اوه چند ساعته چه بحثی شد! تعداد مخالف ها هم که بیشتره!
من خودم نمیدونم چون هم میتونه خوب باشه هم بد. از این لحاظ بد که بعد از 4 سال همچین چیزی راه افتاده که زیاد جالب نیست ولی از یه لحاظ هایی خوبه که نمیدونم از چه لحاظی!
اوه چند ساعته چه بحثی شد! تعداد مخالف ها هم که بیشتره!
من خودم نمیدونم چون هم میتونه خوب باشه هم بد. از این لحاظ بد که بعد از 4 سال همچین چیزی راه افتاده که زیاد جالب نیست ولی از یه لحاظ هایی خوبه که نمیدونم از چه لحاظی!
به نظر من بهتره تو هر تاپیک متغیر باشه
یعنی کلی نباشه
مثلآ به این صورت باشه تو یه تاپیک بیادیم بگیم از فلاینی 2 بار در این تاپیک تشکر شده
هر سرویسی در صورتی که درست استفاده بشه ، خوبه .
برای اسپمرها فکر نمیکنم چیز خوبی باشه.
از نظر من که خوب و کارآمد هست.
دیگه لازم نیست برای سپاسگزاری از کمکی که در حقمون میشه یک پست بزنیم
اگه مدیران پستهای تشکر رو حذف نکنند؛ بله حرف شما درسته. اما اگه مدیران پستهای تشکر رو حذف کنند، باعث کاهش پستهای اضافی تا حد زیادی میشه. (توجه داریم که پستهای اضافی تنها پستهای تشکر نیستند و شامل پستهای دیگهای هم میشوند)
تشکر اینجا چیز بیخودیه، مخالفم.
خوب نیست
اگه می خواد تشکر باشه بهتره فقط خود کاربر در قسمت تنظیمات کاربری خودش ببینه .
انگار شما یکم قاطی کردی؟ من 7 صد و خوردهای پست زدم نه 7 هزار!!!! (و تا شده سعی کردم پستهای تشکر ندم. ولی اگه پیدا کردید (که پیدا میکنید) خِر ما رو نچسبید که دروغ گفتی. من گفتم تا شده سعی کردم!)
فکر کنم منظورتون MaFia_King بود که کاربر عادی نستند و حدود 3 ماه از فعالیتشون میگذره.
رتبهبندی این انجمن بر اساس تعداد پست هست که معیار خوبی نیست. پس به هیچ وجه از روی درجه افراد نمیشه حرفی زد. با فرض کاربر عادی بودن MaFia_King باز هم نمیشه گفت که تشکر ایشون بیدلیل بوده. البته خودتون هم میگید که حدسه.
در ضمن اینکه پستهایی که ارزش تشکر رو داشتند ولی ازشون تشکر نشده، به دلیل دیر راهاندازی شدن سیستم تشکر هست. چون یکی مثل من ترجیح میداد تشکر نکنه تا اینکه پست اسپم بده.
در کل حرف آخر رو مدیران میزنند.
اصلا خوب نیست!
من چند تا پست تشکر دیدم که ازشون چند بار تشکر شده بود!
با این وضعیت که اصلا خوب نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)