سلام ساسان جانم قربانت 2 ماهی بود داشتم خودمو جا می انداختم
رفتم یه X360 گرفتم تا این عنوانهارو از دست ندم.
SUB Quest ها بد نیست اما خیلیش شبیه هم هستند قابلیت این هم دارند که چطوری انجام بدی بعدا در دنیا تغییر بوجود بیارن. Secret ها بازی زیاده ولی همش سر راسته می تونی راحت پیداشون کنی.
Main Quest بسیار آسون و بی خود. داستان ضعیف سریع تموم میشه انگار دنبال سازندگانش گذاشته بودند. کلا چیزی به اسم Boss Fight در این بازی نیست. شاید نبرد با Troll ها و Banshee هارو بتونی Boss Fight حساب کنی.
آره خانواده خیلی بهتر بود باید خیلی خیلی بهشون برسی. 3 بار منجر به طلاق شد!!!
سگ هم خیلی خوبه آره واقعا خوب روش کار شده اگر آموزشش بدی حتی می تونه تو انجام بعضی Expression ها همراهیت کنه. بدرد جنگیدن نمی خوره تا وقتی 5 Star Fighter بشه
گرافیک متوسطی داره دوربین از شخصیت خیلی دوره نبردها هم خیلی آسونه. قیافه شخصیت مردش بسیار زشت هست. تنوع شمشیر ها و اسلحه هاش مخصوصا Legendary Weapons نسبت به قبلی بسیار کم هست.
انجام دادن شغل های مختلف برای پول در آوردن بد نیست. از Demon Door هاش خوشم نیمد. راستی Lady Gray هم هست تو این شماره!!! همه نوع ساختمانی در این بازی قابل خریداریه.
در مورد باگ هم فقط یک باگ اصلی در یکی از main Quest ها بود که دفعه دوم که رفتم 3 بار باهاش مواجه شدم که بازی جلو نمیرفت دیگه باگ خاصی ندیدم .