو , به هر حال عقاید متفاوته و یک نفر توی این انجمن دشمن من میشه , بعد عکس و اسم من رو بر میداره و باهاش تو 100 تا انجمن عضو میشه و هرچی از دهنش در اومد میگه ...
خانوم ها هم که قضیه اش مشخصه گفتن نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)