سمت راستی کلید مخصوص ان.گیج (در حالت عادی یه شرتکات دلخواه) و سمت چپی دوربین هست. هنگام بازی افقی خیلی حال میده! البته کلید چهار جهته لمسی (Navi Wheel) هم نباید فراموش بشه!
سمت راستی کلید مخصوص ان.گیج (در حالت عادی یه شرتکات دلخواه) و سمت چپی دوربین هست. هنگام بازی افقی خیلی حال میده! البته کلید چهار جهته لمسی (Navi Wheel) هم نباید فراموش بشه!
Last edited by P A R S A; 17-10-2008 at 09:35.
ايول...ممنون پارسا...
اگه اين باشه بازم بهتر از هيچيه...ميشه مثل 5800 كه دكمه مخصوص داره...
البته کلید چهار جهته لمسی (Navi Wheel) هم نباید فراموش بشه!
کلا اگه مشکل رم و ... نداشته باشی گوشی مناسبی هست برای ان.گیج: صفحه کلید مناسب ، بدنه ردیف (عرق نمی کنه) و ...
صفحه 3 همین تاپیک رو ببین!
بنده که که عرض کردم تنها عیبش دوربین هست که ضعیفه وگرنه سیمبین 9.3 خیلی خوبه از اونطرف مثل n81 برای n-gage خوبه
دوستان کسی این گوشی رو خریده چند تا سوال داشتم در موردش!؟
دوستان عزیز من امروز این گوشی رو خریدم با گارانتی اتصالات اما همون موقع که روشن کرد فروشنده با سیم کارت خودم علامت مسیج چشمک میزد و با سیمکارت خودش اینطوری نبود و سیم کارت منو تو یکی دیگه از همین گوشی امتحان کرد بازم چشمک میزد !!!! چکار کنم ؟ ممنون
اگه درست متوجه شدم باشم فكر كنم شما رو سيم كارتت مسيج ذخيره كردي البته خيلي احتمالش كمه!
ويرايش: من امروز(1آبان)رفتم علاالدين طبقه همكف قيمت اين گوشي 245 بودش همچنان!
Last edited by MohandesMCD; 23-10-2008 at 01:23.
امروز با این گوشی کار کردم :
کیفیت صداش تو هدفون خوب بود و باس بوسترم داشت که به نظر من کیفیت بهتری نسبت به 5700 ارائه میداد ولی خوب همچنان جلو مگا باس واکمن های سونی حرفی واسه گفتن نداشت...
صدای اسپیکرش نسبتا بلند بود البته این بلندی یکی از دلایلش صدای زیر اسپیکرا بود ( برعکس 5700 که صدای بمی داره ) ولی کیفیتش خیلی بالا نبود ( معمولی بود ) و از این نظر 5700 نمره ی بهتری میگیره ...
دوربینش 2 مگی معمولیه... همونطور که انتظار داریم...
ال سی دی نه چندان بزرگ اما با کیفیتی داره...
باطریش رو دوستم میگفت حدود 2 روز با استفاده ی معمولی جواب میده در کل راضی نبود از باطریش...
پشت قابش یه کم صدا میداد و خیلی کیپ و فیکس شده نیود...
سرعت در منو ها و بخشای مختلف عالی بود...
کیپدش با اینکه تو رویو ها خیلی ازش تعریف نشده بود ولی به نظر من واسه اس ام اس زدن خیلی مناسب بود... من که باهاشون راحت بودم ... فقط دکمه ی منو و C و دکمه های اجرایی یه کم به هم نزدیک بودن و همسطح هم بودن و این کار باهاشون رو یه کم سخت میکرد...
سایت gooshishop این گوشی رو برای فروش داره و قیمتش رو هم 205 هزار تومن زده
به نظرتون 1 زره قیمتش ارزون نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)