تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 587 اولاول ... 23456789101656106506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برای استفاده از قابلیت های Wi-Fi میتونین یک فرستنده وای فای یو اس بی بگیرین و به پورت usb کامپیوترتون وصل کنین...این در حال حاضر بهترین راهیه که به نظرم میرسه!!!
    همه توضیحاتت عالی بود این یکی رو من متوجه نشدم من الان یه مودم ADSL معمولی دارم که با کابل شبکه به کارت شبکه سیستمم وصله ، خوب حالا این فرستنده وای فای یو اس بی چیه؟

شنیده بودم باید مودم وایرلس داشته باشیم برای وای فای اما الان شما میگی با اینم میشه ؟

رادیو به تاچ 2 اضافه شده؟جالبه

کیفیت صدای اسپیکر رو شنیده بودم بده ایرفونشم خوب نیس؟

شنیده بودم تو مدل 32 گیگش با کمبود رم مواجهه و کرش میکنه اما تو 8 گیگشم کم میاره عجیبه، رمش که میدونید 128 هست

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

منم جدا از سوالات mamad6280 یه سوال داشتم. این وی پی ان چیه که می تونید باهاش از itunes برنامه نصب کنید.
    من قبلاً گفتم که تونستم فریم ورم رو آپدیت کنم. «کاملاً قانونی» ولی الان هر برنامه ای رو می خوام دانلود کنم (چه پولی و چه غیر پولی) و چه با itunes یا با ipod touch بهم ارور 1009 رو می ده.
    یه ذره تو اینترنت گشتم فهمیدم این ارور مربوط به بسته بودن آی پیم از طرف itunes می شه!! راستش ما که درست و حسابی سر در نیاوردیم ولی گویا apple آی پی ایران رو بسته یا یه چیزی تو همین مایه ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه مودم ADSL میخواهید بگیرید که بهتره مودمی بگیرید که قابلیت وای فای هم داشته باشه مدلهای زیادی هستند که فرستنده داخلی وای فای دارن و میتونین هم زمان اینترنت وای فای هم داشته باشین ولی اگه مودم ADSL دارین و زیاد نمیخواهید خرج کنین یک فرستنده وای فای USB این کار رو انجام میده اندازه اش هم دقیقا اندازه یک حافظه فلش هست.

نمیدونم اینجا پیدا میشه یا نه من خیلی وقت پیش از خارج از ایران یک دونه تهیه کردم..

آیپاد تاچ چیپ ست وای فایش تیونر FM داره ولی عملا چیزی به اسم رادیو توی اون وجود نداره. به غیر از برنامه هایی که دسترسی به رادیو های اینترنتی رو ممکن میسازن.یک امکان دیگه اش هم ساپورت میکروفن هست که میشه ازش برای ضبط پیغام های صوتی و تماس از طریق skype استفاده کرد(به شرطی که برنامه اش نوشته بشه)کلا خیلی جا داره تا بشه از تمام قابلیت هاش استفاده کرد.آیپاد تاچ حداقل به نظر من MP3 Player نیست..مشکل کرش هم یک بار پیش اومد و با 2 دقیقه صبر خود به خود برطرف شد.

در مورد وی پی ان (من اگه این رو انگلیسی بنویسم به خط فاصله تبدیل میشه) یعنی Virtual Private Network و قابلیت این رو میده که با وصل شدن به سروری در جای دیگه ترافیکتون از اون کانال منتقل شه و به نظر بیاد که شما از اون نقطه به اینترنت وصلین..مثلا یک وی پی ان که در آمریکا هست این امکان رو به شما میده که کامپیوترتون IP آمریکا و در نتیجه قابلیت استفاده از ای تونز رو داشته باشین..(یک چیز جالب فقط برای Purchase برنامه ها به --- احتیاج هست بعد از اینکه برنامه رو Purchase کردین و چند بایت اولیه دانلود شد میتونین راحت متوقفش کرده و هروقت خواستید بدون --- دانلود کنین)

