تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 63

نام تاپيک: Fable II

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام Optimus جان.کم پیدایی
    جدی می گی؟!خوب نبود؟
    من از همون اول هم با تجربه ی فابل از داستان بازی انتظار بالایی نداشتم اما در کل انتظارم از کل بازی در حد 9 از 10 بود که بازی تو متاکریتیک به یه همچین چیزی رسید.sub quest ها و main quest هاش چه طور بودن؟این دفعه خانواده بهتر از دفعه ی قبل بود؟عملکرد سگ خیلی خارق العادست یا طبق معمول مولینکس بزرگنمایی کرده؟طراحی هنری و تکنیکی بازی چه طوره؟شنیدم بازی مملو از باگ هست،صحت داره؟در کل اگه لطف کنی نکات قوت و ضعف بازی رو بگی ممنون میشم.
    سلام ساسان جانم قربانت 2 ماهی بود داشتم خودمو جا می انداختم
    رفتم یه X360 گرفتم تا این عنوانهارو از دست ندم.
    SUB Quest ها بد نیست اما خیلیش شبیه هم هستند قابلیت این هم دارند که چطوری انجام بدی بعدا در دنیا تغییر بوجود بیارن. Secret ها بازی زیاده ولی همش سر راسته می تونی راحت پیداشون کنی.
    Main Quest بسیار آسون و بی خود. داستان ضعیف سریع تموم میشه انگار دنبال سازندگانش گذاشته بودند. کلا چیزی به اسم Boss Fight در این بازی نیست. شاید نبرد با Troll ها و Banshee هارو بتونی Boss Fight حساب کنی.
    آره خانواده خیلی بهتر بود باید خیلی خیلی بهشون برسی. 3 بار منجر به طلاق شد!!!
    سگ هم خیلی خوبه آره واقعا خوب روش کار شده اگر آموزشش بدی حتی می تونه تو انجام بعضی Expression ها همراهیت کنه. بدرد جنگیدن نمی خوره تا وقتی 5 Star Fighter بشه
    گرافیک متوسطی داره دوربین از شخصیت خیلی دوره نبردها هم خیلی آسونه. قیافه شخصیت مردش بسیار زشت هست. تنوع شمشیر ها و اسلحه هاش مخصوصا Legendary Weapons نسبت به قبلی بسیار کم هست.
    انجام دادن شغل های مختلف برای پول در آوردن بد نیست. از Demon Door هاش خوشم نیمد. راستی Lady Gray هم هست تو این شماره!!! همه نوع ساختمانی در این بازی قابل خریداریه.
    در مورد باگ هم فقط یک باگ اصلی در یکی از main Quest ها بود که دفعه دوم که رفتم 3 بار باهاش مواجه شدم که بازی جلو نمیرفت دیگه باگ خاصی ندیدم .

2. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

قیافه شخصیت مردش بسیار زشت هست.
    تا اونجایی که من میدونم قیافه شخصیت بازی از کارهایی که انجام میدی ساخته میشه
    حتما کارای بد کردی که قیافش زشت شده !

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم قیافه شخصیت بازی از کارهایی که انجام میدی ساخته میشه
    حتما کارای بد کردی که قیافش زشت شده !
    نوچ. منظورم از زشتی اینه که کلا عین کاربکاتور مونگول درستش کردن. من که دیگه noob نیستم علی جان که ندونم

5. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

سلام
    آیا امکانش هست که این نسخه واسه Pc هم بیاد ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام
    آیا امکانش هست که این نسخه واسه Pc هم بیاد ؟
    اتفاقاتی که اخیرا افتاده نشون میده همه چی ممکنه ...

8. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خبر بزرگ در مورد Fable II در هفته آیند!

در پست بر روی بلاگ رسمی سازنده بازی, Lionhead اعلام کرد که هفته آیند خبر بزرگی برای این عنوان نقش آفرینی در راه است!
    " ما هفته بعد خبرهای خبوی رو برای طرفداران Fable II داریم. من به جرائت میگم که این یک خبر بزرگ در مورد Fable II هستش" که این در همین بلاگ گفته می شود.
    واقعا این خبر مرموز چی میتونه باشه؟ یک DLC برای بازی؟ در هر صورت باید تا هفته بعد منتظر بود!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اعلان بزرگ Fable II این هفته اعلام نمی شود!

خوب خبری که قرار بود این هفته منتشر بشه, منتشر نمیشه و تا 24 نوامبر به عقب افتاد!
    ولی اینطور که گفته شده این خبر خیلی بزرگی نیست!!!!

کد:

12. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

فردا 24 نوامبره , صد درصد میگن برای pc منتشر میشه , خدا کنه که اینطور شه

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

Fable II به PC می آید؟
    -----------------------

شایعه ای مبنی بر انتشار فابل 2 بر روی PC شنیده می شود.سایت آلمانی Gamona در خبری اعلام کرد که یک منبع داخلی از Lionhead Studios به آنها گفته است که فابل 2 در 15 فوریه 2009(27 بهمن 87) برای پلتفرم PC انتشار خواهد یافت.هنوز Lionhead عکس العملی نسبت به این خبر نشان نداده است.
    بر مبنای آمار منتشر شده ی NPD در ماه اکتبر 2008،فابل 2 که در 21 اکتبر منتشر شده بود توانست عنوان پرفروش ترین بازی کنسول ها را در این ماه به دست آورد و بخش عمده ی موفقیتش را مدیون Xbox 360 بازهای ایالات متحده بود،جایی که فابل 2 تا پایان اکتبر قریب 800 هزار نسخه فروش کرد!
    شماره ی اول فابل در سپتامبر 2004 بر روی پلتفرم Xbox منتشر شد و در سپتامبر 2005 همراه اکسپنشن The Lost Chapters به روی کامپیوترهای شخصی رفت.

---------------
    منبع:
    کد:

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

fable ii به pc می آید؟
    -----------------------

شایعه ای مبنی بر انتشار فابل 2 بر روی pc شنیده می شود.سایت آلمانی gamona در خبری اعلام کرد که یک منبع داخلی از lionhead studios به آنها گفته است که فابل 2 در 15 فوریه 2009(27 بهمن 87) برای پلتفرم pc انتشار خواهد یافت.هنوز lionhead عکس العملی نسبت به این خبر نشان نداده است.
    بر مبنای آمار منتشر شده ی npd در ماه اکتبر 2008،فابل 2 که در 21 اکتبر منتشر شده بود توانست عنوان پرفروش ترین بازی کنسول ها را در این ماه به دست آورد و بخش عمده ی موفقیتش را مدیون xbox 360 بازهای ایالات متحده بود،جایی که فابل 2 تا پایان اکتبر قریب 800 هزار نسخه فروش کرد!
    شماره ی اول فابل در سپتامبر 2004 بر روی پلتفرم xbox منتشر شد و در سپتامبر 2005 همراه اکسپنشن the lost chapters به روی کامپیوترهای شخصی رفت.

---------------
    منبع:
    کد:
    امیدوارم این خبر حقیقت داشته باشه.
    دارم برای بازی کردنش لحظه شماری می کنم. مردم اینقدر ریویو ازش خوندم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •