این خیلی بهتر شده....اینجا دو سه تا مایا کار هستن....همشون حرفه ای هستن..من فقط امین (Aminzikzak) رو میشناسم...فکر کنم بهتر باشه تو نورپردازی ازش کمک بگیری.....
این خیلی بهتر شده....اینجا دو سه تا مایا کار هستن....همشون حرفه ای هستن..من فقط امین (Aminzikzak) رو میشناسم...فکر کنم بهتر باشه تو نورپردازی ازش کمک بگیری.....
خوب این رندر یکمی رفلکت دادین خیلی بهتر شده
افتادین تو مسیر پیشرفت
موفق باشید
درسته دوست خبم نورش رو اصلا دقیق ار نکردم. خیلی هنوز بلد نیستم . سعی می کنم بیشتر که یادگرفتم تکمیلش کنم. مرسی از نظرت
ممنون آهان مرسی که گفتی حتما میپرسم مشکلاتم رو. باز مرسی که اومدی
مرسی دوست جان نظر لطفته![]()
اين يكي خيلي بهتره.
ولي يه سقف قشنگ هم اگه براش درست كنيد و هي رندر خوب خيلي عالي ميشه.
در ضمن اين آموزش ساخت لامپ كم مصرف توي مكسه.
اگه به ابزار هاي مايا مسلط باشين مي تونيد با مايا هم بسازيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by /.,mnb; 28-07-2008 at 15:30.
مرسی خیلی به دردم خورد. گرچه تو مایا من هلیکس پیدا نکردم ولی لا اقل شاید با منحنی بتونم در بیرمش. بقیش رو هم سعی می کن مبرم جلو ببینم میشه یا نه.
بازم ممنون از نظرت.
سقف و رندر و اینا هم بذارم وقتی پیشرفت کردم بیشتر
مرسی دوست جان![]()
آفرین
هر روز بهتر از دیروز
منتظر بقیه ی کارهات هستم....
سلام به دوستان سه بعدی کارم
بعد یه ماه و اندی اومدم دوباره با یه کار جدید! البته فقط همین یه کار نیستا چیز میز ساده زیاد ساختم ولی فعلا اینو میذارم بقیه هم به مرور شاید گذاشتم.
امروز یه صورت ساختم. با استفاده از بلوپرینت عکسی (چی گفتم!) یعنی بلوپرینتی که عکس بود در واقع و رنگی ولی خوب مو و اینا نداشت خانومه و رخ و نیمرخ خوبی داشت برای طرح زدن!
نرم افزار: مایا
زمان مدلینگ 3-4 ساعت.
رندر هم نداره فقط مدلینگه فعلا.
توضیحات: چشماشو هنوز نزدم. هنوزم فکر کنم جای کار داشته باشه با این که سعی کردم تمیز دربیاد ولی هنوز یه سری مشکلاتی داره. راستی رو بینی هم هنوز کار نکردم.
شاید لب ها و چشمهاشو شبیه آن جولی دربیارم در آینده!!
خوب این شما و اینم طرح مفتحضانه من!!
اینم وایرش:
هم اکنون منتظر نظرات سبزتان هستم!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by M a r y a m; 08-09-2008 at 17:07.
باریکلا مریم جان خیلی خوب پیش میری.
خيلي خوبه.
يه مقدار پايين چشم پهلوي بيني مشكل داره.
يه مقدار پايين چونه ش و گوشه ي اون برآمده و فرورفته شده.
بالاي شم زير ابرو هم يه جوريه.
منتظر ادامشم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)