از حرفای من چه جوری این مطلب رو استنباط کردید؟!!؟
برای وصل کردن هر وسیله ای به هرچیز دیگه(!) با کابل usb ،باید درایور اون وسیله نصب شده باشه، و تا اونجایی که من میدونم برای n810 درایور کارت tv وجود نداره.
از حرفای من چه جوری این مطلب رو استنباط کردید؟!!؟
برای وصل کردن هر وسیله ای به هرچیز دیگه(!) با کابل usb ،باید درایور اون وسیله نصب شده باشه، و تا اونجایی که من میدونم برای n810 درایور کارت tv وجود نداره.
یعنی چه ؟درایور برای n810 نداره یا برای لینوکس؟چون من قصد خرید دارم یه چند تا سوال ازتون دارم
1.با gps ش تو ایران کار می کنه؟
2.نسبت به ipod touch کدومشون بیشتر می ارزه (البته من زیاد به کیفیت صدا و این جور چیزا توجهی ندارم)
3.برنامه ای مانند c++ برای برنامه نویسی داره یا نه؟
4.باتریش در حالت کارکرد عادی چقدر کار می کنه؟
5.صدای بلند گو هاش خوبه یا نه؟ .
6.در کل شما از n810 راضی هستید؟؟؟؟؟
همونطور که میدونید اصطلاح درایور مخصوص مایکروسافته؛ تو لینوکس به کرنل یه سری ماژول اضافه میشه.مسلما درایور(ماژول کرنل) مودم برای لینوکس هست اما برای n810 من جایی ندیدم(دنبالشم نبودم). در ضمن اگه به لینوکس وارد باشی(مسلط باشی) میتونی خودت ماژول مودم اکسترنال رو از روی ماژول های دیگه برای کرنل n810 بسازی.
مثلا چون n810 کیبورد فارسی نداشت ، مجبور شدم یکی براش درست کنم(البته با توجه به اپن سورس بودن کار زیاد سختی نیست)
در کل n810 برای افراد تازه کار(مثلا کسایی که حتی با ppc نمیتونن کارکنن!) مناسب نیست ، برای افرادی که یکم خوره کامپیوترن مناسبه و هرچی تو زمینه لینوکس بیشتر اطلاعات داشته باشی بیشتر برات مفیده. ولی touch بر عکسه (چون به شدت close source و اصلا انعطاف پذیری n810 رو نداره)
1.gps هر جای کره زمین کار میکنه(شاید بعدا تو کره ماه هم راه بندازن!) ؛ فقط مشکلی که ممکنه باشه مشکل نقشه هاست.نقشه های google stttelite , yahoo satelite , google street , openstreet ,........ (برای بار 100 ام) میشه استفاده کرد.حالا اگه میخواید ببینید نقشه محل مورد نظر شما رو داره یا نه ، برید از خود سایت google yahoo و غیره ببینید.
2.از نظر امکانات تاچ در مقابل n810 مثل اسباب بازی میمونه و البته قیمتشم کمتره.(بقیشو هم قبلا توضیح دادم)
3.تحت ترمینال داره . در ضمن چند تا code editor با قابلیت تشخیص syntax error داره. مثل : Maemo C++ Development v2.0.1 و PyGTKEditor v2.1.0
4.اگه پشت سر هم باهاش فیلم ببینی 6 ساعت، mp3 20 ساعت، اینترنت با وایرلس 6 ساعت و idle 5 روز
5.دو تا بلند گو داره که صدارو به صورت استریو پخش میکنه . کیفیت و بلندیش هم خوبه.
6.من راضی هستم !
خیلی ممنون که به سوال هام جواب دادید
منظورم هم از gps نشان دادن موقعیّت تنها نیست منظورم همون نشان دادن مسیر و این جور مسائله البته نه با استفاده از اینترنت![]()
منظور منو متوجه نشدید!
برنامه maemo mapper (داخل n810) میتونه نقشه های سایت های مذکور رو (هرجایی که مد نظر باشه) دانلود و ذخیره کنه و لازم نیست همیشه آنلاین باشید، فقط باید یه بار دانلود بشن.در ضمن این برنامه و نقشه ها کاملا رایگانه .
می خاستم بدونم کسی در باره ی سری n810 wimax چیزی می دونه؟
n810 wimax دقیقا همون n810 هست که wimax هم داره.
راستی یه سوال دیگه n810 ساخت فنلانده یا جایه دیگه؟
(ما پست کوتاه بخوایم بدیم باید کیو ببینیم؟!؟!)
کره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)