سلام
سیستم من اکانتش با پسورد هست این لینک اول در مورد اکانت بی پسورد توضیح داده پس شاید مشکل من رو در لینک دوم توضیح داده
نه از قبل هم یک یوزر بوده الان هم یک یوزر هست![]()
سلام
سیستم من اکانتش با پسورد هست این لینک اول در مورد اکانت بی پسورد توضیح داده پس شاید مشکل من رو در لینک دوم توضیح داده
نه از قبل هم یک یوزر بوده الان هم یک یوزر هست![]()
روش Dial و Hangup به كمك دستور داس كامند ويندوز:
. دستور RasDial جزو دستورات ويندوز هست كه در آدرس C:\Windows\System32 قرار دارد. اين دستور امكان شماره گيري و قطع كانكشن را دارد. از نقاط ضعف اين دستور اين هست كه فقط يك بار شماره گيري ميكند!!!! اما ابتدا Syntax اين برنامه:
rasdial entryname [username [password|*]] [/DOMAIN:domain]
. [/PHONE: phonenumber] [/CALLBACK:callbacknumber]
. [/PHONEBOOK: phonebookfile] [/PREFIXSUFFIX]
rasdial [entryname] /DISCONNECT
rasdial
. روش شمارهگيري به كمك برنامه:
rasdial ConnectionName. نام كانكشنتان را به جاي ConnectionName قرار دهيد. اگر بين كاركترهاي نام كانكشنتان فاصله(Space) هست آن را بين "" قرار دهيد.
روش قطع كانكشن:
rasdial ConnectionName /d
تو دستور rasdial نوشتین که از نقاط ضعف این برنامه اینه که این دستور فقط یک بار شماره گیری میکنه منظورتون از یک بار شماره گیری اینه که این دستور فقط یک بار کار میکنه یعنی برای هر شب باید یکی قبلی رو چون یک بار مصرف هست پاک کنیم و یکی دیگه برا فردا درست کنیم یا منظورتون چیز دیگری هست؟
بعد ببخشید اگه خواسته باشم از rasdial استفاده کنم باید Syntax این برنامه رو حتما باید یک بار بنویسم اگه باید بنویسم باید کجا بنویسم و چطوری بنویسم یعنی آیا باید دقیقا مثل همون عبارتی که خودتون نوشتین بنویسم یا انکه مثلا باید به جای user name و password یا phone number یوزر پسورد یا شماره تلفن خطمو بنویسم ؟؟؟یا اینکه Syntax چیز اضافه ای هست و فقط برای دیسکانکت جلوی run این عبارت رو بنویسم کفایت میکند : rasdial Night /d
ممنون![]()
سلام![]()
. براي شماره گيري در ابتداي شروع به كار و همچنين در صورت قطع شدن، ميتوانيد از برنامه CiDial كه دردسر كمتري دارد استفاده نماييد. نيازي نيست كه از دستور Rasdial براي شماره گيري استفاده نماييد. ما از اين دستور بيشتر براي قطع كردن كانكشن صبانت در ساعت 6:44 استفاده ميكنيم. وقتي اين دستور كانكشن را قطع كند برنامه CiDial (يا ReConnect) دوباره شماره گيري ميكنند.
. خير! يك بار شماره گيري كردن به معني اين هست كه اگر خط اشغال باشد يا مودم مشكل داشته باشد يا هر مشكل ديگري وجود داشته باشد اين دستور دوباره شماره گيري نميكند و فقط يك بار شماره گيري ميكند.تو دستور rasdial نوشتین که از نقاط ضعف این برنامه اینه که این دستور فقط یک بار شماره گیری میکنه منظورتون از یک بار شماره گیری اینه که این دستور فقط یک بار کار میکنه یعنی برای هر شب باید یکی قبلی رو چون یک بار مصرف هست پاک کنیم و یکی دیگه برا فردا درست کنیم یا منظورتون چیز دیگری هست؟
. خوب! الان ديگه قرار شد كه شما براي شماره گيري از Rasdial استفاده نكنيد و از يكي از برنامههاي CiDial يا ReConnect استفاده نماييد كه در شماره گيري بسيار سريع و مطمئن هستند و در صورت قطع شدن كانكشن دوباره تلاش ميكنند كه شماره گيري كنند.اگه خواسته باشم از rasdial استفاده کنم باید Syntax این برنامه رو حتما باید یک بار بنویسم اگه باید بنویسم باید کجا بنویسم و چطوری بنویسم یعنی آیا باید دقیقا مثل همون عبارتی که خودتون نوشتین بنویسم
. اما جهت اطلاعتان كه در مورد Syntax سوال فرموديد عرض كنم كه؛ من Syntax را براي كاربراني نوشتم كه به دستورات داس يا يكي از زبانهاي برنامهنويسي آشنايي دارند، چون در هر دو مورد فوق Syntax و قوائد آن موجود هست و اين قوائد همانند هم هستند.
. در ابتدا عرض كنم كه Syntax به معني "علم نحو" هست و در علوم كامپيوتر:
rules governing the arrangement of instructions in a programming language (Computers)o
. به معني قوانين و قوائد حاكم بر ترتيب و روش استفاده از دستورات هست. در Syntax شكل كلي دستور به همراه تمامي پارامترها و سويچها مشخص ميشود و خود اينها هم ممكنه كه به همرا يا بين علاماتي چون [] و / و | قرار گيرند.. اين علامات هر كدام معني دارند:
علامت / به معني Switch: اين علامت اگر قبل از حرف اينگليسي يا يك كلمه بياد به معني اين هست كه آن حرف يا كلمه يك سويچ هست و بايد به همان شكل به همرا / ازش استفاده كرد.
