دستتون درد نکنه کارتون عالیه
دستتون درد نکنه کارتون عالیه
دوست عزیز
اگر دقت کرده باشید این نرم افزار یک اجازه می خواد و
مثل نرم افزار قبل کد امنیتی درخواست نمی کنه
در اول تایپک هم گفتم : تنها با یک بار اجازه !
با این نرم افزار می تونید از گوشی طرف مقابل فایل دانلود کنید
کاملآ واضح که این نرم افزار با نرم افزار قبلی فرق می کنه![]()
دوستان عزيز ميخواهم توضيحي بدم
اگر از اول اين تايپك تا ايجا نگاه كنيد بعضي مي گن رو فلان گوشي تست كردم اجازه نمي خواد يا روي گوشي ديگه اجازه مي خواد
هيچ گوشي در دنيا وجود نداره كه براي برقراري ارتباط بلوتوث با گوشي ديگه اجازه نخواد
* اگر اين برنامه ها در گوشي شما بدون اجازه گوشي ديگه اي رو هك مي كنه پس
1.حتمآ شما طرف رو add كرديد
2.و حتمآ طرف در تنظيماتش شما رو always allow قرار داده تا شما بدون اجازه وارد گوشيش بشين
شما هم دقت كنيد همون اجازه با ين اسم مياد كه گوشي فلان اجازه دسترسي به اينترنت گوشي شما رو ميخواد ديگه طرف اينقدر مخ پنچ باشـــه ندوني برا بلوتوث فايل چيز ديگه ميگـــه![]()
دوست عزيز اگر دقت كرده باشيد نرم افزار سوالي در مورد اجازه ي اينترنت رو اول از شما مي پرسه
كه شما نبايد اين اجازه رو بدهيد و نرم افزار فقط براي آپديت شدن خودش اين رو مي پرسه
ودر طرف دوم نرم افزار يه سرچ مي كنه و با پيدا كردن بلوتوث
باز هم مي گم فقط با يك بار اجازه در مورد دسترسي بلوتوث و تآييد طرف مقابل شما به تمام فايل هاي او دسترسي داريد
سلام دوستان بابا غیر ممکنه!!!من با چند تا گوشی،p990.p1.w960.s500.k750 امتحان کردم کد میخواد شما چطور میگید کد نمیخواد؟البته هک کردن بستگی به طرف مقابل داره خودم یه بار تو سرویس دانشگاه برای یه نفر فرستادم که اگه بلوتوث کد خواست 2 بزن اون شاسکول هم زد نمیدونید چقدر ازش خندیدم.هر اطلاعی داشت ازش گرفتم.
راستی kkr129شما باید محمد یا احمد باسید دوست کریشنا شایدم خود کریشنا حالا من کیم؟
قبلا داشتم با بلوتوث سرچ ميكردم ديدم اسم يارو اين بود "press button 2 to continue"
!!
گفتم خر خودتي! بعد خودم كه ftp رو داشتم گير دادم بهش تا ok كنه
سلام
خیلی بد شد!!!!!!!!!
چون گوشیه من (5300نوکیا) این برنامه رو ساپورت نکرد.![]()
in ke zabonesh malom nist chie englisham ke nemishe har kari mikoniam plz help
دوست عزیز
وقتی نرم افزار رو اجرا کردی میری رو بخش دومش
تو بخش دومش بعد از اون چیزایی که تیک زده یا بالای دو تا قسمت جدول پایینش
تیکه ی وسط مربوط به زبانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)