فک کنم مرسدس بنز CLS350 این همه سرعت رفته با با ما یه چیزی گذاشتیم دیگه چرا از خودتون اینقدر حرف درمی یارید
اخه با پرشیا که از 190 که می گذره ماشین رو هواست چه جوری 250 تا رفتی یا ماشین رو پر سرب کردی و موتور لامبورگینی توش گذاشتی
فک کنم مرسدس بنز CLS350 این همه سرعت رفته با با ما یه چیزی گذاشتیم دیگه چرا از خودتون اینقدر حرف درمی یارید
اخه با پرشیا که از 190 که می گذره ماشین رو هواست چه جوری 250 تا رفتی یا ماشین رو پر سرب کردی و موتور لامبورگینی توش گذاشتی
لطفا این تاپیک پاک بشه که هم بدجوری رو اعصابه هم خیلی بچگونس...
بزرگترین حماقت بشر رانندگی بدون گواهینامه هست!!!!من متولد 64 هستم ولی شرایط طوری شد که تونستم
یه شناسنامه ی 67 جور کنم تا فعلا نرم سربازی و بتونم کنکور بدم,و برا همین دیگه گواهینامم هم قابل استفاده
نبود...اما چون میگفتم گواهینامه همش کشکه نرفتم دنبالش...تو جردن یه خانوم الاغ اومد زد گوشه ماشین و مقصر
هم اون بود اما چون تصدیق!نداشتم مجبور شدم خسارت هر دو طرف رو هم بدم(نزدیک 2 تومن) و تازه خدارو
هم شکر کنم که با ادم تصادف نکردم!!!چون اون موقع دیگه تمومی نداری....اینه که بدون گواهی نامه رانندگی
کردن یه کار احمقانه هست و نه تنها هنر نیست بلکه حماقت محضه!!!!
موفق باشید دوستان!
Last edited by solo_88; 15-03-2008 at 00:12.
لطف کن کمتر ببندی ....
عموم با آزرا 240 تا رفت. راستو دروغش با خودش.
من از سرعت میترسم چون تو 1ماهگی به خاطر دست گل بابام من پرت شدم از ماشین بیرونو چشمام آسیب دید. نابینا نشدمافقط چشمام ضعیف شد و کتفم هم شکست.
یه بار هم خودم بدون گواهینامه داشتم از 4راه رد میشدم یه موتوری اومد خورد بهمو منم پارو بزار رو گازو فلنگو ببند. بیشترین سرعتی که رفتم همون موقع بود 120 تا. البته 1.200 خرج صافکار دادیم. اون موتوریم خدارو شکر هیچیش نشد!
بی خیال ............
پرشیا 250 ؟ ........... ؟ ایران خودرو از خوشحالی میترکه
پرشیا فوقش 190-200 هست
215 سمند اتوبان باغچه(مشهد)
منظورت رو نفهمیدم
سلام به همه دوستان لازم به ذكر ميباشد كه من با يك عدد پيكان مدل 79سرعت 100 كيومتر را تجربه كرده ام اما نميدونم چرا از يك مرسدس جلو زدم!!! يعني پيكان از مرسدس بهتره لازم به ذكر ميباشم كه مدل ماشين 79 ميباشد.البته از يك فراري هم جلو زدم كه بعدها فهميدم كه از چراغ قرمز رد شدم .حالا براي شروع موضوع مرسدس را مورد عرض يابي قرار بدهيم.
من با سمند 190 تا رفتم که پلیس نا محسوس من و گرفت و 18 روز ماشین خوابید !! 60 هزار تومان جریمه و 38 هزار تومان پول پارکینگ نتیجه اینکار بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)