سلام.
برای گوشی k510 میشه بزارید با این که می دونی db2010 هستن ! اگه برای k510 ها هم هست بزارید ممنون میشم.
با تشکر ...
سلام.
برای گوشی k510 میشه بزارید با این که می دونی db2010 هستن ! اگه برای k510 ها هم هست بزارید ممنون میشم.
با تشکر ...
آقایون فونتهای کامپیوتر رو گوشی جواب میده یا نه ؟؟
اره داش بهراد چرا نمیخوره
به جای فونت نیم هرفونتی دوست داری اسمش رو بزار اگه فارسی هم پشتیبانی بکنه بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انگلیسی هم میشه
آرش جون من شرمندم واسه k510 فونت وجود نداره ولی پچ هایی هستند که بتونی سایز فونت رو سیخ کاری کنی
بله جواب میدن ... فقط باید دقت کنی که زبون فارسی رو آیا ساپورت میکنه یا نه مثلا فونت tahoma رو گوشی نصب میشه و باید واسه ریختن رو گوشی فایل XML رو منطبق کنی با فونت![]()
جواب ميده ولي اكثرا فقط از يك زبان پشتيباني ميكنن مثلا يا فارسي يا انگليسي و يا اكثرا با حرف (ي) مشكل دارن يا مشكلات ديگه.
واسه همين بايد فونت را براي گوشي ساخت
ممنون میشم پچ های تغییر فونت ها رو بزاری .آرش جون من شرمندم واسه k510 فونت وجود نداره ولی پچ هایی هستند که بتونی سایز فونت رو سیخ کاری کنی
با تشکر .
Last edited by arash66_2m; 03-08-2008 at 10:51.
به تاپيك پچ مراجعه كنيد لطفا اينجا تاپيك فونت هست.
در ضمن شما فقط ميتونيد سايز فونت را تغيير بديد.
دوست من براي تغيير فونت پچ هايي اينجوري هست يعني فقط تاريخ و زمان و نوشته هاي مسج رو كوچكتر ميكنه ديگه اينجوري مثل K800 نميكنــه!
اين پچ هااااا بذارم :
change_font_in_sms_k510_r4ec001
change_font_time_and_date_k510_r4ec001
براي كل گوشي هم بايت layout رو گوشيت فلش كني layout هايي كه فونت رو از حالت بولد درمياره و كوچيكتر ميكنه ديگه كشيده و باحال نميكنه
موفق باشيد!![]()
بریزی پشیمون میشی پس نریز تا پشیمون نشی!!!![]()
داداش این فایل چیه گذاشتی ؟؟
لایوت ه ؟؟؟
کامله ؟؟
کجا باید بریزم ؟
انقدر سونی اریکسون هک نکردم همه چیز یادم رفته (نوکیا خدا لعنتت کنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)