تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 940 اولاول ... 23456789101656106506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عجب بابا چه اظهار نظرهای خوشحالی اینجا داره میشه!!!
    یکی میگه بازی Pes 08 از متور گرافیکی نسل قبل برخوردار هست که دیگه خوشحال ترین نظری بود که در مورد این بازی صورت گرفت!!!!با موتور نسل قبل میشه چمن های 3 بعدی درست کرد یا لباسهای رها و ازاد؟؟؟؟
    اون یکی دیگه میگه فرقی بین نسخه ی نسل بعد بازی با نسل قبل هیچ فرقی نداشت بابا جون 5000 تا سایت معتبر خارجی داره میگه بازی روی Ps3 از مشکلات فوق زیادی داره رنج میبره و اصلا خوب نیست!!حتی واسه ی 360 هم همینطور میگن بهترین نسخه هم نسخه Pc بوده بین 3 پلتفرم به خاطر موتور گرافیکیش فکر کنم خیلی ها راضی نبودند روی کنسول شما بازی PS2 را انجام بده و بعد بیا نسخه ی PC را بازی کن اگه فرقی ندیدی بیا هر چی میخوای بگو!!!
    خواهشا اول بازی کنید و بعد بیاین بگین اون فیفا مسخره را هم جمع کنین!!که هر چی میشه میگن فیفا!!!درسته در 2008 Pes از فیفا به نوعی شکست خورد ولی دیگه این یکی فرق میکنه زمان فیفا به سر رسید!!!
    شما شاهد گرافیکی بهتر در 2009 خواهید بود از همین عکسها هم معلومه لباسها عالی تر هستند چمنش عالی شده از رنگهای مرده دیگه خبری نیست!!!
    فقط باید جو بازی را داغ و با هیجانتر کنند و تماشاگرها بهتر بالا و پایین بپرند و کنار زمین (عکاسها و ...)را بیشتر کنند تا بازی از قبل بهتر بشه
    Last edited by joey jordison; 25-06-2008 at 12:18.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان این بحثهای مربوط به Pes 2008 را تمام کنید خواهش مندیم و نکست و کورنت و .... را تمام کنیم همه ی ما هم میدونیم که بازی نسل بعد خواهد بود و طبق معمول هم مهر امسال خواهد امد اختمال خیلی بالا مثل هر سال!!!
    بیایم در مورد همین Pes 2009 بحث قشنگی داشته باشیم در رابطه با (مشکلاتی که باید رفع کنن
    یا هیجان لیگها در بازی
    ورزشگاهها و جو ورزشگاهها و همینطور جو خود بازی در مورد همه چیز قابل بحث بازی از نکات ریز و درشت بازی بحث کنیم)
    ممنون

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عجب بابا چه اظهار نظرهای خوشحالی اینجا داره میشه!!!
    یکی میگه بازی Pes 08 از متور گرافیکی نسل قبل برخوردار هست که دیگه خوشحال ترین نظری بود که در مورد این بازی صورت گرفت!!!!با موتور نسل قبل میشه چمن های 3 بعدی درست کرد یا لباسهای رها و ازاد؟؟؟؟
    اون یکی دیگه میگه فرقی بین نسخه ی نسل بعد بازی با نسل قبل هیچ فرقی نداشت بابا جون 5000 تا سایت معتبر خارجی داره میگه بازی روی Ps3 از مشکلات فوق زیادی داره رنج میبره و اصلا خوب نیست!!حتی واسه ی 360 هم همینطور میگن بهترین نسخه هم نسخه Pc بوده بین 3 پلتفرم به خاطر موتور گرافیکیش فکر کنم خیلی ها راضی نبودند روی کنسول شما بازی PS2 را انجام بده و بعد بیا نسخه ی PC را بازی کن اگه فرقی ندیدی بیا هر چی میخوای بگو!!!
    خواهشا اول بازی کنید و بعد بیاین بگین اون فیفا مسخره را هم جمع کنین!!که هر چی میشه میگن فیفا!!!درسته در 2008 Pes از فیفا به نوعی شکست خورد ولی دیگه این یکی فرق میکنه زمان فیفا به سر رسید!!!
    شما شاهد گرافیکی بهتر در 2009 خواهید بود از همین عکسها هم معلومه لباسها عالی تر هستند چمنش عالی شده از رنگهای مرده دیگه خبری نیست!!!
    فقط باید جو بازی را داغ و با هیجانتر کنند و تماشاگرها بهتر بالا و پایین بپرند و کنار زمین (عکاسها و ...)را بیشتر کنند تا بازی از قبل بهتر بشه

ممنونم از حرفایی که زدی ...
    در مورد موتور گرافیکی اگه من اشتباه میکنم ...هر اشتباهی قابل قبوله اگه میشه یه منبع بده برم ببینم .
    خوب شاید من دارماشتباه میکنم .
    مرسی

آره اینو قبول دارم ما نباید اصلان اینجا از فیفا حرف بزنیم ( یکیش خودمم ) .
    حرف درستی زدی ما راه خودمونو میریم ..

ممنون از طرفداریت از pes

pes09------------->coming soon

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

توضيحاتي در مورد PES2009

اينم لينکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sd70; 25-06-2008 at 21:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب دوستان بلاخره نفهمیدم pes2008 نسل بعد هست یا نه ؟؟؟؟؟!!!!!!!
    و اینکه دوستان میگم میدونید که تفاوتهای بازی با سری قبل یعنی 2008 اون چیه؟؟
    و خوب دوستان میگم خدایشش طرفداری از این بازی یا اون بازی درسته؟؟
    مهم اینه که تو ایران به راحتی میشه دوتاشونو با2 تومن خرید و گذاشت تنگ دسکتاپ کامپیوتر ولی خدایشش فعلا ساکر تو کامپیوتر بهترین هست.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

خوب دوستان بلاخره نفهمیدم pes2008 نسل بعد هست یا نه ؟؟؟؟؟!!!!!!!
    و اینکه دوستان میگم میدونید که تفاوتهای بازی با سری قبل یعنی 2008 اون چیه؟؟
    و خوب دوستان میگم خدایشش طرفداری از این بازی یا اون بازی درسته؟؟
    مهم اینه که تو ایران به راحتی میشه دوتاشونو با2 تومن خرید و گذاشت تنگ دسکتاپ کامپیوتر ولی خدایشش فعلا ساکر تو کامپیوتر بهترین هست.
    هم 2008 نسل بعد بوده و هم 2009 نسل بعد خواهد بود.

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

هنوز تریلر بازی نیومده بیرون؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا یه حالی به این تاپیک بدین .
    یه جورایی خیلی بی حاله .

هر کی میاد یه نظر میده میره 24 ساعت بعد ....اینطوری که خیلی بی حاله .
    بابا بیان بگین از pes2009 چی میخوان .از معایب pes2008 بگین.

اصلا یه جورایی انگار همه زده شدین از pes!!؟؟؟؟؟

.................................................. ......

ای بابا چرا این vector valdes اینطوریه ...به نظر من بدترین دروازه بانه .

راستی اینو قبلنم گفتم ...
    به نظره من دروازه بان تو pes2008 بیش از حد میاد جلو .؟ نظره شما چیه؟
    بازیکنا بعضی موقعها خود به خود تو محوطه جریمه تکل میزنن زیر پای حریف و یک پنالتی مفت میدن؟!
    بعضی مواقع تو محوطه جریمه که شلوغ میشه بازیکن خودی نزدیک محوطه جریمه خودی میخواد توپ رو دور کنه توپ رو میزنه تو دروازه خودی!؟

تغییر منوی اول بازی که برای رسیدن به گزینه مورد نظر گیج میشده بری بالا یا بیای پایین .
    گزارشگرم یه کم بیحاله .......
    اگه موقعی که ترکیب می ریزی استارت میکنی بری تو بازی اگه موقعیتشونو تو زمین روی یه نقشه قبل از بازی نشون بده خیلی بهتره(به نظره من)

گل زدنم خیلی بی حاله انگار نه انگار که گل زدی .................اگه حرکات بازیکنا بعد از گل زدنشون مثله حرکت واقعیشون تو بازی باشه بهتر میشه ..

داور و کمک داور تو pes2008 نه اسمشون بود نه هیچی...اگه اسم گروه داوری رو بزنه اونم واقعی خیلی باحال میشه .
    تکل زدن و چه خطاهایی که نمیگیره .

هنوز که هنوزه بعضی بازیکنا مثل henry و... با سرعتی که دارن از بقل مدافع ها راحت رد میشن ...یه جورایی به نظرم غیر واقعیه نه...........این اشکال تو ساکر 6 افتضاح بود.کی میتونست henry رو اونجا بگیره.

راستی یه سوال چرا دسته بازی تو pes2008 دسته xbox بود(منظورم قسمت تنظیمات دسته هستش).
    چرا نیاد دسته ps3 رو بزاره ؟
    دویدن که کمی مشکل داره ............

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ای بابا چرا این vector valdes اینطوریه
    نيست كه توي واقعيت محشره! رفلكس هاي عالي داره! آخه اين والدس رو هم توي همين ساكر 2008 كه دروازه باناش افتضاحن، عالي ساختن

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض بهترین دروازه بان

الحق که اینو خوب گفتی ....
    نمیدونم چرا امسال بارسلونا یه دروازبان نمیخره .
    تو pes که چه گلهای مفتی که نمی خوره و چه گلهای مفتی که خودش به خودش نمی زنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •