عكس هايي از بازي هاي ps3
Heavenly Sword
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAlan Wake
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKillzone
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكس هايي از بازي هاي ps3
Heavenly Sword
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAlan Wake
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKillzone
دوستان سوني يه سايت زده من كه سر از كارش در نيو وردم ببينين شما هيچي ميفهمين![]()
Last edited by Babak_King; 19-02-2006 at 10:27.
تحلیل مادی و موقعیت فعلی PS3
فکر می کنید هزینه ساخت هر دستگاه PS3 برای خود سونی چقدر باشد ؟ جدول زیر جواب سوال شما را خواهد داد و همچنین افت قیمت این سیستم در 3 سال آینده (طبق تجزیه و تحلیل موسسه ی Merrill Lynch )
همانطور که می بینید سونی برای شروع ساخت این کنسول برای هر دستگاه حدوداً 900 دلار هزینه می کند و جالب اینجاست که Blu-ray پر هزینه ترین قسمت این کنسول است و همین باعث بالا رفتن قیمت شده و حتی می بیند که این رقم تا سه آینده به چه مقدار می رسد ( آیا سه سال انتظار برای خرید این کنسول در قیمتی پایین تر ارزشی دارد! ). مایکروسافت X360 را زیر قیمت تمام شده روانه بازار کرد حدوداً 100 دلار زیر قیمت تا بتواند با فروش بیشتر این کنسول در بخشی دیگر همچون فروش بازی ها و سرویس های آنلاین این ضرر را جبران کند ، اما اگر سونی در شروع ، این کنسول را با قیمتی مثلا 800 یا 700 دلار وارد بازار کند شاید مورد استقبال زیادی با توجه به قیمت X360 قرار نگیرد ! پس سونی باید کل استراتژی خود را برای هر چه پایین تر آوردن قیمت این کنسول متمرکز کند نه اینکه ببینیم سونی بگوید برای کاهش هزینه ها تاریخ ارائه را تا سال دیگر به تاخیر می اندازیم ! که جدیداً چنین اخباری هم به گوش میرسد که سونی قصد دارد PS3 را در اوایل 2007 در امریکا و اوایل تابستان 2006 در ژاپن روانه بازار کند ! اگر چنین باشد که در آمریکا با فاصله زمانی زیادی نسبت به ژاپن وارد بازار شود جای نگرانی برای این کنسول است همچنین خبر از ناتمام بودن تکنولوژی های PS3 مخصوصا در بخش Cell و Blu-ray به گوش میرسد ، در کل همه ی چشم ها به سوی سونی بسته شده است که هر چه زودتر تکلیف طرفدارانش را روشن کند چرا که با این حال هر روز بر طرفداران X360 افزوده می شود.
گزارش مفصل PlayStation 3
نمایشگاه E3 جایی است که هر سال میلیون ها نفر از بازدید کننده ها و بازی کننده ها برای کسب اطلاعات و حوادث بازی و اخبار جدید چشم به انجا میدوزند. اما امسال هیجان خاصی وجود داشت و ورود کنسول های بازی و معرفی آنان در آن نمایشگاه آن را دو برابر کرد .
مایکروسافت بعد از اعلام وجود ایکس باکس 360 که دو هفته قبل از ان صورت گرفت حالا نوبت سونی بود . که کنسول خود را معرفی کند. در E3 امسال منسول جدید سونی که رسما پلی استیشن 3 نام دارد بالاخره پرده برداری شد . این کنسول خاکستری رنگ که قرار است در سال 2006 وارد بازار شود. مهمترین خبر در دنیای بازی است !! ( در چند سال گذشته) . دسته های بازی بالاخره تغییر کرده اند و همانطور که از شعار های تبلیغاتی سونی بر میاید همه چیز تغییر کرده است. از لحاظ سخت افزاری پلی استیشن مجموعه ای از قویترین هاست. و انتظار میرود قیمت آن هم مانند ایکس
باکس گران باشد.( البته همانند ایکس باکس 360 هیچ خبر قطعی در مورد قیمت پلی استیشن نیست)
دیسک و مولتی مدیا :
همانطور که قبلا هم اعلام شد پلی استیشن 3 از دیسکهای بلو ری ( Blue Ray ) استفاده میکند .
اما قرار است همه ی فرمتهای سی دی و دی وی دی ها دا پشتیبانی کند . دیسک های بلو ری میتوانند تا شش برابر دی وی دی های کنونی اطلاعات ذخیره کنند. پشتیبانی از فرمت های قدیمی به معنای پشتیبانی از بازی های قدیمی کنسول های پلی استیشن 1 و 2 میباشد که بسیار عالی است. یعنی شما با خرید یک عدد پلی استیشن 3 میتوانید در حقیقت 3 تا پلی استیشن داشته باشید. پلی استیشن ورودی هایی برای کارت حافظه SD و فلش مموری استاندارد دارد به علاوه یک هارد قابل حمل 2.5 اینچی داراست مثل هارد دیسک ایکس باکس 360 که به پلی استیشن وصل میشود ولی سونی هنوز استاندارد بودن آنرا اعلام نکرده ( شاید تا حالا اعلام کرده !!!)
پردارنده ها :
پردازنده مرکزی پلی استیشن 3 از یک پردازنده ی 3.2 گیگاهرتزی است که از 256 مگا بایت XDR RAM
با سرعت 3.2 گیگا هرتز استفاده میکند در حالی که پردازنده های گرافیکی از 256 مگابایت GDDR VRAM با سرعت 700 مگا هرتز بهره گرفته است . اما چیپ گرافیکی پلی استیشن 3 که توسط . . . .
nVidia ساخته شده است RSX نام دارد که با آن پردازنده ی گرافیکی میتواند یکی از دقیق ترین تصاویر گرافیکی را اراعه کند.
تصاویر:
دقت پیکسل 128 بیتی با جزئیات تصویر 1080 پیکسل حافضه رندر RSX . 215 مگابایت است که در هر ثانیه محاسبات مربوط 100 میلیارد Shader و 51 میلیارد نقطه را میتوانند انجام دهد !.
کارت گرافیک :
کارت گرافیک از 300 میلیون ترانزیستور استفاده کرده ( با با بیخی . ما قلبمون ضعیفه ) که تا حالا در هیچ پردازنده ای در بازار سابقه نداشته . اگه خیلی به این اعداد و ارقام علاقه ندارید بطور خلاصه میشه گفت که : RSX به اندازه ی دو کارت GeForce 6800 Ultra قدرت داره . که در حال حاظر برای چنین کارت گرافیکی باید بیش از 1000 دلار پول بدید.
دسته ها :
مثل ایکس باکس 360 هم پلی استیشن از دسته های بی سیم که به بلوتوس شهرت دارند استفاده میکنه . که از راه دور بدون محدودیت میشه بازی کرد. ظاهرا 7 دسته به کنسول سونی وصل میشن و تا 24 ساعت میتونن بدون شارژ دوباره واستون کار کنند. بلاخره سونی ظاهر دسته های خودش رو عوض کرده و ذاهرا بنظر میرسه این دسته ها بوم رنگی باشن که حالتی خمیده و با شاید بتونیم بگیم فضایی هستن. ( که فکر کنم راحت تر از مدل قبلی هست ) . مثل دسته دوربین هایی مثل Eye_Toy
هم در بسته پلی استیشن 3 که برای بازی ها و چت و کنفرانس تصویری استفاده میشن .
انقلاب بازی ها در PS 3 :
در بین دموهایی که برای پلی استیشن 3 به نمایش در اومد دمو بازی Unreal Tournement2007 از همه چشم گیر تر بودن . موتور گرافیکی جدید استو دیوی Epic برای این بازی یک انقلاب محصوب میشود البته در گرافیک . سخنگوی Epic با تعریف از قدرت سخت افزاری پلی استیشن 3 اعلام کرد برنامه نویسی و طراحی با این موتور جدید و این سخت افزار بسیار راحت و کار آمد بوده. و با تغییر دوربین و زوم کردن همزمان در هین نمایش دمو این صحبت ها عملا تایید شد !!! .
شرکت ها و بازی های آنان :
شرکت های بازی سازی مشهور مانند : Namco Konami Capcom EA هم به اراعه پیش نمایش از بازی های خود پرداختند که در بین آنان متال گیر 4 و تکن 6 و Gran Turismo 5 بودند. البته Dive May Cry 4 هم یادم رفته بود. میتوان گفت سونی پرده برداری خوبی از نسل جدید کنسول خود کرده است و این تو دهنی بر صورت دشمنان است.
انتظار میرود با سخت افزار های PS3 یکی از گران قیمت ترین کنسول ها باشد .
سه چهار تا كليپ از بازيهاي Ps3 ديدم كف كردم واقعا خفن بودن![]()
واقعا مي خواد چي بسازه اين سوني ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پسته اوله همين تايژك اطلاعاته كاملي در مورده ps3 گذاشتم ببينين خيلي توپه
آقا بابك من خودم در شركت سوني(قربونش برم!!!)كار مي كنم واتفاقا در قسمت سرگرمي با پلي3 مشغول سروكله زدنيم سوالي داشتي درخدمتم.
علی رضا جان سلام یعنی تو خوده شرکته سونی تو ژاپن کار می کنیآقا بابك من خودم در شركت سوني(قربونش برم!!!)كار مي كنم واتفاقا در قسمت سرگرمي با پلي3 مشغول سروكله زدنيم سوالي داشتي درخدمتم.![]()
![]()
ای ول من چند تا سوال داشتم:
1.برایه تولیده ps3 خطه تولیده جدایی راه اندازی شده چون اگثره قطعاتش جدیده
2.هزینه تمام شده ps3 چنده؟
3.اگه بازیهاشو دیدی از بازیهاش بگو من که کف کردم
دیگه یه چیزه دیگه هم هست که تو pm بهت وگووام![]()
آره من واقعا اينجا كار مي كنم.(توpmمفصل توضيح دادم برات)نوشته شده توسط Babak_King
سوال اولت از اون سوالابودا.آره عزيز داره
سوال دوم يه چند وقت ديگه اعلام مي شه(به اين سايت ها توجه نكن)البته بستگي به انتخاب هم دار(رنگ و امكانات جانبي و ....).
سوال سوم آره جات خالي ديشب بعد از كلي برنامه نويسيش يه دست...(اين ديگه محرمانست)بازي كردم جون تو اين شامپو شدم![]()
.فقط اينو بدون كنترلر هاش با اشاره دستهم كار مي كنه.
آره واقعا از اون سوالا بود !!!سوال اولت از اون سوالابودا
میشه بیشتر توضیح بدی البته اگه زحمتی نیستفقط اينو بدون كنترلر هاش با اشاره دستهم كار مي كنه.
مثله کنسوله نینتندو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)