تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 54 از 54

نام تاپيک: مقایسه فنی جدید ترین گوشی های 5 Mpix

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بحث نكنين خوب نيست عيب ما ايرانيها اينه كه در مورد هر چيزي با تعصب حرف ميزنيم منطقي باشين خداييش اين عكسايي كه از 850 بود كيفيتش خوب بود با اين كه من با سوني مشكل دارم اما بايد جاي حق نشست اين دو تا عكس اخري واقعا با كيفيت بود............
    من خودم کا850 دارم و تا چند وقت پیش شانسی عکس می گرفت
    باور کنید بعضی موقع ها انقدر خوب عکس می گرفت که اصلا باورم نمیشد که این همون کا850 ریویوهاست و در عوض بعضی مواقع هم واقعا افتضاح
    در کل مشکل اصلی کا850 رنگ آسمون بود که تو فریمور جدیدش این مشکل رفع شد و دیگه تو هر شرایطی عالی عکس میندازه و نسبت به قبل کیفیتش واقعا بهتر شد

ولی این zn5 هم تا نسخه اصلیش نیاد نمیشه نظر داد چون تو بعضی شرایط عالی عکس میندازه و تو بعضی خاها هم اصلا که احتمالا تو نسخه نهایی این مشکلات رفع میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بنظر من که تا وقتی خود ادم تو صحنه نباشه و هر دو گوشی هم دستش نباشه امکان مقایسه وجود نداره چون اونجا میتونی ببینی که رنگهای کدوم گوشی به واقعیت نزدیکتره
    ولی یه چیز مسلمه و اونم رنگ اسمونه که همه میدونن چجوریه و توی این عکسها که من دیدم zn5 از n82 بهتر بود اصلا n82 اسمون رو سبز گرفته بود که البته جای تعجب داره چون n82 هرچقدر هم بد باشه دیگه اینقدر تابلو که اسمونو سبز نمیگیره درنتیجه بنظر من این ریویو و این چارتها ارزشی نداره
    حتما بارها و بارها هم دیدید که توی سایتهای معروف خارجی چه پروبالی به بعضی از برندها و گوشیاشون میدن ولی وقتی خریدی میبینی که اونی که میگفت نیست
    یه چیز رو به دور از تعصب میگم همون w810 با دوربین 2 اش عکسهای خیلی طبیعی و نزدیک به واقعیت میگیره که البته یکم هم نویز داره که خودت میتونی با تعویض درایور دوربین درستش کنی دیگه چه برسه به k850
    عکسهای g800 سامسونگ رو هم یکی از دوستام داره دیدم واقعا عالیه البته فقط در روز چون حتی با داشتن فلش زنون عکسهای شبش خیلی تاریکه
    یه ازمایش میگم بروبچی که k800 دارن برن انجام بدن و نتیجشو بگن مطمئنم همه کف میکنن:
    گوشیو در حالی که دارین با سرعت تکان میدین عکس بگیرین حتما انتظار دارین که عکس تار بشه ولی برخلاف تصور شما یک عکس کاملا طبیعی میگیره بدون هیچ مشکلی

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

.............!!!
    من فکر کردم ، تاپیک رفت قاطی باقالیا..........................!!!!!!
    درباره گوشی های سونی اریکسون.................. که خدان....... 5 مگاپیکسلیشون در حد شونصد مگاپیکسلی بقیه برندها ست.......!!!
    ولی ، تکلیفمون با این موتو جدیده چیه.......؟؟؟!!! با اینکه انگاره همه چی درسته ، و این گوشی فعلا در حد 5 مگاپیکسلی نیست.....!! ولی از این می ترسم ، موتو هم گوشی هاش مثل سونی ، برای عکاسی خوب منتظر آپدیت باشی.(شاید بشه گفت مثل بقیه برندها.!!)

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

حداقل تو طراحی هیچ برندی به موتو نمیرسه سونی که 10مدل میزنه یه جور فقط اسم عوض میکنه نوکیا باز بهتره ولی هیچکدوم به گرد پای موتو نمیرسن

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •