[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
سایت مخصوص بازی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
سایت مخصوص بازی !
تصویری از کاور بازی:
سلام دوستان من PS3 دارم
تا حالا هم GOD OF WAR بازی نکردم چون از بازی های تخیلی خوشم نمیاد
اما من تریلر بازی رو دیدم و تو گرافیکش کف کردم می خواستم نظر دوستان رو در این مورد بدونم
شما برای بیشتر لذت بردن از شماره ی 3 حتما 1 و 2 رو هم بازی کن !
در اصل داستا این سه گانه ی GOD OF WAR کاملا در ادامه ی هم و وابسته به همه.مخصوصا GOD OF WAR2 که به طور کلی به GOD OF WAR 3 موکول شد چون که بازی پایان نامعلومی بود و معلوم بود که باید در نسخه ی 3 ببینیم که چه اتفاقی میفته
در کل شما در بازی GOD OF WAR چیزی به جز گرافیک عالی-آهنگهای حماسی-گیم پلی فوق العاده-داستان خارق العاده-مراحل متنوع-BOSS ها جذاب چیزی نمی بینید
God of War III : New Screenshots
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میخوام واسه این بازی ps3 بگیرم حالا شما میگین مارچ 2010 ینعی به تاریخ ایران کی میشه ینعی الان زوده بگیرم چون من فقط به خاطر heavy rain واین بازی که هنوز نیومدن میخواهم ps3 بگیرم
چطوری PS داری و بهترین عنوان این کنسول رو بازی نکردی؟!
خوب پیشنهاد من اینه که برای خریدش زود نیست
از اونجایی که یکی دو عنوان دیگه هستند که وقت تو رو کامل پر کنند تا این بازیها عرضه بشن
مثلا نمونه اش همین عکس آواتارت هست که مربوط میشه به شاهکار دنیای بازیهای کامپیوتریMETAL GEAR SOLID
PS3 ارزون میشه اگر یکمی صبر کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)