سلام بچه ها
روش کار با برنامه Mobiola Web Camera for S60 که تبدیل موبایل به وبکم هست چطوریه؟ این که به یاهو وصل نمی شه؟
سلام بچه ها
روش کار با برنامه Mobiola Web Camera for S60 که تبدیل موبایل به وبکم هست چطوریه؟ این که به یاهو وصل نمی شه؟
سلام . من ویوتی دارم . ke990 . برنامه جاوا بزرگ رو اجرا نمی کنه .
آیا راهی هست ؟؟
میشه فایل رو به چند قسمت تقسیم کرد و در گوشی اجرا کرد؟/
این پیغام واسه چیه ؟!
unable to install a protection application from an unstrusted supplier !
گوشی من 5800 هست
سلام
من برنامه اپرا روي گوشيم نصب کردم و به خوبي کار ميکنه ولي وقتي ميخوام از سايتي مثل فورشير دانلود کنم اونجايي که ثانيه ميندازه تا دانلود شروع بشه ثانيه ثابت ميمونه.
من برنامه کنترل تلویزیون با موبایل رو دارم.
با اینفرارد کار می کنه.ولی وقتی اینفرارد رو روشن می کنم وارد برنامه نمیشه.
می خواستم بدونم مشکل از کجاست.![]()
سلام باید برنامه هاتو ساین کنی
سلام دوستان
من برنامه ي pc suite نوكيا رو نصب كرده و حتي اپديت هم كرده ام ولي وقتي از طريق اون ميخوام اس ام اس
فارسي ارسال كنم مطابق شكل ضميمه در كامپوتر ديده ميشه اما وقتي ارسال ميشه بصورت درست به دست گيرنده ميرسه
و حتي توي صندوق sent گوشي هم فارسي كامل ديده ميشه.
مشكل كار چيه ؟ و ايا راه حلي داره؟
ممنون ميشم كمكم كنين
![]()
سلام من برنامه فون گاردین روی n96نصب کردم بعد از مدتی قفل شده ریجستر و کد میخاد چطوری کدهاروپیدا کنم
با عرض سلام گوشیم E52هستش، آپدیتش کردم ورژن ovimap عوض شد، خواستم عوضش کنم مجبور شدم فرمتش کنم، با فرمت کردن اطلاعات مموری کارت از دست رفت. بکآپ داشتم برگدوندم اما مشکلی که پیش اومده نرم افزار quickoffice هستش ،که دیگه نمیتونم اسناد آفیس را مشاهده یا ویرایش کنم. .ممنون میشم اگر در این مورد راهنمایی بفرمایید.ب تشکرفراوان
تماشای تلویزیون و ماهواره در موبایل بدون اتصال به اینترنت، نرم افزار سیمبیان[/URL]
نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک نرم افزار بی نظیر و محبوب است که به شما این امکان را میدهد تا در گوشی های سری ۶۰ ورژن ۳ و ۵ خود ماهواره و تلویزیون را به صورت تصویر در تصویر مشاهده نمائید.
برای دانلود به ادامه مطلب بروید
حجم : ۱٫۸ مگابایت
رمز :من اینو رو سایتی دیدم نظر شما چیه ؟ چه جور کار میکنه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)