ایر فونش بد نیست یعنی اگه چیزی برای مقایسه بغلش نباشه متوجه نمیشید.البته بازم میگم اگه قصدتون خرید MP3 Player هست به هیچ وجه دنبال تاچ نرین که بیشتر یک پاکت پی سی هست تا موزیک پلیر. ولی من یک مقایسه ای کردم با MP3 Player سونی NWZ-A818 خودم که جفتشون رو هم با ایرفون آی پاد و هم ایرفون EX-MDR سونی امتحان کردم که از لحاظ بلندی صدا آی پاد 50% درصد قابلیت صدای سونی رو داره ولی از لحاظ وضوح صدا و شفافیت 10% قابلیت سونی رو هم نداره.
    Last edited by Anubis1984; 01-10-2008 at 12:01.

4. 4 کاربر از Anubis1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من تو کف این فرستنده ایم که گفتی خیلی باحاله یعنی میشه باهاش اینترنتو با یه لپتاپ یا مثلا آیپادتاچ شیر کرد(به وسیله وای فای البته) ؟ خیلی حال نمودیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب میشه دیگه
    Last edited by Anubis1984; 01-10-2008 at 12:15.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اسم این یو اس بیه رو بهم میگی من یه سرچی بکنم میخوام بیشتر ازش بدونم ، بهش چی میگن؟ اینی که شما داری مارکش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من همونی که تو عکس هست دارم اسمش هم Hercules USB WiFi Transmitter هست..توی وبسایت که دیدم قیمتشو حدود 30 پوند نوشته که میشه 50 60 تومان ولی من با حدود 25 دلار یک دونه خریدم!!حالا دیگه نمیدونم این اختلاف قیمته از چیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باهاش میشه تا 5 تا کانکشن وای فای داشت به بقیه دستگاه ها که برای کاربر خانگی کافیه فکر کنم..مدل های زیاد دیگه ای هم هست از Linksys و تولید کننده های دیگه..یک سرچ کنین در اینترنت پیدا میشه.

9. این کاربر از Anubis1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اوهوم تنکس
    دیدمش

التبه یه بدیش اینه که حتما باید کامپیوترت روشن باشه تا بتونی ازش استفاده کنی
    خوب همینم از هیچی بهتره

راستی دیروز پایتخت بودم آیپاد تاچ 2G فقط تو همون مغازه طبقه اولیه بود
    اون سری اولیا هم که همون قیمت 32 گیگ 500

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

anubis1984 جان نگفتی این v.p.n دقیقاً چی هستا. یه سرچ زدم چیزه خاصی گیرم نیومد.
    کمک!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب تنها بدیش همینه ولی من کمتر کسی رو اینجا میشناسم که اینترنت ADSL داشته باشه و کامپیوترشو 1 ساعت در روز خاموش کنه..بنابراین فکر نکنم مشکلی باشه...در مورد قیمت 32 گیگ بگم که قیمت اصلیش 379 دلاره ولی من از یک Authorised Reseller Apple خارج از ایران قیمت گرفتم قیمت آی پاد تاچ 8 گیگ نسل اول رو میگفت 420 دلار و 32 گیگ نسل اول رو 670 دلار میفروخت!!!همه جا سه لا پهنا میفروشند..منتها همون 500 تومن هم زیاده به هر حال شما روزی یک بار یا دو روز یک بار باید دستگاهتونو برای شارژ به PC وصل کنین اون موقع میتونین محتویاتش رو هم عوض کنین...یا خیلی راحت تر میتونین چند نوع پلی لیست روی کامپیوترتون درست کنین و بگین که اتوماتیک سینک کنه...

در مورد وی پی ان به این لینک مراجعه کنین...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم یک اکانت یک ماهه بگیرین و تست کنین اگه راضی بودین دوباره بگیرین..در ضمن اون قسمت قوانینش هم الکیه.

من نیومده یک اخطار خوشگل گرفتم...به این میگن نقض جریان آزاد اطلاعات!!!البته احتمالا این برای جلوگیری از Block شدن وبسایته!!!
    Last edited by Anubis1984; 01-10-2008 at 16:56.

13. 2 کاربر از Anubis1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •