واقعا مديران ايرانسل با هوش و با آگاهي بالا طرح ها رو پيش ميبرند ، بجاي اينكه قيمت سيم كارت هاشو بياره پايين طرح ميزاره كه يه سيم كارت بخر و يه دونه جاييزه بگير . اينجوري سيم كارت به خورد مردم ميده و يارو باسه بچه 5 سالش هم يه گوشي ميگيره
واقعا مديران ايرانسل با هوش و با آگاهي بالا طرح ها رو پيش ميبرند ، بجاي اينكه قيمت سيم كارت هاشو بياره پايين طرح ميزاره كه يه سيم كارت بخر و يه دونه جاييزه بگير . اينجوري سيم كارت به خورد مردم ميده و يارو باسه بچه 5 سالش هم يه گوشي ميگيره
ممنوم از توضیحت
پس بعد از مثلا 0936 هر شماره ای رو انتخاب کنیم هیچ فرقی در کیفیت مکالمه نداره ، درسته ؟
میشه بگید وقتی کارت رو از نمایندگی های دیگه خریدی اسم و آدرس و نشونی خودت رو هم می خوان یا نه ؟
کسی مجبور به استفاده از اس ام اس 4 تومنی نیست.
اس ام اس 22 تومنی هم هست.
میتونید استفاده کنید.
تمام مشکل شما واسه همینه که 1000 تومن رفته رو هزینه ی فعال سازی؟؟؟
دوست عزيزنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ميشه توضيح بدي كه نقد كردن و برسي يك طرح شامل چه چيزي ميشه ؟
اين كه شركت با همون نرخ و تخفيف ها و تعرفه هاي قبلي
نرخ فعال سازي طرح رو 1000 تومان بالا ميبره چه توجيهي ميتونه داشته ياشه ؟
اگر شما اطلاع داري بگو تا ما هم مطلع بشيم
يه طرحه قرمز بزني توي دوماه ميشه 6 تومن
با اين 6 تومن با همراه اول بيشتر ميتوني اس ام اس بدي يا با ايرانسل؟
سلام.طلایی*.45000 تومن.بله برا من خوبه ولی دوره ی پیش با همین مبلغ طلایی** گرفته بودم که الان شدهطلايي؟؟
جقدر پياده شدي؟
واقعا مي صرفه برات؟؟
100.000!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته انتن دهی ایرانسل یکم بهتر شده ولی دیگه قیمت ها رو داره فضایی میکنه.
موفق باشید.
هدف ایرانسل از طرحهاش پول بیشتر در مقابل استفاده بیشتره.
اگه یه حساب کتابی کنین مفهمین.
اون ماهی 3 هزار تومن و میگیره عوضش میتونی اس ام اس بیشتر بزنی - اینترنت بیشتر استفاده کنی و مکالمه بیشتر و یک روز زایگان در هفته داشته باشی. که فکر کنم تو اون 1 روز رایگانش در هفته که میشه 4 روز رایگان هزینه طرحش در میاد.
مکالمه رایگان 5 شنبه ها از ساعت 12 تا 6 میشه 6 ساعت. تو 1 ماه میشه 24 ساعت. حالا این حساب کن 24 ساعت با همراه اول حرف بزنی چند میشه . میشه حدودا 90 هزار تومن البته با خطوط اعتباریش.
دوست عزيز
بحث من اصلا مقايسه ايرانسل با همراه اخر نيست
من حرفم اينه كه چرا با همون تخفيف ها ي دوره قبل
نرخ فعال سازي طرح بالاتر رفته
دوره قبل همين تعرفه ها بود اما با 1000 تومان كمتر
دوستان یه سوال می پرسم که هم به این تاپیک مربوط میشه هم نمیشه
من آبان ماه یه ایرانسل گرفتم ولی فک کنم ثبت نامش تکمیل نشده چون از اون موقع تا حالا هرچی سعی میکنم یکی از طرحهای آبرنگیو فعال کنم نمیشه.
چیکار باید بکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)