چشم اقا كارلوس
وقتي ايدي طرف رو به اين برنامه ها ميديد اين برنامه يه پيغام براي طرف مقابل مي فرسته كه مي خواي وبشو ببيني ولي ايدي تو نمي گه
بنابر اين طرف مقابل نمي فهمه كه كي وبشو مي خواد
همين
چشم اقا كارلوس
وقتي ايدي طرف رو به اين برنامه ها ميديد اين برنامه يه پيغام براي طرف مقابل مي فرسته كه مي خواي وبشو ببيني ولي ايدي تو نمي گه
بنابر اين طرف مقابل نمي فهمه كه كي وبشو مي خواد
همين
من قبلا در تاپيك ديگه اي هم كه در اين مورد بود گفتم كه برنامه اي نيست كه بدون اجازه طرف مقابل وب رو ببيني. اما برنامه اي كه از طرف مقابل اجازه بگيره اما آي دي تو نگه هست كه اونهم فكر نكنم به درد بخوره. چون وقتي طرف مقابل نمي دونه كه چه كسي مي خواد وبش رو ببينه مسلما اجازه نمي ده! پس بر مي گرديم سر جاي اولمون!
salam agha pedram man in barnamaro daram be yahoo idit pm dadam aghe hanoz mikhaysh begho barat befrestam![]()
با سلامنوشته شده توسط amiroo88
اگه داري پس لطفا آپلودش كن تا همه ازش استفاده كنن.ممنون
امير جان اولا ورودت رو به جمعمون تبريك ميگم بعدش اينكه من هم 2 تا ممنون ميشم يكي اينكه اپلودش كني و يكي اينكه فارسي بنويسي چون قانون هست![]()
سلام دوستان من 2 تا برنامه براي اين كار دارم و هر 2 رو ميذارم اينجا كه استفاده كنيد گر چه فكر نمي كنم نتيجه بده. راستي دستور كرك كردن يكيش در خودش به صورت يه فايل exe هست و اون يكي هم كرك نياز نداره. موفق باشيد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان همونطور كه گفتم اين برنامه ها بدون اجازه هيچ كاري رو انجام نمي دن
با سلام
من دوتا برنامه در اين مورد دارم ولي خودم ازشون استفاده نكردم(يعني تازه گيرشون آوردم و كسي از دوستانم web cam نداشت تا امتحان كنم).
برات آپلود ميكنم خوشحال ميشم بعد از انجام كار بگي كار ميده يا نه؟
لينك اول:
http://home.ripway.com/2005-3/277602/Yahoo!WebCamViewer.exe
لينك دوم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دوتا نرمافزار جداگانه است.
آقا حامد سلام
2 تا برنامه شما جواب نداد
در واقع ديگه بايد منتظر برنامه هاي جديد براي ياهو 7 باشيم
بابت زحمت و معرفي هم ممنون .
اجرت با امام حسين ع :mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)