تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 52 از 52

نام تاپيک: لیفان ( Lifan )

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

12

دوستان سلام.آقاexirهم خودت اکسیری هم عکسات هم عکس اون گوشه کی بید!شماره ای نشونه ای چیزی.هیچ؟شوخی کردم.شادابی وسرزنده بودنه شماجونا شادم میکنه.وقتی اینجوری سریه ماشین کلکل میکنید....خداحفظتون کنه.چندتانکتست بگم اول ازهمه مواظب سلامتیتون باشیدوامالیفتان520هیجوقت یه خودروی با اصلونصبو با یه خودروی زیربوته عمل امده مقایسه نکن.جسد206شرف داره به این جینیهای ارزون قیمت(بلابنصبت گروناش)سلامتی توواسم مهمترازگفتن حرفایکه خوشت بیاد.چقدمیارزه؟سلامتیت!به شکوه خداوندازتومیخرم!مغرورباش نترس .ولی متعصب نه!که هرچی سرمون میادازاین تعصب بی جاست.حداقل15سال واسه این مرزوبوم قلم زدم.به عشق هموطنام.تاکمکشون کنم ماشیناروبهتربشناسن وقتی دیدم دیگه نمیشه واجازه نمیدن.بوسیدموکنار!ناراحتت کردم ببخشید.اگه اینطوری حرف زدم قصدم ناراحت کردنت نبود.شرمنده. آمایه چیزه توپ واستون میزارم تاحال بیاید.مشخصات فنی هم520هم620طبق سایت رسمی شرکت.اگه دوست داشتیی تستی که بابچه های مجله ازشون گرفتیموواستون میزارم.دوستون دارم.در پناه حق

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام.اینم ازقولم.مشخصات کامل لیفتان520:موتور4/16سوپاپه/حجم موتور1587/قدرت.دور"106/6000/گشتاور137/4500_4800/توان وزنی94/توان خروجی67/سرعت170/شتاب13.0/طول عرض ارتفاع1473/1700/4370/وزن1130/مصرف شهری_/جاده5.5/ترکیبی_/مخزن51/ایربگ2عدد/ترمزجلودیسکی.عقب کاسه ای/abs.ebd/قفل مرکزی/فرمون هیدرولک باسیستم چرخ دنده ای.تلسکوبی/کولردستی/رادیوسی دی/صندلی دستی عقب تاشو/اینه برقی.شیشها برقی/مه شکن عقبوجلو/گارانتی24ماه یا50هزار.قیمت15الی15.500/یچیزی بگم تنها حوسن این ماشین که توایران بلای جونش شده موتورشه.البته تومناطق گرم.این همون موتوریه که شرکته b.m.wتاسال1998درمینی وتقویت شدشوتوسری3استفاده کرد.اگه باش کناربیایدوسرعتتونورو60تنظی م کنید مصرفه باورنکردنیه4.5لیترو پورت میکنه.B.M.Wهنرشوکامل کرده.چرا؟چون همین موتور روپرکنی(تخته گاز یاتیک آف)چنان صدای پرطنینی داره که لرزه بتن انسان میندازه والبته حدودآ3لیترسوخته بیشتر.باشه باشه فهمیدم.منکه خودم میرم چرا هلم میدی.برکت باشه

ادامه مباحث در این تاپیک:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mohamad skystar; 04-08-2012 at 21:37.

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •