آقا کسی کرک ورژن Spyware Doctor 4.0.0.2593 رو نداره؟
نسخه فول Spyware Doctor 4.0.0.2593
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانی جان من این نرم افزارو از سایت اصلیش گرفته ام ممکنه فقط کرک اونو واسه من آپلود کنید ؟
یا اینکه کرکش فقط رو همونی که لینکش رو گذاشتی کار می کنه ؟
چون من با دیال آپ وصلم و خودت بهتر میدونی ...
دوست عزيز
اگه همون ورژن بالا هست من دانلود كردم و الان كركش رو برات آپ كردم
لينك ماني جان فول هست 8 مگ هم هست من ديشب دانلود كردم خوب هم كار مي كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون royaye_talkh55 جان وسپاس از محبت شما
royaye_talkh55 جان اين نسخه فول update هم ميشه؟؟؟ subscript بعد از update از كار نمي افته؟؟؟نوشته شده توسط royaye_talkh55
سلام دوست عزيزroyaye_talkh55 جان اين نسخه فول update هم ميشه؟؟؟ subscript بعد از update از كار نمي افته؟؟؟
من دفعه اول با سريال رجيستر كردم ولي وقتي آپديت شد فهميد و از كار افتاد بعد با پچ كه توي همين لينك بود امتحان كردم ولي موفق نشدم نميدونم اشكال از كجا بود و به سراغ توصيه هاي كركي عزيز رفتم تا اينكه بالاخره موفق شدم![]()
![]()
![]()
لينك كركي عزيز رو مي گذارم اينجا تا بقيه هم امتحان كنند
كرك كركي روي اين ورژن جواب ميده ولي بايد حتما هنگام آپديت تيك گزينه spywaredoctor را بداريد
.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته قبل از هر چیزی ورژن Spyware Doctor رو که دارید چک کنید ببینید که همین ورژن هست یا نه؟ یعنی این نسخه... Spyware Docotr 3.8.0.1557 برای اینکه متوجه بشید کدوم نسخه رو شما دارید به این قسمت نگاه کنید.بعد اگر درست بود کرک بالا رو براش دانلود میکنید. بعد اگر برنامۀ Spyware Docotr در قسمت System Try یعنی کنار ساعت ویندوز باز هست اون رو کاملا Exit میکنید و حدود 20 ثانیه صبر کنید تا پروسه هاش غیر فعال بشن. بعد محتوای فایل بالا رو که گفتم دانلود کنید رو در داخل این مسیر کپی میکنید.
X درایوی است که برنامه رو اونجا نصب کردید. زمانی که این فایل رو کپی میکنید اونجا یک پنجره براتون باز میشه که YES و NO داره در این لحظه شما YES رو میزنید . تمام. برنامۀ شما رجیستر شده . حالا برید و آپدیتش کنید. اگر نسخه برنامه شما همینی باشه که گفتم و کارهای بالا رو هم دقیق انجام بدید مشکلی پیش نمیاد. برای اینکه نه تنها من بلکه خیلی ها از همین کرک همین الان دارن استفاده میکنند. پس بازم اگر مشکلی بود خودتون باید بگردید و مشکلتون رو پیدا کنید ببینید کجاست. چونکه از کرک مطمئن هستم و میتونم بگم 100 درصد کار میکنه. حتی یک درصد هم برای کار نکردنش وجود نداره. موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by royaye_talkh55; 14-07-2006 at 23:18.
نوشته شده توسط Cracki
دوستان اينو كركي جان نوشته بود كه ديدم گفتم شما هم ببينيد
آقا این نرم افزار آپدیتاشو کجا میریزه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)