با سلام
من قیمت این نرم افزار رو میدونم 12500 تومان
فقط یک سوال یعنی شرکت هامون سافت فقط 13 مگابایت برنامه رو روی یک سی دی رایت میکنه و 12500 تومان میفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
فقط یک سوال یعنی شرکت هامون سافت فقط 13 مگابایت برنامه رو روی یک سی دی رایت میکنه و 12500 تومان میفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من وقتی فارسی مینویسم با همون فونتها بازم علامت ؟؟؟؟؟ نشون میده ...
فتو شاپم هم Cs2 هست .
سلام
چيزه عجيبه؟؟با سلام
بعيد به نظر ميرسه كه كار نكنه!رو نرم افزارهاي ديگه امتحان كن،مثلا سي اس 1آقا من وقتی فارسی مینویسم با همون فونتها بازم علامت ؟؟؟؟؟ نشون میده ...
فتو شاپم هم Cs2 هست .
با سلام به همه عزيزاني كه در اين سايت زحمت ميكشند .نوشته شده توسط arash_irani
جناب آرش . من پروين رو دانلود كردم ولي فايلي تحت عنوان ParWinXp.exe پيدا نكردم . به جاي آن . فايل ParWinXp.MFC Application هست .
من برنامه رو نصب كردم ولي براي اكتيو كردن برنامه بايد رجيستر بشه .
لطفا بگين كه سريال برنامه رو از كجا ميتونم بدست بيارم ؟
منتظر راهنمايي شما هستم .
سلامبعد از دانلود خود برنامه فایل ستاپ برنامه رو اجرا کنید تا برنامه نصب بشه و بعد از اون کرک برنامه را که به اسم
ParWinXP.exe هست رو در مسیر برنامه کپی و پیست کنید تا برنامه کرک بشه
همونطور كه ارش گفته بايد دنبال فايل ParWinXP.exe بگرديد.
دوست عزيز من از همون لينك كه آرش داده بود برنامه رو دانلود كردم . سه تا فايل توي اون هست :نوشته شده توسط Elfin-D
1- Setup
2- ParWinXp MFC Application
3- CUSTDATA كه فايل نوت پد هست .
متاسفانه فايل مورد نظر كه همون ParWinXp.exe هست وجود نداره .
خواهش ميكنم كمك كنيد و بگين كه كجا ميتونم اين فايل رو پيدا كنم ؟
اين فايل اجرااي نيست؟يعني نميتونيد اجراش كنيد؟ParWinXp MFC Application.حداقل در جايي كه برنامه نصب شده كپيش كنيد ببنيد درست نميشه!
اگر نيازتون به فارسي نويس خيلي ضروريه من اينجا فارسي نويس مريم رو واسه دانلود گذاشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز از اون جايي كه من تعريف يرنامه پروين رو خيلي شنيدم مايلم كه حتما اين برنامه رو داشته باشم .نوشته شده توسط Elfin-D
در مورد فايل ParWinXp MFC Application هم بايد بگم پسوند اجرايي exe نداره . وقتي روي اون كليك ميكنم هيچ اتفاقي نميفته .
وقتي به درايوي كه برنامه نصب شده ميرم . ميبينم كه عين همين فايل كه در بالا اشاره كردم وجود داره .
من برنامه رو نصب كردم وقتي اجرا ميكنم از من شماره سريال ميخواد .
كسي ميتونه شماره سريال اين برنامه رو به من بده ؟
من فكر ميكنم بايد اين فايل رو به جاي فايلي كه در فولدر برنامه وجود داره replace كنيد!يه چيزي شبيه كرك برنامست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)