دوست عزیز واقعاً دستت درد نکنه خیلی وقته منتظرش بودم![]()
دوست عزیز واقعاً دستت درد نکنه خیلی وقته منتظرش بودم![]()
بالاخره واسه Pc میاد یا نه؟
تریلر جالب نبود.
هرسال نسخه هاي NFS نزديكاي ابان مياد
![]()
ياسر جان 100% براي PC مياد
سلام
بله ، اینطور که پیداست در بازی میشه از اسلحه استفاده کرد! همین چند ثانیه تیزر بازی نشون میده سبک بازی خیلی تغییر کرده.
اطلاعات محدودن اما رییس کمپانی EA گفته سبک بازی خیلی نزدیک به فیلم Transporter خواهد بود!
در ضمن، بازی 18 نوامبر عرضه میشه ... یعنی همان آبان که دوستمون هم گفت.
موفق باشید
سلام
اگر برا PC نیاد به هیچ دردی نمیخوره!
دوست خوب دوران PC به پایان نرسیده!!
سبک بازی هم کاملا معلومه که به طرف بازی های بزرگی مثل GTA و Driver رفته
EA واقعا ناامدید کننده داره کار میکنه با این عرضه به بازار !! اه!!!!
سلام
آقا این تو IGN بود قضاوت با شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Publisher: Electronic Arts
Platform: PC
Release Date: December 31, 2008
Release Region: United States
About This Game
EA's dominating racing series takes a left turn with this uniquely action-oriented entry in the franchise, where players use their driving skills honed in previous NFS games to control their vehicle in dangerous, high speeds encounters.
NOTE: This game has been announced as a title in production, and as previous Need For Speed games have blanketed every platform imaginable, it's likely that this system will see this game in some form. However, the title has not yet been officially announced for any specific platform -- it may or may not be released for this system. Please check back for official info.
Genre: Racing Action
Also Available On: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Release Date: November 17, 2008
MSRP: $39.99
Last edited by Behsood; 01-08-2008 at 21:17.
اگه اینبار Ea موفق ظاهر نشه سری Nfs به نابودی کشیده میشه ....
سلام
اون عکس دوستمون هم فیک Fake هست ساختگیه من تو اون سایت شنا کردم همچین چیزی نبود!!!
تو صفحه ی اصلی جلوی پلتفرم زده بود N/a
تو یه بخش دیگه اش هم Pc رو تایید کرده بود!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)