تسلیت برا اینکه pدرش فوت کرده
اگه منظورت منم که باید بگم انقدر ترسو نیستم که بخوام با آیدی دوم بیام تا کسی نشناسه.در ضمن IP پستا معلومه برای مدیرا.خیلی راحت میتونن بفهمن کیه که یوزر دوم داره.
اصلا شما قهرمان شدین ما اومدیم چیزی بگیم.کل کل نکردیم ممکنه به داوری و دقیقه 96 گل زدن ایراد گرفتیم ولی ...
ببین شما برید به خودتون فکر کنید که مربیتون شده استیلی مدیر عاملتونم رفته فک کنم همونی میاد که استقلالو از رفتن به اسیا محروم کرد نجف زاده فک کنم اسمش بود.بازیکناتونم که دارن میرن پس بهتره به خودتون نگاه کنید که یه وقت اخر نشین.
بحث ما این نبود سرکار.ولی باشه حق با شماست.یه فکری به حال تیممون میکنیماصلا شما قهرمان شدین ما اومدیم چیزی بگیم.کل کل نکردیم ممکنه به داوری و دقیقه 96 گل زدن ایراد گرفتیم ولی ...
ببین شما برید به خودتون فکر کنید که مربیتون شده استیلی مدیر عاملتونم رفته فک کنم همونی میاد که استقلالو از رفتن به اسیا محروم کرد نجف زاده فک کنم اسمش بود.بازیکناتونم که دارن میرن پس بهتره به خودتون نگاه کنید که یه وقت اخر نشین.
من هم تبریک میگم.
اصلا مگه این پرسپولیسی ها مجبورن بیان تو تاپیکی که بهشون ربط نداره؟
اميدوارم سپاهان و استقلال فينال جام قهرمانان آسيا رو برگذار كنند در مورد پرسپوليس هم بگم كه با اين استيلي تو مرحله اول حذف ميشه اما اگه قطبي بود يه مرحله بيشتر بالا مي امدن زيادم فرق نميكنه چون بالاخره حذف ميشن
دمش گرم دلار($$) تیم عشقه
قهرمانی اسیا هم که دیگه رو شاخشه
بردیا جان Left بده برادر..
جات اینجا نیست میای چی کار آخه؟
همونطور که گفته شد بریت فکراتونو رو هم بزارید تا شاید واسه فصل بعد هم فرجی شد و تونستین بریزین تو زمین آزادی
آسیا هواست باشه.. اس اس داره میاد
ظاهرا" بعد از اتمام مسابقه فينال ديروز و دقيقا" بعد از مسابقه![]()
يعني بعد از اينكه جباري گل پيروزي تيمش رو زده و كلي هم جشن گرفته و رقصيده
مشخص شده پدرش به رحمت ايزدي پيوسته
![]()
ضمن عرض تسليت خدمت خانواده محترم جباري و همه اهالي فوتبال بالاخص استقلالي هاي عزيز به نظر شما قضيه يه كم مشكوك نيستجباري زودتر از بقيه تيم ملي تنهايي از سوريه برگشته و مستقيم رفته اردوي استقلال و بعد هم بازي كرده و برده و بعدش فهميده پدرش فوت كرده
يه كم به عكس زير دقت كنيد :
از قيافه جباري معلومه يه چيزهايي رو فهميده يا خبر داشته يا بهش رسوندند
بهر حال چند تا حالت بيشتر وجود نداره :
1- مرحوم مغفور پس از بازي فوت كرده اند.
2- مرحوم مغفور قبلا" فوت كردند ولي به آقاي جباري اطلاع داده نشده تا اين بازي رو به خوبي انجام بده .
3- آقاي جباري(فوتباليست بسيار باتعصب و غيرتي) اطلاع داشته اند ولي بي خيال بابا جون شدند و بازي كردند.
4- هيچكدام.
نظر شما چيه ؟؟؟
صرف نظر از قرمز و آبي وفوتبال ..... اين مسئله چطور قابل توجيه است؟؟؟؟
Last edited by mghj51; 17-06-2008 at 15:30.
من میدونم واسه چی میاد تو این تایپیک ها ولی بی خیال بهتره شما ندونید.بردیا جان Left بده برادر..
جات اینجا نیست میای چی کار آخه؟
همونطور که گفته شد بریت فکراتونو رو هم بزارید تا شاید واسه فصل بعد هم فرجی شد و تونستین بریزین تو زمین آزادی
آسیا هواست باشه.. اس اس داره میاد
این بحث رو هم تموم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)