Release Date: 11th November 2008 (
Release Date: 11th November 2008 (
دوستان رنگ بنديه اين بازي منو كشته !!!
البته متاسفانه زياد بازي نكردم چون يه سره ديگه بازي جديد اومد ولي بازي قشنگي به همه پيشنهاد ميشه!!!
حركاتيم كه توي بازي انجام ميده خيلي قشنگه فقط خدا كنه بازيش خسته كننده نشه![]()
این به تاریخ خودمون بود؟![]()
![]()
هیتلر جان الان 22 November هستیم!
یعنی 10 روز پیش واسه Pc منتشر شده
اشتباه نکن! 2009 قراره واسه Pc ریلیز یشه!![]()
نه اشتباه نکردم
خودمم تعجب کردم
ببینید
خب من ديشب 4تا chapter رفتم جلو و واقعا بازيه قشنگيه .اصلا فكر نمي كردم ايقدر قشنگ باشه و منم كلي باهاش حال كنم!!!
اولاش كه هنوز بازي دستت نيمده و به كنترولش عادت نكردي يكم كسل كنندس ولي وقتي با بازي گرم بگيري و بهش عادت كني
بازي فوق العاده جذاب ميشه
احتمالا لاراکرافت (تامب رایدر) یه رقیب جدید پیدا کرده , شک نکنید .
گرچه این زیاد گیم پلی شبیه اون نیست , اما از لحاظ حرکاتش میگم !
کویک جون دیدی نظرت چی بود
واااااااي ي ي ي !!! خب اين بازيه فوق العاده قشنگ , جذاب , جيگر , لذت بخش و كم نظير هم تموم شد من كه حسابي حال كردم و لدت بردم و مي تونم بگم يكي از بهترين بازي هايي بود كه توي اين چند وقت اخير انجام داده بودم!!!هرچي جلو تر ميرفتم بازي روونتر و جذاب تر ميشد و پايان بازيم به نظر من خيلي رمانتيك و عشقولانه بود.فكر نمي كنم كسي اين بازيو بازي كنه و ازش لذت نبره لااقل تا الان كه نديدم كسي از بازي بد بگه و خوشش نيمده باشه!!!يه سبك كاملا جديد و فوق العاده جذاب.گيم پلي بسيار قشنگ و جذاب كه واقعا ادمو جذب خودش ميكنه و من كه اصلا خسته نشدم و 100% يكبار ديگم تمومش ميكنم.اسلحه ها هم خيلي خوب و طبيعي كار شده بود با اينكه اسلحه ها نقش كليدي توي بازي نداشتن و بيشتر بايد از حركات رزمي استفاده مي كردي تا دشمناترو از پا در بياري.گرافيك خيره كننده و رنگ بنديه بسيار شاد و جذاب كه اصلا اجازه نميده از محيط بازي خسته بشين.رنگ بنديي كه شايد توي هيچ بازيي نمونشو نديده باشين.آهنگ هاي بازيم خيلي قشنگ كار شده بود و صدا گذاريا هم عالي بود. در آخر اين بازيو به همه توصيه ميكنم و بهتون قول ميدم كه به تجربه ي كاملا جديد و لذت بخش خواهد بود براتون .
موفق باشين...
درود:
دل ما رو آب کردی که
دیگه نمیشه انتظار کشید کو تا 2 3 ماه دیگه شایدم بیشتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)