علامت [] به معني Optional: هر پارامتر يا سويچي كه در بين اين دو علامت كروشه قرار گيرد، به معني آن است كه استفاده از آن پارامتر يا سويچ اختياري هست. مثلن در دستور زير:
[dir [/w. ه Syntax فوق به معني اين هست كه چون سويچ w/ درون كروشه آمده پس استفاده از آن در جلوي دستور اختياري هست. يعني هم ميتوان نوشت dir و هم ميتوان نوشت dir /w.
علامت | (Pip Line يا همان دو خط بالاي سر هم معمولن روي كيبورد روي سر كليد \ هست) : هر گاه اين علامت بين دو گزينه قرار گيرد به معني اين هست كه فقط حق استفاده از يكي از آنها را در دستور موردنظر داريم و هر دو را نميتوان همزمان استفاده كرد.
Parameterها: معمولن در Syntax دستورات كلماتي كه با حروف كوچك نوشته ميشوند پارامتر هستند و بايد به جاي آن كلمه از كلمات يا علاماتي ديگر استفاده نمود. معني پارامترها مشخص كننده اين هست كه چه چيزي بايد جاي آنها قرار گيرد. مثلن:
[FORMAT vulome [/Q] [/V:label. در Syntax فوق دستور Format داراي يك پارامتر اجباري هست (چون درون كروشه قرار ندارد) و داراي دو سويچ اختياري هست كه سويچ دوم داراي يك پارامتر ميباشد. اين دستور حتمن بايد به همرا پارامتر vulome استفاده شود و به جاي كلمه vulome حرف مرتبط با درايو را قرار دهيم مثلن :C يايا ... . در صورت نياز كاربر و استفاده از سويچ V/ بايد به جاي پارامتر label نام دلخواهي را براي درايو خود انتخاب نماييم. مثالهاي مختلفي كه ميشود از اين دستور استفاده نمود:
FORMAT C:o
FORMAT D: /Q
FORMAT C: /Q /V:SystemPartition
FORMAT E: /Vata
. بله با توجه به توضيحات فوق، درست نوشتيد. ولي لازم نيست كه آن را در Start\Run بنويسيد!؟!؟ مگر توضيحات جديد را در مورد چگونه استفاده نمودن از دستورات داسي در برنامه Schedual Task را مطالعه نفرموديد؟! (در مراحل 3 و 8 توضيحات اين برنامه در پست اول) ما معمولن براي تست دستورات داسي از Start\Run استفاده ميكنيم، ولي براي استفاده از آنها براي اجرا شدن خودكارشان بايد آنها را در برنامه Schedual Task استفاده كنيد.فقط برای دیسکانکت جلوی run این عبارت رو بنویسم کفایت میکند : rasdial Night /d
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
87/07/08
![]()
![]()
سلام
واقعا ازتون به خاطر اشتباه رسوندن مطلبم معذرت میخوام . در واقع یک نوع اشتباه نوشتاری بود آخه در عبارت قبلی منظور من از شماره گیری قطع شماره گیری یعنی همون دیسکانکت شدن در ساعت 6:45 که اشتباهی نوشتمو الا سیستم من هر شب ساعت 3 خودش روشن میشه و شروع به دانلود میکنه با استفاده از نرم افزار Reconnect و Idm و با راهنمایی شما که فرمودید روز بایوس خودمو رو 0 بگذارم تا هر روز روشن شه...
سلام اعصابم بدجور قاطیه
امشب تا ساعت 4 حتی یک کیلوبایت هم دانلود نداشتم....
نمیدونم چه مرگشه؟؟؟ قبل از اینکه ساعت 1 بشه کامپیوتر خاموش شده بود.......
سلام
مگه شما کامپیوتر خودتونو روشن میزاریناگه از روش این تاپیک استفاده کنین اصلا لازم نیست سیستم خودتو روشن کنین خود سیستم سر ساعت روشن میشه بعد شروع به دانلود میکنه و بعد که دانلوش تموم شد سیستم اگه خواستین میره رو Stand By و الا اگه خواستین خاموش میشه
به نظر من استفاده از این روش IgiMax از دو روش دو نفر دیگه هم راحتتره و هم آسونتر چون من از دوروش دیگه استفاده کردم که روش Auto power رو سیستم من جواب نداد و روش اسفاده از Macro جواب داد اما باید سیستم تا صبح روشن باشه![]()
سلام IgiMax
بالاخره فکر کنم فهمیدم چرا قطع دیسکانکت سر ساعت 6:45 جواب نمیداد چون مشکل از خود من بود از بس که وسواس به خرج میدادم و در طول روز برای اینکه امتحانش کنم هی تو تنظیماتش میرفتم و ساعتش رو عوض میکردم اما این schedule Taske آخری که ساختم بدون اینکه بخوام در طول روز تستش کنم برای ساعت 6:45 تنظیمش کردم و سر ساعت 6:45 دیسکانکت شدم و همچنین برای Stand by از کلمه force استفاده کردم و ساعت 7:46 سیستم رفت رو حالت Stand By![]()
خوب من که صبانت ندارم من از شاتل استفاده میکنم شاتل از ساعت 1 تا 7 رایگانه
خوب معمولا من تا 12:30 یا گاهی تا 1 بیدارم دیگه نیازی نیست خاموش کنم
Last edited by mehdi_vsgh; 30-09-2008 at 11:24.
* توضيح برنامه DU-Meter:
شماره سریال برای رجیستری این برنامه کسی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)