درود...
مراجعه به مراکز درمانی ! پس از تهیه مقادیر فراوانی اراده ..مردانگی و انگیزه...1- چه نسخه ای واسه یه معتاد{از همه نوعش اینترنتی تا کراکی} دارید؟
کلا بحث درمان اعتیاد خیلی پیچیده است...فرد به فردو بر حسب شرایط ممکنه متفاوت باشه...
البته اگر منظورتون نسخه نویسی هست..که تصدیق می فرمایید از راه مجازی اجازه چنین کاری رو ندارم..
همشون خوبند!2- علوم پزشکی شیراز یا شهید بهشتی تهران؟
طبعا چون در دانشگاه علوم پزشکی تهران پزشکی آموختم باید اون جا رو بگم !!
شیراز رو تا چندین سال قبل می دونستم خیلی خوب بوده..الان مدتی هست خبر ندارم..
در کل تو دانشگاه تهران یه جورایی آدم برای خودش استاد میشه ! چون بسیاری از مسئولیت ها بر عهده خود آدمه !
اون چیزی که برای تندرستی بدن لازم هست بیشتر نرمش هست تا ورزش !3- چه ورزشی رو برای تندرستی بدن مفید تر می دونید؟
منتها به دلیل زندگی شهر نشینی ..و تغییر رژیم غذایی و افزایش چاقی و بیماری های مرتبط به اون..ورزش هم توصیه میشه تا کمی از بار این ها کم بشه..
بهترین ورزش پیاده روی در هوای تمیز... ..و شنا !
تو بحث پزشکی ورزش ...انواع ورزش ها رو بر حسب درصد خطر رده بندی می کنند...جدولشو تا چند وقت پیش روهاردم داشتم...4- چه ورزشی رو واسه بدن خطرناک می دونید؟
ولی در کل ورزش های حرفه ای ( حالا از هر نوعش !) به شدت برای بدن زیان بارند...! رضازاده رو ببینید تا به حرف من ایمان بیارید!
صبحانه : یک لیوان شیر+ نان + پنیر + گردو + یک فروند آلو ..5- وعده های غذایی امروز شما؟
نهار: زرشک پلو با مرغ + سالاد
شام : دو فروند هلو انجیری + یک لیوان آپ پرتقال
خوب اگر واقعا اذیتتون می کنه ( کاش نوع اذیت رو هم می فرمودید ) نیازی نیست خودتون رو زحمت بدید ! از میوه که استفاده میکنید؟ همون رو کمی بیشتر کنید !6- من از بچگی از گوجه فرنگی و سبزیجات متنفر بوده ام ولی الان می خوام سبزی خور بشم ولی معده ام سازگاری نداره ... چه راه حلی واسه من دارید؟
اگر خیلی مصر هستید..باید ببینید چه نوع سبزی شما رو بیشتر و کدوم کمتر اذیت می کنه..از اون که کمتر اذیت می کنه کم کم شروع کنید...
سپاسگذارم...7- شاد و سربلند باشید
پاینده باشید...