خواهش می کنم دوست عزیز انجام وظیفه کردم . ان شاالله این کلوپ هم با کمک دوستان بیش از پیش فعال بشه.gif)
1-الان فیرمویرهای جدیدی که اومده فیلمبرداری رو به qvga , cif هم رسوندن اما من خودم فیرمویری که qvga داره رو ترجیح می دم با اینکه 15fps هست اما هم stable هست هم سریعه هم به علت bitrate بالا کیفیت فیلمبرداری خوبی داره . شنیدم که فیرمویر جدیدی که قراره بیاد widget داره و فیلمبرداری رو هم به 24fps رسوندن اما هنوز مطمئن نیستم ازش.
2-بله از wifi استفاده کردم مشکلی نداشته. Gps نداره اما با برنامه ی gmaps ورژن جدید من تست کردم مکان رو دقیق نشون میده و ضمن اینکه با پایین اومدن قیمت دانگل میشه دیگه هر گوشی ای رو gps دار کرد!
3-با توجه به حجم بالای عکس ها با عرض معذرت توی 4shared آپ کردم (عکس های خود گوشی توی نت زیادن اما اگه بازم نیاز بود بفرمایید تا بگذارم. عکس های raw هم حجم بالای 4 مگابایت دارن اما اگه خواستین بفرمایین اونا رو هم بذارم)
اینم لینک عکس ها:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
4-Ve66 حدودا 360 هست با گارانتی فیتکو
5-من خودم عاشق گوشی های موتو هستم اما اگه تعصبی نگاه نکنم z10 رو به خاطر سیستم عاملش اصلا پیشنهاد نمی کنم . هرچند با مد کردن میشه ارورها رو تا حدی برطرف کرد اما از لحاظ طراحی عالیه . zn300 یکمی قیمتش بالاس .
6-در این مورد antigirl عزیز توضیح دادن اما نمیشه پیش بینی کرد u9 یا همین zn5 یکدفعه 100 تومن افت قیمت داشتن که باور کردنی نبود یا همین e8!
7-توی کار با کیبوردش شاید یکی دوروز اول مشکل داشته باشین اما بعد خیلی هم لذت بخش هست.
یک سری ویدئو از کاربا کیبورد (مثل نوشتن سریع اس ام اس ها ) هست که اگه وقت شد حتما میذارم . اون مقایسه با گوشی های دیگه رو هم در زمینه های مختلف دارم که واستون میذارم(ویرایش : این لینک رو ببینین که سرعت تایپ اس ام اس با این گوشی رو نشون میده البته سرعت من از اینم بیشتره ها (:
کد:
)
. ضمن اینکه تست این گوشی در مقابل ضربه – لرزش- آب و ....
(از دوستان بابت طولانی بودن پست هام معذرت می خوام )