نگا کن دوست عزیز اون مشکلی که شما می گی من که می گم به احتمال از زیاد از همون version بازی هست چون من گرافیک بازی رو در پایین ترین حد هم گزاشتم ولی بازم موتور سوار سرجاش بود !
من از تکین تهران سفارش دادم !![]()
نگا کن دوست عزیز اون مشکلی که شما می گی من که می گم به احتمال از زیاد از همون version بازی هست چون من گرافیک بازی رو در پایین ترین حد هم گزاشتم ولی بازم موتور سوار سرجاش بود !
آهان...مرسي............................... .............................مگه بچه مشهد نيستي؟؟؟نگا کن دوست عزیز اون مشکلی که شما می گی من که می گم به احتمال از زیاد از همون version بازی هست چون من گرافیک بازی رو در پایین ترین حد هم گزاشتم ولی بازم موتور سوار سرجاش بود !
خو چرا !.................................................. .........................................
![]()
همينجوري...ما شانس نداريم كه...بازي ميخريم يكيشبا بدبختي نصب ميشه يكيش رانندش فرار كرده:ديخو چرا !.................................................. .........................................
![]()
فقط يكيش مثل آدم نصب شد اونم pes 2009 بود بنده خدا.
بازيش جالبه.]pure(
فقط يكمي گيم پليش سخته!!اينطور نيست؟؟؟
مشکلی نیست که آسان نشود ! مرد آنست که ح(ه)راسان نشود !
نه زیاد عادت کنی مشکل حله !![]()
سلام
من بازی رو نصب کردم بازی خیلی قشنگی به نظر میرسه فقط من هنوز تو قسمت آموزشی موندم
اولین کار میگه یه دور بزن میزنیم
دومین کار میگه پرش کن اونم میپریم
سومین کار که وقتی میپریم باید یه کاری بکنیم تو همون کار موندم
دستورش هم اینه:
Pull a Trick
لطفا بگید باید چه کار کنم
ممنون
لینکش نیست؟![]()
اگه با دسته بازی کنی و دکمه ها رو درست تنظیم کنی که خیلی کارت راحت خواهد بود !
ولی با صفحه کلید![]()
pull a trick یعنی داداش گلم یه حرکت نمایشی انجام بده ! انجام حرکات نمایشی با صفحه کلید هم فکر کنم رویه دکمه های عددی بالایه حروف هست و از 1 2 3 4 هست ! شما بر اساس اون خطی که پایین سمت راست پر میشه به ترتیب این 1 2 3 4 رو فعال می کنید ! شما در حالت معمولی که خط هیچی پر نشده فقط می تونی از 1 استفاده کنی !
و حالا چطوری pull a trick رو انجام بدی ! هیچ کار عجیبی لازم نیست انجام بدی فقط وقتی موتور پرید هوا دکمه 1 رو 1 یا 2 ثانیه نگه دار به اضافه یه جهت(هر جهتی چپ راست پایین بالا فرقی نمی کنه هر طرف رو بزنی از یه طرف حرکت رو انجام میده !)
برای اینکه پرش هات بازم بلندتر از این چیزی که هست بشه فقط کافیه دکمه preload رو پیدا کنه رو صفحه کلید ببینی کدوم هست ! خوب وقتی که داشتی به لبه تپه نزدیک میشدی تقریبا 4 5 متر مونده به نقطه قله تپه ! preload رو نگه دار تا خیز بر داره وقتی رسیدی سر لبه و دقیقا همونجایی که موتور از لبه جدا میشه preload رو ول کن بعد می بینی که خیزی که برداشته بود باعث چه پرش بلندتری میشه !
امیدوارم این راهنمایی ها بکارت بیاد .![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول حالا که با دسته بازی میکنم میبینم عجب حالی میده خدایی خیلی بازی توپیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)